Die Ware wird zwar versendet, aber es ist nicht möglich die Ware umzutauschen oder erstattet zu bekommen. Ich habe (leider) meine bestellte Ware an die mir per Mail genannte Rücksende-Adresse in der N... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Mijn bestelling vandaag binnen gekregen. Nadat een product wat ik heb besteld niet meer op voorraad was in mijn maat en ook niet meer in een andere kleur was ik genoodzaakt eenzelfde product aan te sc... もっと見る
Heel tof aanbod en geweldige service. Niets is te gek! Zeker ook aanrader voor bedrijven en verenigingen. Wij hebben met ons bedrijf COPA retro shirts van Nederlands Elftal uit 1974 besteld en la... もっと見る
De t-shirts die ik besteld had waren goed. De bestelling was mede ingegeven door de kortingsbon (van 10 euro) die ik eerder die dag in mijn inbox vond. Erg relaxt. Verzending in een doos die door de b... もっと見る
Sinds de oprichting in 1999 is Sportus.nl actief als unieke, eigentijdse webshop en niet meer weg te denken als dé leading shop op het gebied van Sportfashion. De moderne webshop heeft een uniek assortiment, gebaseerd op de hedendaagse kleding cultuur die sport en mode met elkaar verbindt. Het enige wat de trendy shop - met stevige Hollandse wortels - nog naar het verleden verwijst, is de roemrijke retro voetbalshirts en jacks collectie. Sportus.nl levert onder andere t-shirts, klassieke voetbalshirts, jacks, schoenen en tassen van merken als adidas Originals, Bjorn Borg, Converse, COPA Football, Cruyff Classics, FCLOCO, Fred Perry, Goliath, Lacoste, Le Coq Sportif, New Balance, Nike Sportswear, Onitsuka Tiger, O'Neill, Pantofola d'Oro, Puma, Quick en Reef, en meer! Sportus.nl biedt klanten binnen Nederland en België GRATIS verzending aan, bij alle orders boven de €50,-! Sportus.nl is 100% betrouwbaar en veilig, levert snel, altijd de beste en officiële merkproducten en ruilen/ retourneren is geen enkel probleem.
Hoofdstraat 71, 2235 CD, Valkenburg, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Misschien een optie om aan te geven hoeveel er nog "in stock" zijn, om teleurstellingen te voorkomen.

Sportus.nl からの回答
Producten zijn goed en de service ook. Snel bezorgd en alles in prima staat.
Schoenen lopen lekker.
Weer een bestelling geplaatst, en wederom een supersnelle en keurige levering, grote klasse !
Voor het eerst bij Sportus.nl besteld.Ruime catalogus en leuke artikelen.
Bestelling verliep vlot, de volgende dag artikel ontvangen! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!
Na meerdere webshops te hebben ervaren kwam ik laatst bij sportus.nl uit. Eindelijk gaven die mij de bevestiging dat bestellen via een webshop dus wel degenlijk kan zonder dat er vertraging op loopt of dat je contact met de klantenservice op moet nemen. Ervaar dit als zeer prettig en professioneel.
Ik heb de "My first football shirt" besteld van Copa. De dag erna had ik het pakketje om 11 uur in de bus! Ik heb totaal geen klachten en ben zeer content met zowel het aanbod als de service die Sportus biedt!
Ik had schoenen uitgezocht, echter die waren helaas niet meer op voorraad. Ik kon een andere schoen uit zoeken en het was een duurdere schoen. Sportus betaalde het verschil! Dit soort service zie je niet vaak meer!
Ik heb op deze site zo veel kleren gezien die ik wilde kopen. Het zijn echt de kleren die bij mij passen. Vooral de polo's, wel jammer dat er een paar niet paste. Heb ook wat mooie shirts gezien, binnenkort ook maar is bestellen. Had pas nog polo's besteld, maar ze waren gewoon te klein. Dat was wel jammer, want ze waren echt mooi.
Ik weet wel dat ik vaak hier mijn kleren ga kopen, want zie heel veel mooie dingen.
Ga zo maar weer eens wat bestellen haha.
Alles is zeer netjes verlopen. Product in de avond besteld, volgende dag verzonden, dag erna in huis.
Ik bestel al jaren producten via Sportus.nl. Altijd is de levering snel en zijn de producten van goede kwaliteit. Absoluut een aanrader dus.
Ik heb al enkele malen een bestelling geplaatst bij Sportus en de leveringen zijn telkens stipt op tijd. Een aanrader dus als je op zoek bent naar mooie sportieve kleding.
Sportus.nl heeft een perfecte site om kleding te bestellen van diverse interessante merken. Daarnaast is het een betrouwbare organisatie met klantgerichte service. Ik ga hier zeker nog vaker een bestelling plaatsen.
Ik heb tot nu toe fijne ervaringen met Sportus. Ze zorgen voor snelle levering en de collectie is altijd naar mijn zin. Ik kijk altijd uit naar de Oranje artikelen die zij straks weer gaan aanbieden tijdens het WK en EK voetbal! Ga zo door!
Een zeer leuke website met een gevarieerd aanbod aan merken. Ik koop altijd COPA, Quick en Cruijff bij Sportus.nl. Uniek aanbod van leuke merken. Niet alleen een leuk aanbod maar ook een fantastische beleving van merken en de historie. De blogs zijn ook een tip om te lezen. Ik ben tevreden met deze shop tussen al dat Zalando geweld.
Kleren van quick duurde ruim een week voordat ze binnen waren, dat vind ik behoorlijk lang. Verder is het niet meer van deze tijd dat een retour nog geld kost voor de klant en een ruiling zou zeker gratis moeten zijn.
Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de producten zijn de moeite waard.
Op deze site moet je kijken voor mooi sportieve vrijetijds kleding!
Binnen een paar dagen je bestelling binnen en netjes door Sportus op de hoogte gehouden.
Ik ben een tevreden en terug komende klant.
Ik heb het artikel snel thuis gestuurd gekregen. Het artikel zelf vond ik niet net zo mooi als dat het eruit zag op de site. Dit was geen probleem omdat ik het terug kan sturen en mijn geld gewoon terug krijg.
ordernummer:20080744
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。