Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt pÃ¥ uanset belÞb man kÞber for, sÃ¥ det ville jeg gerne undgÃ¥. Jeg kunne fÃ¥ alt hva... ãã£ãšèŠã
Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et rÃ¥d. En rigtig pl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet ð Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den fÞrste sommer stod haven sÃ¥ flot. Sammenlignet med stauder, som vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lige fÃ¥et leveret 15 stauder. Jeg er imponeret over, hvor let det er at bestille stauder. Der er oplysning pÃ¥ hver plante med farve, blomstringstid,hÞjde og pris. De leverer indenfor 2-3 dage.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordjysk staudeplanteskole. StÞrste udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og lÊs om stauder. SÞg på: Egenskaber, farve, hÞjde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
- staudemarken@gmail.com
- www.staudemarken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Smukke stauder, lynhurtig levering
Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed.
Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt på uanset belÞb man kÞber for, så det ville jeg gerne undgå.
Jeg kunne få alt hvad jeg gik efter, og det hele blev leveret lynhurtigt med PostNord. Alt var pakket så fint, og ingen skade på nogen af planterne.
KÊmpe anbefaling!
Super fin hjÊlp og sÞde ansatte.
Super fin hjÊlp og sÞde ansatte.
Tak for kÞb af StikkelsbÊrkiwi .
Tak for is til bÞrnebÞrn .
Anbefales
Super nem hjemmeside. Alt er pakket godt ind i vådt papir og poser.
Altid gode råd hvis man ringer.
Stor anbefaling herfra.

100% herfra!
100% herfra!
Hurtig levering og alle planter pakket pÊnt ind.

Super inspirerende
Super inspirerende
Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et råd. En rigtig planteskole, hvor der bliver lagt sjÊl og kÊrlighed i hver eneste plante. Den stÞrste anbefaling herfra.

Fantastisk sted at handle..ðð
Fantastisk sted at handle..ððrigtig gode og fine planter..hurtig levering, og beder man om rÃ¥d, vejledning og hjÊlp til planlÊgning af bede, fÃ¥r man grundig og fyldestgÞrende svar inden for kort tid. Tak for det...ðð

Hurtig
Hurtig levering, så nu venter vi på at se resultatet

KÞb af stauder!
Jeg har lige fået leveret 15 stauder. Jeg er imponeret over, hvor let det er at bestille stauder. Der er oplysning på hver plante med farve, blomstringstid,hÞjde og pris. De leverer indenfor 2-3 dage. Planterne kommer i potter, er vandet, pakke ind i en plastpose med masser af avispapir om og leveres i en kraftig papkasser, så alle planter er uden skader. Kan anbefale Staudermarrken.

Rigtig god service !
Hurtig levering og alle planterne var fugtige og pakket både i plast og papir. Jeg har dummet mig, da jeg er ved at lave en hvid have og kiggede kun på billedet af Veronica gentianoides Ensianbladet hvor de så hvide ud, men teksten sige lyseblå. Ja,ja hvad man ikke har i hovedet....
Bente.

Staudemarken ããã®åç
Som altid stor tilfredshed med kÞbet
Som altid stor tilfredshed med kÞbet, tak for skÞnne planter til haven igen

Varmeste anbefalinger.
Flot udvalg, fine stauder, god indpakning og super kommunikation. Jeg fik endda en lille overraskelse, da en af de bestilte planter ikke var på lager. Jeg vender helt sikkert tilbage til Staudemarken.

Overraskende gode kvalitets stauder
Overraskende gode kvalitets stauder, jorden er ikke fyldt med alt muligt crap og ej ingen snegle Êg.
Jeg er meget imponeret!

Staudemarken ããã®åç
Bestilte og fik stauderne dagen efter
Bestilte og fik stauderne dagen efter, det er ret imponerende! Havde kÞbt lidt forskellige prydgrÊsser og sankthansurt, og synes de ser fine og sunde ud med et godt rodnet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Rigtig god kvalitet
Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet ð
Hurtig levering og godt indpakkede stauder.
Allerede den fÞrste sommer stod haven så flot. Sammenlignet med stauder, som vi har kÞbt andre steder på nettet, er Staudemarkens klart bedst.
Stor anbefaling herfra ð

Lynhurtig forsendelse
Lynhurtig forsendelse, og fine danskproducerede planter. GlÊder mig til at fÃ¥ dem i jorden ð

Alt ( varerne og ekspedition)âŠ
Alt ( varerne og ekspedition) topkvalitet. Vil bestemt handle her og anbefale stedet til venner og bekendte.

Sunde planter, god indpakning
Planterne kom godt indpakket og i perfekt tilstand. Jeg har tidligere vÊret skuffet med andre plantecentres mangel på ordentlig indpakning af planterne. Leveringstiden var også effektiv.

super service
Der var lidt problemer med at betale for ordren. Men ved hjÊlp af Tina blev det fixet på 5 minutter. Modtog de 36 planter lynhurtigt. Bestillinger i november står naturligvis ikke i fuld flor. Men tydeligt at planterne har et fint rodnet. Så ser helt sikkert fine ud nÊste år. Venter nu på at Tina lige giver besked på hvordan jeg skal sÊtte dem i mine hÞjbede. Så bliver det 6 stjerner. Tommy fra Vejle

Super sunde, flotte planter
KÞbte 2 hosta-planter her lidt sent på sÊsonen, og hold da op nogle flotte planter, jeg har modtaget! Hurtig, fin levering. Godt pakket ind. Jeg blev simpelthen nÞdt til at give jer 5 stjerner.

Staudemarken ããã®åç
Jeg bestilte om eftermiddagen og fikâŠ
Jeg bestilte om eftermiddagen og fik planterne dagen efter - det kan man da kalde hurtig betjening.
Flotte planter med kraftigt rodnet - tak ð