レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jagten pÃ¥ hÃ¥ndbolde kan vÊre lang hvis ikke man bare tager til takke med kÊdesportsforretningernes storindkÞb. Hos Sportsmate.com er udvalget seriÞst stort og priserne rimelige. Vi var desvÊrre sÃ¥ uhe... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋
  2. アクティブりェア店
  3. スポヌツ甚品店
  4. スポヌツりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Danmarks stÞrste udvalg til volleyball, basketball og håndbold.

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Elendig kundeservice.

KÞbte et par basketsko der viste sig at vÊre for lille. dem gad de ikke tage tilbage, selvom jeg bare ville bytte dem til et nummer stÞrre. UACCEPTABELT! Ville ikke anbefale dem til nogen. Man skulle tro en at en lille butik ville differentiere sig fra deres stÞrre konkurrenter ved at tage bedre vare om deres kunder, men det er slet ikke sÃ¥dan det hÊnger sammen hos sportsmate. FÅ STYR PÅ JERES PRIORITETER! Efter jeg klagede pÃ¥ deres facebook side, sÃ¥ slettede de oven i kÞbet mit indlÊg og blokerede mig mod at skrive mere derinde.

2014幎1月11日
自発的なレビュヌ

Super god og hurtig betjening.

Jeg fandt den basketballshirt, som jeg sÞgte og til en rimelig pris, på Sportsmates side på nettet. Testede Sportsmate på Trustpilot og var lidt betÊnkelig. Det var ikke de bedste anmeldelser. Jeg valgte at ringe til firmaet, bare lige for at hÞre..... hvorfor de dårlige anmeldelser. Ville jo gerne ha den bluse. Jeg fik en meget sÞd fyr i rÞret, som jeg fik en lang snak med...... han undersÞgte straks om varen var på lager. Jeg fik en super god kundeservice.
Jeg bestilte min vare fredag sidst på eftermiddagen og tirsdag lå den i min postkasse, så kan det da ikke blive meget bedre. Jeg sendte en mail til dem med lidt roser i og fik en takkemail tilbage. Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser og ville ikke betÊnke mig et sekund ved at handle hos Sportsmate igen.

2013幎11月20日

DÃ¥rlig oplevelse

Bestilte i weekenden to ordre hos dem, skrev at hvis muligt måtte de sendes sammen. Tirsdag ringer der en fra biksen om at den håndbold jeg havde bestilt havde de ikke på lager selvom der på deres side står at den er på lager. Der bliver så sagt at de skulle få den onsdag og kunne så sende den til mig der, eller de kommer med et alternativ til en anden bold til samme pris (Fair nok, men var jeg ikke interesseret i), men får at vide at de strÞmper jeg har bestilt havde de hjemme så de ville blive sendt når de havde bolden.
Tirsdag da jeg kommer hjem ligger der en pakke til mig, det var de sko jeg også bestilte sÞndag, så det var jo en ok hurtig levering.
Torsdag ringer de endnu en gang og fortÊller at de strÞmper jeg havde bestilt havde de alligevel ikke på lager, selvom jeg fik at vide tirsdag at det var de. Og at de havde fundet en anden bold de ville sende til mig fordi den anden var ikke kommet hjem endnu.
Bad dem annullere den sidste ordre fordi det er sku alt for uprofessionelt.

En anden ting som virkelig mangler er en god og fyldestgÞrende beskrivelse af deres kempa produkter. Virker som om de ikke selv kan finde på noget at skrive om deres produkter, så hvis producenten ikke har skrevet noget om produkterne gÞr de heller ikke.

En god ting er at jeg fik mine sko. De er sku lÊkre.

2013幎11月14日

Rigtig dårlig kunde sevice

vi er inde i butik tirsdag og bestiller et asics håndboldsko, de lover at bestille hos Asics dagen efter til levering torsdag eller fredag. Tirsdag ugen efter ringer jeg og spÞrg til skoen, de siger de har problemer med levering, og vil lige ringe til Acics og hÞre. Lover at ringe tilbage 5-10 min senere. Nu er der gået nÊsten 5 uger, og stadig intet hÞrt. Hold jer langt vÊk fra dem, de holder ikke hvad de lover.

2013幎10月6日
自発的なレビュヌ

Stol ikke på lagerbeholdnngen på nettet - det er ikke sikkert den passer..!

Jeg bestilte et par håndboldsko på udsalg og et sweatsleeve til min arm i tirsdags den. 3/9-13. Der stod at varene ville blive leveret inden for 2 dage, så fremt de var på lager, hvilket de varer jeg havde bestilt var, i fÞlge hjemmesiden.

Fredag den 6/9-13 ringer jeg så ind til dem for at hÞre, om de kunne bekrÊfte at varene var sendt. Det var det ikke, fordi sweatsleeved var i rest ordre, og dem ville de få igen mandag den 9/9-13.

Jeg ringer igen ind, mandag for at hÞre om varene er blevet sendt, hvortil, at medarbejderen siger han lige skal finde skoene, og så sender han, dem med det samme.

Medarbejderen ydede mig så den service at ringe mig op efter 10 minutter, for at fortÊlle mig, at der havde vÊret fejl. deres lageroptÊlling på skoene, (Som de jo hele tiden havde haft) men tilbÞd mig til gengÊld et andet par sko som også var på udsalg.

Jeg takkede pÊnt nej, og valgte at smide pengene et andet sted...

2013幎9月11日

bestil et andet sted !

Jeg har bestilt en bold d. 18. Juli og har stadig ikke modtaget noget (d. 7 september)... jeg har skrevet, samlet 7 gange, at jeg mangler mine ting. fået svar 5 gange.

Jeg har ikke hÞrt fra Sportmate i 1 måned, jeg har aldrig fået noget med posten !!!!

2013幎8月15日
自発的なレビュヌ

Mangler kommunikation og langsom levering

Jeg bestilte håndbolsko og de ville komme efter 2 dage ifÞlge deres hjemmeside, men der kom ingen sko og jeg hÞrte heller ikke fra Sportsmate.
SÃ¥ skrev jeg en mail efter knap en uges ventetid, og dagen efter skoene...

Synes det er trÊls ikke at få besked hvis der er lÊngere levering end der står skrevet på deres hjemmeside.

2013幎1月30日

HåblÞst utrovÊrdig

I sommeren 2011 vandt min datter et gavekort på 300 kr til Sportsmate i DGI's beach basket konkurrence på Rungsted Strand. Gavekortet har udlÞbsdatoen 31/12-2012.

Da jeg i dag (fredag d. 7/12-2012) forsÞgte at indlÞse dette gavekort ved kÞb af en Spalding taske, fik jeg at vide, at gavekortet allerede var indlÞst. Som "bevis" blev jeg vist en tvÊrstreg i en kvitteringsbog på en side med samme nummer som gavekortet. Der var ikke angivet nogen dato for indlÞsning eller nogen form for anden identifikation.

Jeg ved med sikkerhed, at gavekortet ikke er indlÞst tidligere, og jeg redegjorde for dette flere gange under min samtale med ekspedienten. Endvidere vil jeg påpege, at jeg var i besiddelse af det originale gavekort med både stempel og underskrift og dette blev forelagt ekspedienten.

Jeg er pÃ¥ det rene med, at der kan ske fejl – f.eks. kan der ved indlÞsning sÊttes streg over det forkerte nummer, men jeg har svÊrt ved at acceptere, at det skal komme mig som kunde til skade, nÃ¥r jeg kan fremvise det originale gavekort. Et originalt gavekort er et vÊrdibevis pÃ¥ det belÞb, gavekortet angiver.

Jeg er virkelig skuffet over behandlingen i butikken i dag, og jeg mener ikke, der kan vÊre mig, der skal hidse mig op, for at fÃ¥ min ret. Der er i denne sag vist ufattelig dÃ¥rlig dÞmmekraft fra Sportsmates side – og jeg vil mene, der er tale om en lovovertrÊdelse i og med, at jeg var (og fortsat er) i besiddelse af det originale gavekort.

2012幎12月7日
自発的なレビュヌ

Forkert levering og dårlig kundeservice

Bestilte et beachvolleynet tirsdag morgen, som skulle bruges i den efterfÞlgende weekend. Fik besked fra postdanmark om, at nettet nu var ankommet - fint, så kan vi få indviet banen..!
Pakker ikke nettet op, da vi fÞrst skal bruge det lÞrdag, men fredag ringer de fra Sportsmate og lÊgger en besked: "Ring lige igen - vi har sendt et forkert net, og kunden i den anden ende mangler det, vi har sendt til Jer."
Ok, så vi mangler altså ikke vores net? Jeg ringer til dem, og man skulle jo mene, at der blev undskyldt oven på fejlen, men det gjorde der ikke. I stedet ville de have os til at finde nÊrmeste posthus og få sendt nettet afsted til den anden kunde, som jo manglede sit net... Det kan vist ikke vÊre vores ansvar? Og vi mangler også vores net - men ok, ungerne får altså ikke spillet volleyball denne weekend...
Fejl kan ske - men så undskylder man og får selv rettet op på dem!

2012幎10月2日
自発的なレビュヌ

Dejligt med en seriÞs leverandÞr til håndboldfolket hvor der også er en butik bag!!!

Jagten på håndbolde kan vÊre lang hvis ikke man bare tager til takke med kÊdesportsforretningernes storindkÞb. Hos Sportsmate.com er udvalget seriÞst stort og priserne rimelige. Vi var desvÊrre så uheldige at modtage en bold, som viste sig at vÊre lidt skÊv efter oppumpning - så vi ringede og fik uden besvÊr en aftale om at returnere varen for udskiftning. Da der er en butik brugte vi lÞrdagen til at besÞge Frederiksberg og Sportsmate.com butikken. Her faldt familiens mindste for en landsholdstrÞje - hvor der skulle stryges reklamer mm. Normalt er leveringstiden et par dage, men da vi skulle se landsholdet i aktion mod Polen om aftenen blev der handlet hurtigt i forretningen - så vi fik trÞjen på œ time samt en omskiftet bold... med andre ord, et serviceniveau, som der desvÊrre er m e g e t langt imellem i dagens butikker...så de varmeste anbefalinger til en butik med hÞj service og et stort udbytte!!!

2011幎1月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ