Sportsmate レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

pakken blev hurtigt sendet. jeg glemte at hente pakken, men da de kunne se at den var blevet sendt retur tilbød de at de bare kunne sende den igen.

5つ星のうち1の評価

Købte et par basketsko der viste sig at være for lille. dem gad de ikke tage tilbage, selvom jeg bare ville bytte dem til et nummer større. UACCEPTABELT! Ville ikke anbefale dem til nogen. Man skulle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jagten på håndbolde kan være lang hvis ikke man bare tager til takke med kædesportsforretningernes storindkøb. Hos Sportsmate.com er udvalget seriøst stort og priserne rimelige. Vi var desværre så uhe... もっと見る

企業情報

1. 靴屋
  2. アクティブウェア店
  3. スポーツ用品店
  4. スポーツウェア店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Danmarks største udvalg til volleyball, basketball og håndbold.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Vi fik den mest horrible service

Vi fik den mest horrible service, sælgeren var fuldkommen ligeglad med os, vores anmodninger om at de sko vi kiggede efter skulle være af en pasform og nedtonet udseende blev komplet ignoreret. Meget flyvsk og umiddelbart intet fokus på service af os.

Havde købt et par basketballsko til min bror i julegave, og valgte specifikt Sportsmate selvom de var langt dyrere end alle andre da jeg gerne ville støtte en dansk fysisk basketball butik. Desværre var pasformen ikke god.
At vi var 2 dage over retur og måtte tage et tilgodebevis (bytningen til en anden model på ingen måde var mulig, hovedsageligt pga servicen) var helt vores egen fejl, selvom det dog gjorde lidt ekstra ondt ovenpå den helt igennem dårlige service.

2026年1月10日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og hurtig respons

Købte et par håndboldsko til vores datter, som gav hende ret store vabler. Efter en kort dialog, skulle jeg sende skoen tilbage. Der kunne dog ikke findes nogle fejl på skoen, i stedet gav de frit lejde til at finde en ny sko, som kunne passe hende bedre. Afventer nu de nye sko, som er afsendt med det samme, og satser på de passer noget bedre.
Indtil nu, kun oplevet rigtig god respons og super service.
Vil helt sikkert handle her igen en anden gang.

2025年6月6日
5つ星のうち1の評価

Hvis personalet har samme manglende…

Hvis personalet har samme manglende standard som jeg mødte i dag vil jeg anbefale alle til at finde andre butikker end Sportsmate magen til arrogant og ligeglad medarbejdere skal man lede længe efter, jeg troede at man i det mindste forsøgte at hjælpe kunden og sikker en salg men han gik bare væk efter vi havde spurgt om en bestemt type sko uden at i det mindste komme med forslag og så var han samtidig meget uhøflig, hvordan kan i havde en ansat som ikke gider betjene jeres kunder ????
Havde han været ansat hos mig havde har fået sparket og fyret, men hvis i mener at det ingen betydning har om personalet sælge så undre det mig

2022年8月1日

Fantastisk service

Fantastisk service, måtte desværre reklamere et par sko, under 24 timer senere står sønnen med et lignende par. Hurtigt svar på mail og god hjælp i butikken. Tak herfra.

2022年6月25日

Bestilte et par sandsokker

Bestilte et par sandsokker, fik så en mail om at de var udsolgt og om jeg vil modtage et andet par. For det første var de billigere og de trak stadig pengene for dem jeg havde bestilt til og starte med selvom jeg var blevet forsikret om at de kun trak for dem jeg modtog. Jeg modtager dem så, de kommer ikke i nogen indpakning også er det to forskellige størrelser, virker lidt som andensortering, jeg skriver så at jeg gerne vil returnere dem og jeg modtager ALDRIG et svar, øvøvøv!!

2021年5月2日

fantastisk kundeservice

Bestilte en basketbold. Men den var dsv. udsolgt. De kontaktede mig og anbefalede en anden bold, men ville helst have den jeg bestilte. De prøvede så at bestille nogle af dem hjem, men dsv var der en fejl fra en anden virksomhed og kunne derfor ikke give den bold som jeg havde købt.

De var dog super hjælpsomme og svarede tilbage på mine mails inde for få minutter. Det endte så med at jeg bare fik pengene tilbage(uden problemer)
Hvilket var lidt af en skam, men alt i alt var kundeservice meget godt

2020年6月17日
5つ星のうち4の評価

De har nogle fine produkter

De har nogle fine produkter, jeg kunne dog godt tænke mig at det blev lettere at sende ting tilbage, købte et par sko som gik i stykke, ville sende dem tilbage. Så returskema et ligge inde på hjemmesiden, og skal så printes ud, men der er ikke nogen printe knap, så jeg skal kopierer det og sætte det ind i et andet dokument, for så at kunne printe det ud. Ikke super smart. :)

2020年2月26日
5つ星のうち5の評価

Kan ikke se, hvorfor de har så dårlige anmeldelser!

Har handlet flere gange i deres online-butik og har endnu ikke haft én ting at brokke mig over.

Den anden dag havde jeg et gavekort, og da der ikke rigtig er en mulighed for at sige, at man har et gavekort, vidste jeg ikke hvad jeg skulle. Jeg skrev ind til deres kundeservice og på under 5 minutter (!), fik jeg et svar på, hvad jeg skulle gøre. Rigtig hurtigt, og ikke til at misforstå.

Da jeg så købte med gavekortet, skrev de straks, at den reservation på de 700kr. jeg købte for, ville blive annulleret, og, at de ville sende mine varer så hurtigt som muligt. Fantastisk service, intet mindre. Tak!

2014年8月8日

レビューの対象になっている企業の方へ