Fantastisk service og flotte planter. Jeg havde bestilt levering til efter ferien og ved en fejl blev stauderne sendt for tidligt afsted, mens jeg var i udlandet. SÃ¥ snart Staudemarken blev klar over... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lÊre af. Dejligt med en ordre bekrÊftelse med genveje til hver plante det er sÃ¥ meget lettere nÃ¥r der skal plantes ud. Nogen af plante... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog lÞber fragt pÃ¥ uanset belÞb man kÞber for, sÃ¥ det ville jeg gerne undgÃ¥. Jeg kunne fÃ¥ alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. SÞd og hjÊlpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et rÃ¥d. En rigtig pl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordjysk staudeplanteskole. StÞrste udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og lÊs om stauder. SÞg på: Egenskaber, farve, hÞjde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig super planter
Virkelig super planter, og de nÃ¥r sÃ¥ fint frem i posten. ððð

Modtog 11 fine planter med et godtâŠ
Modtog 11 fine planter med et godt rodnet pakket omhyggeligt. Det er vigtigt fordi Post Nord ikke leverede den dag de havde annonceret og uden at skrive hvornår de ville levere. Anne Grete

sund rodnet
sund rodnet. fint pakket ind. selve planten ser sund ud. glÊder mig til nÊste år. at se når de kommer igen

Altid en god oplevelse
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Staudemarken ð Der er stort udvalg til rimelige priser og planterne kommer lynhurtigt efter bestilling. Jeg glÊder mig allerede til nÊste handel ð

meget tilfreds
God hjemmeside og stort udvalg. Hurtig levering, bestilte sÞndag og modtog planterne tirsdag. De var pakket så fint i kassen, at ikke engang Postnord ,kunne ryste jord fra planterne ud i papkassen. Alle planter var fine og friske da de blev pakket ud. Handler der gerne igen.

Staudemarken ããã®åç
Hurtig expedition og gode planterâŠ
Hurtig expedition og gode planter pakket forsvarligt og korrekt

Min oplevelse
SpÊndende udvalg. Rart at varer bliver 'i indkÞbskurven' på hjemmesiden (så vidt muligt), når man er et par dage om at bestemme sig. Hurtig levering og omhyggeligt pakket i kassen. Gode eksemplarer af planter. Kan bestemt anbefales.

Kan varmt anbefales!
Hurtig levering, store flotte planter med et flot rodnet. Kan varmt anbefales og handler der gerne igen.

Staudemarken ããã®åç
Meget tilfreds med leveringen og fÃ¥râŠ
Meget tilfreds med leveringen og får altid fine og levedygtige planter. Hurtig levering uden problemer. Har prÞvet andre staudeleverandÞrer tidligere, men det har ikke rigtig virket mht, manglende planter og sen levering uden info, men her virker det altid perfekt. Kan varmt anbefale Staudemarken ..

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã