Die Ware wird zwar versendet, aber es ist nicht möglich die Ware umzutauschen oder erstattet zu bekommen. Ich habe (leider) meine bestellte Ware an die mir per Mail genannte RÃŒcksende-Adresse in der N... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel tof aanbod en geweldige service. Niets is te gek! Zeker ook aanrader voor bedrijven en verenigingen. Wij hebben met ons bedrijf COPA retro shirts van Nederlands Elftal uit 1974 besteld en la... ãã£ãšèŠã
Sinds de oprichting in 1999 is Sportus.nl actief als unieke, eigentijdse webshop en niet meer weg te denken als dé leading shop op het gebied van Sportfashion. De moderne webshop heeft een uniek assortiment, gebaseerd op de hedendaagse kleding cultuur die sport en mode met elkaar verbindt. Het enige wat de trendy shop - met stevige Hollandse wortels - nog naar het verleden verwijst, is de roemrijke retro voetbalshirts en jacks collectie. Sportus.nl levert onder andere t-shirts, klassieke voetbalshirts, jacks, schoenen en tassen van merken als adidas Originals, Bjorn Borg, Converse, COPA Football, Cruyff Classics, FCLOCO, Fred Perry, Goliath, Lacoste, Le Coq Sportif, New Balance, Nike Sportswear, Onitsuka Tiger, O'Neill, Pantofola d'Oro, Puma, Quick en Reef, en meer! Sportus.nl biedt klanten binnen Nederland en België GRATIS verzending aan, bij alle orders boven de â¬50,-! Sportus.nl is 100% betrouwbaar en veilig, levert snel, altijd de beste en officiële merkproducten en ruilen/ retourneren is geen enkel probleem.
Hoofdstraat 71, 2235 CD, Valkenburg, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prima webshop, zeker een aanrader.
Goede klantenservice
Ordernr. 20080835
Ik had een bestelling geplaatst van diverse Quick artikelen. En ondanks dat niet alles op voorraad was, werd wel eerst de rest gewoon en netjes geleverd. De nalevering komt z.s.m.
Kortom top serice
Bij sportus.nl hebben ze net even andere items dan in de gemiddelde sportwinkel. Retro producten van merken die je niet snel ergens anders vindt. De service is prima en de prijs is gewoon ok.
Sportus.nl biedt producten tegen een lage prijs aan. Vaak heeft het aanbiedingen in huis waaruit de consument kan kiezen. Voor mij als student zeer betaalbare producten. De service daarnaast is prima. Geen verzendkosten bij een bepaald bedrag en uitstekend verzonden.
Dat was ook zo bij mijn laatste bestelling (20080567). Schoenen en een polo van Quick.
Een leuke site, waarop de artikelen regelmatig ververst worden en ook regelmatig sale-acties. Goede service. Tip: Het terugzenden van artikelen vind ik wat omslachtig en kostbaar.
ordernummer 20080183
Sportus heeft alle trendy sportmerken in huis. Leuke acties en bovenal goede service.
Op zich is Sportus een webwinkel met aansprekende merken, maar qua retourvoorwaarden kunnen ze zich niet meten met anderen. Als je onder de 50 euro bestelt, dan krijg je reeds verzendkosten. Bij retour dien je zelf wederom voor de kosten op te draaien. In mijn geval ging het om een fabricagefout en dan vind ik al helemaal niet dat het voor mijn konto dient te komen.

Sportus.nl ããã®åç
Ik bestel vaak bij Sportus, net als afgelopen week weer een paar shirts van Quick (ordernummer 20079953). Een van shirts was te ruim en vragen hierover werden snel behandeld. Weer een prima ervaring! Bedankt Sportus!
Sportus heeft veel keus en prima levering
Mijn bestelling vandaag binnen gekregen. Nadat een product wat ik heb besteld niet meer op voorraad was in mijn maat en ook niet meer in een andere kleur was ik genoodzaakt eenzelfde product aan te schaffen maar dan 40,- duurder. Omdat ze niet konden leveren wat ik gewenst had werd het prijsverschil echter voor hun eigen rekening genomen. Erg prettig. Ook voorgaande keren nooit klachten gehad en topproducten mogen ontvangen.
ben zeer tevreden ,,Woensdag besteld en Vrijdag al thuis en goed geinformeerd via mijn mail gewoon super
Als je voor een leuke prijs een Ã- product wil kopen, vergeet dan de sportzaak en ga naar sportus.nl!!!
Reeds vele jaren kijk ik met regelmaat op de site van Sportus en schaf dan weer een paar coole sneakers aan; scoor een mooi t-shirt of retroshirt en de ''retro bal'' van COPA doet het ook altijd goed als cadeau!
Kortom, het blijft altijd weer een feest om op deze site rond te neuzen en iets te bestellen.
Met sportieve groet,
Sebo Woldringh
Een uiterst correct bedrijf met super snelle levering, altijd netjes verpakt en wordt perfect op de hoogte gehouden over de status van je order. Verder mooie eigentijdsen collectie die zeker bij voetbalfans in de smaak zal vallen!
Ik vind de service en de snelheid van Sportus perfect.
Had eerste problemen met bestellen, afgebroken. Toen mailtje van jullie gekregen en het voorstel het nog een keer te proberen, nu met korting. Slim en het leidde inderdaad tot een snelle levering.
Wat ik me nog wel afvraag: jullie stoppen alles in een doos, maar dan past het niet door de brievenbus. En ik ben nooit thuis. Dus zou handiger zijn wanneer jullie zoveel mogelijk in een folie of een ander platte vorm versturen. Nu laat ik op mijn werk afleveren, maar in mijn eigen brievenbus is handiger. Overigens: alleen mijn bedrijfsnaam stond op etiket en factuur, mijn naam ontbrak, en dat veroorzaakte op mijn werk wat verwarring.

Sportus.nl ããã®åç
De t-shirts die ik besteld had waren goed. De bestelling was mede ingegeven door de kortingsbon (van 10 euro) die ik eerder die dag in mijn inbox vond. Erg relaxt. Verzending in een doos die door de brievenbus past was ook erg prettig. Enige minpunt was de tijd die het duurde voordat de bestelling aan kwam. Ik bestel geregeld producten vanuit Engeland, welke in de regel sneller aankomen. Bovendien is verzending vaak nog gratis ook (vanaf 25 pond bij Amazon.co.uk bijvoorbeeld). De minimale besteding van 50 euro bij Sportus doet daarom een beetje ridicuul aan.
Bij Sportus.nl heb ik pas geleden een aantal kledingstukken besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat dit tip-top is afgehandeld.
Goede service en kwaliteit staat voor Sportus.nl
Een echte aanrader!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã