䌁業情報

1. 写真屋
  2. テレビ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Afluisterapparatuur spyshop voor spy & verborgen afluister apparatuur. De spy-shop met spionage apparatuur, spy producten, spy camera's en spy gadgets! Nu online spy-shoppen met 24H levering!

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Net bestelling ontvangen

Net mijn bestelling ontvangen, ... jammer genoeg een andere type van BAOFENG ontvangen dan hetgeen op hun webpagina staat !
Ik bestelde een BAOFENG UV-5RE PLUS zoals vermeld op hun webshop (de UV-5RE PLUS is van 2015, een professioneel model - zie onder het LCD scherm) en wat heb ik ontvangen ? Een
BAOFENG UV-5R is een oud model met verouderde software. (de 5 R bestaat al van 2012)
Ik heb dan ook onmiddellijk een mail gestuurd en kreeg binnen de 30 min een mail terug
met de melding dat het bestelde model niet meer in voorraad is.
Toch sturen ze het andere type op, zonder vooraf navraag te doen bij de klant ????
Commercieel voorstel noppes 👎
Al was het maar een usb-kabel voor de BAOFENG UV-5R (deze kost 6á7€ ) Kreeg echter nog geen antwoord op mijn vraag.
De bestelling mag wel terug gestuurd worden, maar dit is ook een gedoe....
pffff

2021幎1月11日

Slechte ervaring

Slechte ervaring, geeft goedkoop materiaal, voor veel geld af.
na veel aandringen, hebben ze een toestel "getest", die niet naar behoren functioneert. Zij vonden dat het goed werkte.
Het is gwn geld weggegooid.

2019幎12月29日

Opgelicht...

Je moet een ster kiezen om iets 3 kunnen schrijven.
Maar eigenlijk verdiend dit bedrijf nog niet 1 ster...

Na ontvangst artikel geconstateerd dat het niet werkt.
Contact proberen ook te nemen, maar ze reageren nergens op.
De mail is een no reply ( bewust waarschijnlijk).
Formulier op hun website meerdere malen ingevuld, maar geen reactie.
Retourzending moet volgens hun regels binnen 2 week, anders krijg je geen geld terug.
Dpd doet geen retourzending zonder retourcoupon... die ik dus niet Heb en niet krijg.
Uiteindelijk pakket maar op eigen kosten terug gezonden wat mij dus ook nog extra geld heeft gekost.
Dit bedrijf heeft mij alleen maar ellende en geld gekost.
En ik moet alsnog ergens anders iets gaan kopen...

Wat een waardeloos bedrijf.
Koop hier niks. Ga er niet mee in zee

2019幎4月12日

Zeer slecht opgelicht 1600 euro lichter

Zeer slecht

1600 Euro Lichter voor een 2 sweep kamerwoning 75M2 tot 100M2

Bestelling geplaatst bij sitcon BV spywebshop.nl
Sitcon bv heeft een extern bedrijf ingeschakeld corvus bv die zou 2 dagen naar het bestelde de sweep uitvoeren. Hij kwam 20-09-2018 aan met 6 koffers ik moest eerst betalen en ontving netjes een factuur. Van 1600.- Euro

Door zijn werkzaamheden heen heb ik foto’s en films gemaakt.

Achter af zag ik op een van mijn foto’s een koffer in mijn woonkamer staan met een jammer 16 antennes eraan. En hij liep alleen met een gsm gps detectie apparaat door mijn woonkamer boven is hij niet eens geweest. Ik ben opgelicht door sitcon en corvus na een aangetekende brief te hebben verzonden ontkent sitcon dat ik een order bij hen heb geplaatst echter heb ik print screens van mijn order volgens de algemene voorwaarden is de gene waar ik iets bestel aansprakelijk. Ik krijg een brief retour meneer schrijft dat ik nooit een order heb geplaatst vreemd heb een order nummer en een klantnummer dit wordt een kortgedingrechter die over deze zaak buigen

Let op oplichters niets bestellen bij spywebshop.nl of en zee gaan met zijn partner

2018幎12月7日
5぀星のうち5の評䟡

Op 9-AUG een IP camera besteld via de

Op 9-AUG een IP camera besteld via de website, betaald middels IDEAL. Op 10-AUG pakketje netjes ontvangen zoals aangegeven op de website. Via email wordt je netjes op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Helaas bleek de IP camera niet aan mijn verwachting te voldoen derhalve telefonisch contact gezocht en een volledig nieuwe optie gekozen. nieuwe opsturen en oude retour ging allemaal vrij soepel. Helaas bleek ook de nieuwe wederom niet aan mijn wensen te voldoen en krijg ik nu na telefonisch contact een 3e optie opgestuurd (retour kosten van de het 2e exemplaar zijn deze keer voor mijn rekening maar daar kan ik mee leven), hopelijk voldoet deze camera wel aan mijn wensen. Struikelblok met veel pan/tilt IP cameras is de response tijd via je mobieltje, die is echt bagger, ga nu een camera testen welke niet via de cloud gaat maar gewoon rechtstreeks te benaderen is.

2017幎8月17日
5぀星のうち3の評䟡

Beetje aanhouden, dan wel goede service

Spywebshop is onderdeel van Sitcon en levert o.a. beveligingscamera's. De door mij gekochte camera ging na ongeveer 6 maanden kapot, dus binnen de garantieperiode. Aanvankelijk kreeg ik geen reactie op mijn klacht, maar nadat ik even had volgehouden, wel een reactie. Ik mocht de camera opsturen ter vervanging of reparatie. Omdat ik mijn beveiligingscamera echter geen dag wil missen, vroeg ik of ik eerst een vervangend exemplaar kon krijgen. Nee. Maar wie betaalt de verzendkosten bij het retoursturen binnen de garantieperiode? Volgens de wet moet de webwinkel dit betalen (zegt de Consumentenbond). Uiteindelijk bleek het kostenbesparend om toch een nieuw exemplaar op te sturen, dus klacht wordt alsnog goed opgelost. Ze kunnen het best! Verbeterpuntje: gewoon meteen klantgericht werken, dan 4 sterren!

2014幎1月8日

slechte servies

Ooit heb ik een spyhorloge gekocht, dat ik niet kan gebruiken op mijn Mac (in het reclame stond van wel), terug gestuurd naar de TD, en terug gekregen met versleten riem. Ik heb TD nog een paar keer gecontacteerd, maar heelas heb ik geen meer reactie gekregen. Slechte servies- geen aanrader dus!

2012幎4月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ