Gode priser, hurtig levering og god service! Eneste bagatel skulle vÊre hjemmesiden - den kunne godt bruge en opdatering rent visuelt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en Adidas prime next gen sko, skoen gik i stykker efter 2 trÊninger. Sendte skoen retur, hvorved sÊlgeren nÊsten ikke gad at anerkende at den var i stykker. Hvorved jeg skulle snakke i tel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg oplever altid god og hurtig service ved Sportsmate.com, bÃ¥de nÃ¥r jeg bestiller som privat person og nÃ¥r jeg bestiller til SÊby Basketball Club. Stod for nylig akut og skulle bruge to trÊningsdragt... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle bytte et par ASICS hÃ¥ndbold sko. I forretningen fik jeg super fin og professionel vejledning. Jeg har tidligere handlet med Sportsmate og haft den samme gode oplevelse Butikken har ogsÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks stÞrste udvalg til volleyball, basketball og håndbold.
SÞnderjyllands Alle 1, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Gode priser, hurtig levering og god service!

Sportsmate ããã®åç
Jeg skulle bytte et par ASICS håndbold sko. I forretningen fik jeg super fin og professionel vejledning.
Jeg har tidligere handlet med Sportsmate og haft den samme gode oplevelse Butikken har også et stort udvalg.

Sportsmate ããã®åç
Jeg var lidt skeptisk, inden jeg bestilte derfra, men jeg kan virkelig ikke sÊtte en finger på noget. Bestillingen gik som smurt, og jeg modtog varen inden for den angivne tid. Alt i alt en god oplevelse.

Sportsmate ããã®åç
Endnu en bestilling herfra med samme gode oplevelse. Havde et spÞrgsmÃ¥l til stÞrrelsen, og havde svar indenfor fÃ¥ timer. Igen mega hurtig levering og fin vare. Vi handler helt sikkert her igen ð

Sportsmate ããã®åç
Bestilte en vare til min sÞn, der desvÊrre ikke passede (onesize), fik svar på min returhenvendelse lÞrdag aften, sendte retur mandag og i dag onsdag er den modtaget og pengene tilbagebetalt. Virkelig god og hurtig service:-)

Sportsmate ããã®åç
Super god og hurtig service i forbindelse med ordre via hjemmesiden. Ligeledes super support i forhold til en reklamation.

Sportsmate ããã®åç
Var lidt skeptisk da jeg så hjemmesiden, men alt spillede. Produktet var perfekt, prisen var god og virkelig hurtig levering.

Sportsmate ããã®åç
Vi fik den mest horrible service, sÊlgeren var fuldkommen ligeglad med os, vores anmodninger om at de sko vi kiggede efter skulle vÊre af en pasform og nedtonet udseende blev komplet ignoreret. Meget flyvsk og umiddelbart intet fokus på service af os.
Havde kÞbt et par basketballsko til min bror i julegave, og valgte specifikt Sportsmate selvom de var langt dyrere end alle andre da jeg gerne ville stÞtte en dansk fysisk basketball butik. DesvÊrre var pasformen ikke god.
At vi var 2 dage over retur og måtte tage et tilgodebevis (bytningen til en anden model på ingen måde var mulig, hovedsageligt pga servicen) var helt vores egen fejl, selvom det dog gjorde lidt ekstra ondt ovenpå den helt igennem dårlige service.

Super god oplevelse ðð
KnÊ-stÞtte og indlÊgssÃ¥l ð
Det virker bare og super kvalitet til gode priser ð
Hurtig levering - bestilte onsdag og varer leveret om torsdagen ð

Sportsmate ããã®åç
Bestilte ankelskinner torsdag kl. 15. Fredag kl. 11 var de allerede leveret - og alt var som det skulle vÊre :)

Sportsmate ããã®åç
Helt utroligt dårlig service. Har kÞbt Adidas håndboldsko som er Þdelagt efter knap 2 mdr. og ville ikke give et par nye, da der er brugt et par spring såler. Men der står intet på deres hjemme side om at man ikke må benytte spring såler. Deres service er at jeg kan få lov til at kÞbe et par nye billigt.

Sportsmate ããã®åç
Kritisabel kundeservice ved behandling af reklamation.
Jeg kÞbte sidste Ã¥r et par Asics ballistic netburner ff3 i Sportsmate og er super glad for modellen. Dog sker der det, at mit snÞrebÃ¥nd slides ekstra meget i det ene snÞrebÃ¥ndshul. Jeg henvender mig fysisk i butikken og fÃ¥r at vide af Ole, at det handler om, at jeg binder dem med runners knot eller at jeg binder dem for stramt (egentlig sjovt at Asics lister denne bindemetode pÃ¥ deres hjemmeside, hvis det ÞdelÊgger deres snÞrebÃ¥nd ð€ Anyway!). Jeg forsÞger at argumentere med, at jeg altid binder mine trÊningssko sÃ¥dan samt at jeg gÞr det pÃ¥ samme mÃ¥de pÃ¥ min hÞjre sko, som ingen problemer har med knÊkkede snÞrebÃ¥nd. Jeg fÃ¥r et par nye snÞrebÃ¥nd med, men ingen anerkendelse af, at dette er et problem med skoen.
Efter lidt tid knÊkker snÞrebåndet igen, prÊcis samme sted og efter et halv års tid, sker det nÊsten efter hver trÊning. Tredje gang jeg kommer ned med skoen og samme problem, tager Ole mit telefonnummer og lover at kontakte Asics. Efter 14 dage har jeg stadig ikke hÞrt fra ham og jeg ringer ned, for at få at vide, at Asics ikke er vendt tilbage endnu og at Ole vil rykke dem for svar. Well, jeg venter endnu en uge og må igen selv tage kontakt, for at få at vide at de HAR svaret og at de ikke mener, at der er et problem med deres sko. Undrer mig her både over dette svar, samt at jeg igen selv måtte tage kontakt til Sportsmate, for at fÞlge op. Ole fortÊller mig, at jeg kan komme ned med min sko, og så vil de selv forsÞge at sÊtte et nyt Þje i det hul, som skÊrer snÞrebåndet over og at dette blot vil tage en dag eller to.
Jeg leverer mine sko til butikken og mit telefonnummer bliver endnu engang nedskrevet, så de kan ringe, når de er klar, men bliver lovet af den flinke ungarbejder, der tager imod dem, at det ikke vil blive senere end mandag, hvor jeg skal bruge dem (4 dage senere).
Da det bliver mandag, og jeg endnu intet har hÞrt, tager jeg bare ned i butikken pÃ¥ vej til trÊning. Her fÃ¥r jeg at vide at mine sko ikke er kommet tilbage fra skomageren⊠endnu engang er jeg ikke blevet ringet op og informeret. Da jeg ikke lÊngere kan holde den helt pÊne tone, kommer Ole ud og stikker mig et par sprit nye âlÃ¥neskoâ, som jeg kan trÊne i den aften, indtil mine egne kommer tilbage. Jeg siger godt nok, at de ikke passer min fod, men fÃ¥r at vide, at ânu prÞver han jo ligesom at hjÊlpe migâ. For at slukke branden, bliver mine sko leveret til mig dagen efter (den eneste gode oplevelse, jeg har haft i denne omgang, tak for det).
DesvÊrre er det nyindsatte Þje ikke effektivt, da det allerede har kÊmpet sig et stykke ind i hullet efter et par trÊninger. Men hey! Mit snÞrebÃ¥nd holder da lidt endnu ð
Alt i alt en super ringe oplevelse, som har gjort at jeg har frarådet Sportsmate til mine klubkammerater.
I min optik havde de sparet mange telefonopkald, et par nye âlÃ¥neskoâ, ca. 14 pakker snÞrebÃ¥nd, en skomager og en dÃ¥rlig anmeldelse, hvis de bare havde taget de sko retur, da problemet opstod. Endda havde det Êndret rigtig meget for mig, hvis sagen i det mindste var blevet hÃ¥ndteret med god kommunikation og evt. bare en lille beklagelse.

Sportsmate ããã®åç
Jeg ringede kl. 16 onsdag og spurgte om det var muligt at nå at have et produkt i min postkasse fredag.
Det var intet problem og de ville sende ASAP. Allerede torsdag, altså dagen efter har jeg mit produkt!
Dét er bare en ekstrem super service og over al forventning. KÊmpe anbefaling herfra!

Sportsmate ããã®åç
Jeg havde for nyligt bestilt et par sko til volleyball, men de blev desvÊrre leveret i en forkert str. Jeg ringede til kundeservice og snakkede med Oliver, som hurtigt fik ordnet det hele. Under 24 timer senere stod jeg med mine sko i den rigtige str.
Tak for fantastisk og hurtig kundeservice!

Sportsmate ããã®åç
FuldstÊndig fantastisk kundeservice! Vi besluttede med 2 hverdage til afgang, at kÞbe billetter og kÞrer til Frankrig for håndbold finalen til OL. Og ville så gerne have de rigtige trÞjer med! Alle steder så det sort ud med levering, men efter tryg samtale med Mads i deres kundeservice trude vi godt bestille de tre trÞjer. Og de kom frem på under 24 timer! Så god service! Det er jo for vildt, kÊmpe tak for jeres skÞnne butik, og store venlighed! Vi kan nu nyde vores tur ekstra meget, tak!

Sportsmate ããã®åç
Kontaktede sportsmate via mail, det svarede indenfor 3 minutter og fik svar på min spÞrgsmål. Super hurtig service. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Skrev til dem og spurgte om jeg kunne nå at få tryk på en trÞje, der skulle bruges til en fÞdselsdagsgave. Fik hurtigt svar, at det kunne jeg godt.
24 timer senere kunne jeg hente den hos udleveringsstedet.

Sportsmate ããã®åç
Alt spiller. KÊmpe udvalg og meget kompetent og serviceminded betjening. Er kommet der siden de åbnede - og det er samme hÞje service hver eneste gang.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã