Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lÊre af. Dejligt med en ordre bekrÊftelse med genveje til hver plante det er sÃ¥ meget lettere nÃ¥r der skal plantes ud. Nogen af plante... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt pÃ¥ uanset belÞb man kÞber for, sÃ¥ det ville jeg gerne undgÃ¥. Jeg kunne fÃ¥ alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et rÃ¥d. En rigtig pl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet ð Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den fÞrste sommer stod haven sÃ¥ flot. Sammenlignet med stauder, som vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordjysk staudeplanteskole. StÞrste udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og lÊs om stauder. SÞg på: Egenskaber, farve, hÞjde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Jeg har netop bestilt og modtaget planter for 2. gang - ja planterne er små ved modtagelse, men jeg har ved selvsyn set hvordan de kommer ekstremt flot allerede 1 år efter udplantning! Imponerende!
Rigtigt gode priser, skÞnt udvalg og hurtig levering, fantastisk man kan kÞbe planter og få dem leveret med post :D

Staudemarken ããã®åç
Så har jeg for tredje gang i år modtaget planter kun to dage efter min bestilling. Jeg var lidt spÊndt på, om planternes rÞdder havde taget skade med al den regn, men planterne havde fine sunde, rÞdder.

Staudemarken ããã®åç
Har bestilt så mange gange og alle planter har altid vÊret tip top. KÞb ubekymret dine planter her

Staudemarken ããã®åç
absolut et af de stÞrste udvalg af stauder og grÊsser. Super kvalitet og webshop, service, kommunikation og forsendelse i top. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til staudemarken.
Planter sendes i plasticpotter i plastic og ydermere i avispapir fint emballeret og hurtig levering

Staudemarken ããã®åç
Min anmeldelse startede egentlig med at vÊre en dårlig en af slagsen, da jeg modtog Þdelagte planter grundet dårlig indpakning. Her kort tid efter har jeg modtaget en ny pakke med 8 nye planter som var pakket ordentlig ind, og derfor 8 planter som var hele. 5 stjerner her fra. Rigtig fin service, at rette op på en uheldig fejl.

Staudemarken ããã®åç
Bitte små sÞlle planter, med sorte udpinte blade.
IndkÞbt for 500 kr og opgiver at plante stauderne - hvis de overlever vil det tage et par år, inden de lyser op i haven.

Staudemarken ããã®åç
Jeg har kÞbt rigtig mange stauder hos Staudemarken, i hundredevis. On-line bestilling er nemt, stauderne er nÊnsomt pakket og levering er hurtig. Alle stauderne har klaret det fint. Tina er også hjÊlpsom på telefonen med gode råd og tips til stauder. Og så er priserne virkelig rimelige, ofte billigt i forhold til andre planteskoler. Har handlet der et par år nu.

Staudemarken ããã®åç
Det absolut bedste sted at kÞbe stauder. Jeg har handlet der flere gange, og det fungerer bare tip, top hver gang ð
Planterne er sirligt og omsorgsfuldt pakket ind, og selv om de ikke ser ud af ret meget, når de pakkes op, så skyder de hurtigt i vejret, når de er plantet, og de virker stÊrke og holdbare. Det er bare så fedt med et sted, der vÊgter god kvalitet og faktisk også efterlever det i praksis!

Staudemarken ããã®åç
Et â farligt â sted at kende. Jeg kunne kÞbe mig fattig i deres skÞnne staudemark. Gode varer og super priser.

Staudemarken ããã®åç
Fantastisk sted! Hurtig levering og skÞnne stauderð©·

Staudemarken ããã®åç
Jeg har handlet 4 gange hos Staudemarken, og alt er altid godt pakket og planterne er kommet hurtigt og sikkert frem.
Meget fin service og omsorg for planter og kunde.

Staudemarken ããã®åç
Vi har handlet herinde fra tre gange nu, og der er altid super god service!
MEGET FLOTTE PLANTER med stor rodsystem, når man modtager dem.
Gode priser og gode varer.
Ved fÞrste bestilling var de kommet til at sende to forkerte planter med i stedet for to jeg havde bestilt. Jeg skrev blot en mail til dem, og de svarede lynhurtigt. De beklagede situationen, og sendte erstatningsvarer afsted med det samme. Et par dage senere modtog jeg de rigtige planter. Super service!
Jeg vil klart anbefale at handle her!

Staudemarken ããã®åç
Har kÞbt planter for fÞrste gang af staudemarken. Super hurtig forsendelse og skarp pris. Planter er små men ser sunde ud.

Staudemarken ããã®åç
Superfine stauder og utroligt omhyggeligt pakket, både hver eneste potte, var omhyggeligt og nÊnsomt indpakket, men de var også pakket rigtigt godt i forhold til hinanden.
ingen udtÞrret jord i potterne, alle var godt fugtige, ingen knÊkkede stÊngler eller blade, fint rodnet i potterne, jeg er super tilfreds med Staudemarkens varer.

Staudemarken ããã®åç
Har lige modtaget en pakke fra staudemarken. 3 etagelÞg, en mynte, en diamant frÞstjerne, en bakkenellike og en kongelys..alle i fantastisk stand. Mange tak for igen en fantastisk handelð

Staudemarken ããã®åç
Har bestilt her rigtig mange gange og ligeledes besÞgt Planteskolen flere gange⊠de varmeste anbefalinger herfra. Er aldrig blevet skuffet. Stauderne er ikke kÊmpestore når man får dem, men de er til gengÊld lynhurtigt i vÊkst.

Staudemarken ããã®åç
Alt er bare i orden, lige fra overskuelig hjemmeside til planter og levering

Staudemarken ããã®åç
super service og hurtigt.
Hvis det hele også gror så bliver det 6 stjerner