レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gode priser, hurtig levering og god service! Eneste bagatel skulle vÊre hjemmesiden - den kunne godt bruge en opdatering rent visuelt.

䌁業が回答したした

KÞbte en Adidas prime next gen sko, skoen gik i stykker efter 2 trÊninger. Sendte skoen retur, hvorved sÊlgeren nÊsten ikke gad at anerkende at den var i stykker. Hvorved jeg skulle snakke i tel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg oplever altid god og hurtig service ved Sportsmate.com, bÃ¥de nÃ¥r jeg bestiller som privat person og nÃ¥r jeg bestiller til SÊby Basketball Club. Stod for nylig akut og skulle bruge to trÊningsdragt... もっず芋る

Jeg skulle bytte et par ASICS hÃ¥ndbold sko. I forretningen fik jeg super fin og professionel vejledning. Jeg har tidligere handlet med Sportsmate og haft den samme gode oplevelse Butikken har ogsÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Danmarks stÞrste udvalg til volleyball, basketball og håndbold.

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Gode priser, hurtig levering og god service!

Gode priser, hurtig levering og god service!

2026幎7月16日

Sportsmate からの回答

Hej Gregers, Tak for din flotte anmeldelse. Vi arbejder lige nu på en ny shop, som vi gerne skulle launche i august. Go' sommer Ole/Sportsmate.com

Super god service

Jeg skulle bytte et par ASICS håndbold sko. I forretningen fik jeg super fin og professionel vejledning.
Jeg har tidligere handlet med Sportsmate og haft den samme gode oplevelse Butikken har også et stort udvalg.

2026幎5月11日

Sportsmate からの回答

Hej Helle. Tak for din flotte anmeldelse. Ja, det er dejligt når vores kunder kommer ind i butikken, at vi har hele vores store lager liggende i butikken på Frederiksberg. Go' dag Ole/Sportsmate.com

Jeg var lidt skeptisk, men

Jeg var lidt skeptisk, inden jeg bestilte derfra, men jeg kan virkelig ikke sÊtte en finger på noget. Bestillingen gik som smurt, og jeg modtog varen inden for den angivne tid. Alt i alt en god oplevelse.

2026幎5月6日

Sportsmate からの回答

Hej Oliver. Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt alt gik godt. Go' weekend Ole/Sportsmate.com

Endnu en bestilling herfra med samme

Endnu en bestilling herfra med samme gode oplevelse. Havde et spÞrgsmÃ¥l til stÞrrelsen, og havde svar indenfor fÃ¥ timer. Igen mega hurtig levering og fin vare. Vi handler helt sikkert her igen 😃

2026幎4月23日

Hej Joy, Tak for din flotte og gode anmeldelse. Go' dag Ole/Sportsmate.com

Virkelig god kundeservice

Bestilte en vare til min sÞn, der desvÊrre ikke passede (onesize), fik svar på min returhenvendelse lÞrdag aften, sendte retur mandag og i dag onsdag er den modtaget og pengene tilbagebetalt. Virkelig god og hurtig service:-)

2026幎3月18日

Sportsmate からの回答

Hej Katrine. Tak for din flotte anmeldelse. Det blev de meget glade for i returafdelingen. Go' dag Ole/Sportsmate.com

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service i forbindelse med ordre via hjemmesiden. Ligeledes super support i forhold til en reklamation.

2026幎2月11日

Sportsmate からの回答

Hej René, Tak for din flotte anmeldelse. Det bliver de glade for i support. God dag Ole/Sportsmate.com

Positivt overrasket

Var lidt skeptisk da jeg så hjemmesiden, men alt spillede. Produktet var perfekt, prisen var god og virkelig hurtig levering.

2026幎2月3日

Sportsmate からの回答

Hej Christian. Tak for din flotte anmeldelse, det vÊrdsÊtter vi meget. God dag Ole/Sportsmate.com

Vi fik den mest horrible service

Vi fik den mest horrible service, sÊlgeren var fuldkommen ligeglad med os, vores anmodninger om at de sko vi kiggede efter skulle vÊre af en pasform og nedtonet udseende blev komplet ignoreret. Meget flyvsk og umiddelbart intet fokus på service af os.

Havde kÞbt et par basketballsko til min bror i julegave, og valgte specifikt Sportsmate selvom de var langt dyrere end alle andre da jeg gerne ville stÞtte en dansk fysisk basketball butik. DesvÊrre var pasformen ikke god.
At vi var 2 dage over retur og måtte tage et tilgodebevis (bytningen til en anden model på ingen måde var mulig, hovedsageligt pga servicen) var helt vores egen fejl, selvom det dog gjorde lidt ekstra ondt ovenpå den helt igennem dårlige service.

2026幎1月10日

Hej Jonas

Tak for din feedback. Jeg er rigtig ked af at hÞre, at dit besÞg hos os i lÞrdags ikke levede op til de standarder, vi normalt er kendt for.

Jeg indrÞmme, at det var en presset lÞrdag. Vi var ramt af akut sygdom samtidig med at jeg havde flere af vores medarbejdere ude og spille kampe, hvilket betÞd, at vi var alt for få hÊnder til en lÞrdag. Det gik desvÊrre ud over din oplevelse, da vores medarbejdere måtte hjÊlpe flere kunder på én gang , jeg havde endda vores bogholder på gulvet for at få enderne til at mÞdes.

Det er selvfÞlgelig ikke en undskyldning, for du skal altid have en god oplevelse hos os, men vi håber på din forståelse for, at det var en meget usÊdvanlig situation.

Vi vil utrolig gerne have muligheden for at give dig god service. Hvis du har lyst til at kigge forbi butikken igen en anden dag, så skal vi nok tilbyde vores normale service, så du får en bedre oplevelse.

Med venlig Hilsen Ole/Sportsmate

Super god oplevelse 👏👏

Super god oplevelse 👏👏
KnÊ-stÞtte og indlÊgssÃ¥l 👏
Det virker bare og super kvalitet til gode priser 👍
Hurtig levering - bestilte onsdag og varer leveret om torsdagen 😉

2025幎9月18日

Sportsmate からの回答

Hej Leif, Tak for din rigtig gode anmeldelse. Det er vi super glade for. Go' weekend Ole/Sportsmate.com

Vild leveringstid

Bestilte ankelskinner torsdag kl. 15. Fredag kl. 11 var de allerede leveret - og alt var som det skulle vÊre :)

2025幎9月5日

Sportsmate からの回答

Hej Nanna, Tak for din flotte anmeldelse, det bliver de meget glade for i pakkeriet. Go' weekend Ole/Sportsmate.com

Helt utroligt dårlig service

Helt utroligt dårlig service. Har kÞbt Adidas håndboldsko som er Þdelagt efter knap 2 mdr. og ville ikke give et par nye, da der er brugt et par spring såler. Men der står intet på deres hjemme side om at man ikke må benytte spring såler. Deres service er at jeg kan få lov til at kÞbe et par nye billigt.

2025幎4月3日

Sportsmate からの回答

Hej Trine. Det er hverken os eller Adidas' skyld, at din sÞn har brugt et par carbon spring såler, som skÊrer ind i skoens forfod, så skoen flÊkker totalt. Vi synes at det er producenten af din sÞn's carbon springsåler der har et forklarings problem og hvor du skal sÞge erstatning. Vores tilbud om et par nye sko til en god pris står stadig ved magt. Med venlig hilsen Ole/Sportsmate.com

Kritisabel kundeservice ved behandling af reklamation

Kritisabel kundeservice ved behandling af reklamation.

Jeg kÞbte sidste Ã¥r et par Asics ballistic netburner ff3 i Sportsmate og er super glad for modellen. Dog sker der det, at mit snÞrebÃ¥nd slides ekstra meget i det ene snÞrebÃ¥ndshul. Jeg henvender mig fysisk i butikken og fÃ¥r at vide af Ole, at det handler om, at jeg binder dem med runners knot eller at jeg binder dem for stramt (egentlig sjovt at Asics lister denne bindemetode pÃ¥ deres hjemmeside, hvis det ÞdelÊgger deres snÞrebÃ¥nd 🀭 Anyway!). Jeg forsÞger at argumentere med, at jeg altid binder mine trÊningssko sÃ¥dan samt at jeg gÞr det pÃ¥ samme mÃ¥de pÃ¥ min hÞjre sko, som ingen problemer har med knÊkkede snÞrebÃ¥nd. Jeg fÃ¥r et par nye snÞrebÃ¥nd med, men ingen anerkendelse af, at dette er et problem med skoen.

Efter lidt tid knÊkker snÞrebåndet igen, prÊcis samme sted og efter et halv års tid, sker det nÊsten efter hver trÊning. Tredje gang jeg kommer ned med skoen og samme problem, tager Ole mit telefonnummer og lover at kontakte Asics. Efter 14 dage har jeg stadig ikke hÞrt fra ham og jeg ringer ned, for at få at vide, at Asics ikke er vendt tilbage endnu og at Ole vil rykke dem for svar. Well, jeg venter endnu en uge og må igen selv tage kontakt, for at få at vide at de HAR svaret og at de ikke mener, at der er et problem med deres sko. Undrer mig her både over dette svar, samt at jeg igen selv måtte tage kontakt til Sportsmate, for at fÞlge op. Ole fortÊller mig, at jeg kan komme ned med min sko, og så vil de selv forsÞge at sÊtte et nyt Þje i det hul, som skÊrer snÞrebåndet over og at dette blot vil tage en dag eller to.

Jeg leverer mine sko til butikken og mit telefonnummer bliver endnu engang nedskrevet, så de kan ringe, når de er klar, men bliver lovet af den flinke ungarbejder, der tager imod dem, at det ikke vil blive senere end mandag, hvor jeg skal bruge dem (4 dage senere).

Da det bliver mandag, og jeg endnu intet har hÞrt, tager jeg bare ned i butikken pÃ¥ vej til trÊning. Her fÃ¥r jeg at vide at mine sko ikke er kommet tilbage fra skomageren
 endnu engang er jeg ikke blevet ringet op og informeret. Da jeg ikke lÊngere kan holde den helt pÊne tone, kommer Ole ud og stikker mig et par sprit nye “lÃ¥nesko”, som jeg kan trÊne i den aften, indtil mine egne kommer tilbage. Jeg siger godt nok, at de ikke passer min fod, men fÃ¥r at vide, at “nu prÞver han jo ligesom at hjÊlpe mig”. For at slukke branden, bliver mine sko leveret til mig dagen efter (den eneste gode oplevelse, jeg har haft i denne omgang, tak for det).
DesvÊrre er det nyindsatte Þje ikke effektivt, da det allerede har kÊmpet sig et stykke ind i hullet efter et par trÊninger. Men hey! Mit snÞrebÃ¥nd holder da lidt endnu 😅

Alt i alt en super ringe oplevelse, som har gjort at jeg har frarådet Sportsmate til mine klubkammerater.
I min optik havde de sparet mange telefonopkald, et par nye “lÃ¥nesko”, ca. 14 pakker snÞrebÃ¥nd, en skomager og en dÃ¥rlig anmeldelse, hvis de bare havde taget de sko retur, da problemet opstod. Endda havde det Êndret rigtig meget for mig, hvis sagen i det mindste var blevet hÃ¥ndteret med god kommunikation og evt. bare en lille beklagelse.

2024幎11月25日

Sportsmate からの回答

Hej Natasja. Dine snÞrebånd er gået så hurtigt i stykker fordi du har brugt de 2 Þvesrste snÞrehuller på et par indendÞrssko, hvor der er ekstra plastik omkring snÞrehullerne. Så ligger snÞrebåndene og skÊrer hinaden over. Så hvis du bruger hul 2 og 3 på begge sider, bÞr dine snÞrebånd ikke knÊkke. Med venlig hilsen Ole/Sportsmate.com

De sendte mig de forkerte par sko

2024幎10月8日

Sportsmate からの回答

Hej Augusta. Vi er selvfÞlgelig meget kede af at vores nye medarbejder er kommet til at lave en fejl. Vores kundeservice mailede omgående en retur seddel til dig og tilbÞd dig at sende de rigtige sko samme dag. Mere kan vi desvÊrre ikke gÞre for at gÞre vores fejl god igen. Go' dag Ole/sportsmate

EKSTRAORDINÆR SERVICE

Jeg ringede kl. 16 onsdag og spurgte om det var muligt at nå at have et produkt i min postkasse fredag.

Det var intet problem og de ville sende ASAP. Allerede torsdag, altså dagen efter har jeg mit produkt!

Dét er bare en ekstrem super service og over al forventning. KÊmpe anbefaling herfra!

2024幎8月14日

Sportsmate からの回答

Hej Rasmus. Tak for din flotte anmeldelse. Det bliver de glÊde for i kundeservice. Go' weekend Ole/Sportsmate.com

Hurtig og fantastisk kundeservice

Jeg havde for nyligt bestilt et par sko til volleyball, men de blev desvÊrre leveret i en forkert str. Jeg ringede til kundeservice og snakkede med Oliver, som hurtigt fik ordnet det hele. Under 24 timer senere stod jeg med mine sko i den rigtige str.
Tak for fantastisk og hurtig kundeservice!

2024幎8月14日

Sportsmate からの回答

Hej Emilia. Tak for din flotte anmeldelse. Det bliver Oliver glad for at hÞre. Go' dag Ole/Sportsmate.com

FuldstÊndig fantastisk kundeservice

FuldstÊndig fantastisk kundeservice! Vi besluttede med 2 hverdage til afgang, at kÞbe billetter og kÞrer til Frankrig for håndbold finalen til OL. Og ville så gerne have de rigtige trÞjer med! Alle steder så det sort ud med levering, men efter tryg samtale med Mads i deres kundeservice trude vi godt bestille de tre trÞjer. Og de kom frem på under 24 timer! Så god service! Det er jo for vildt, kÊmpe tak for jeres skÞnne butik, og store venlighed! Vi kan nu nyde vores tur ekstra meget, tak!

2024幎8月7日

Sportsmate からの回答

Hej Simone. Tak for din flotte anmeldelse. Mads og Oliver blev super glÊde for at hÞre det og der var "high five". Go' kamp Ole/Sportsmate.com

Hurtigt svar og ekstrem hurtig levering

Skrev til dem og spurgte om jeg kunne nå at få tryk på en trÞje, der skulle bruges til en fÞdselsdagsgave. Fik hurtigt svar, at det kunne jeg godt.
24 timer senere kunne jeg hente den hos udleveringsstedet.

2024幎4月6日

Sportsmate からの回答

Hej Trine. Tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for. God dag Ole/Sportsmate.com

KÊmpe udvalg og konge service

Alt spiller. KÊmpe udvalg og meget kompetent og serviceminded betjening. Er kommet der siden de åbnede - og det er samme hÞje service hver eneste gang.

2024幎2月17日

Sportsmate からの回答

Hej Kristian. Tak for din flotte anmeldelse, det vÊrdsÊtter vi. God dag Ole/Sportsmate.com

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。