Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels pÃ¥ Palads Hotel i Viborg, men desvÊrre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk natur ved og omkring pladsen. Gode faciliteter, men bÞr nok overveje at fÃ¥ opdateret vejledningerne til kÞkkenerne, sÃ¥ de passer til det nuvÊrende. For lidt betjening og ringe udvalg i bu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
To kÊmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores fÞrste ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle vÊre, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Opholdet pÃ¥ Gjerrild kro var en dejlig oplevelse. Man fÞler sig velkommen fra man trÊder ind af dÞren. Dejligt personale og skÞnt vÊrelse. Det hele er sÃ¥ flot og rent, sÃ¥ man kan virkelig nyde ophol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stays (tidligere Small Danish Hotels) er Danmarks stÞrste kÊde af privatejede overnatningssteder med over 70 hoteller og kroer fordelt over landet. Fra byhoteller til badehoteller; spahoteller til storbyhoteller og meget mere. Du kan altid finde et overnatningssted og et ophold, som matcher dine Þnsker. Og det er netop ophold, du finder hos os - det er derfor, vi hedder Stays. Skal dit ophold indeholde en gastronomisk oplevelse? En afslappende spaoplevelse eller et kulturelt indslag? Vores overnatningssteder er eksperter i at skrÊddersy ophold og oplevelser, som I aldrig glemmer. GlÊd dig til en overnatning i moderne eller idylliske omgivelser, hvor det personlige vÊrtskab og den hÞje service er i centrum af dit ophold. Eller forkÊl én du holder af med et gavekort til Stays. Du kan kÞbe vores gavekort online på stays.dk eller på vores hovedkontor på Vejlevej 16 i Horsens.
Vejlevej 16, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Stays ããã®åç
Jeg ved faktisk heller ikke hvordan de har fÃ¥et min mail adresse. Det sÃ¥ da spÊndende ud, indtil jeg gik pÃ¥ Trust Pilot. DesvÊrre mÃ¥ jeg sige, at det tÞr jeg ikke indlade mig pÃ¥. Ãv, det var ellers gode tilbud, men tingene skal vÊre i orden.

Stays ããã®åç
SnÞd i fÞrste omgang med forkert telf. nr.-fandt så
senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe-
tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det
kommer med på gavekortet. BÞr Êndres!

Stays ããã®åç
Nem bestilling af gavekort på hjemmesiden og hurtigt levering

Stays ããã®åç
Jeg har fået et gavekort som desvÊrre udlÞb. Ved kontakt til kundeservice var der ingen hjÊlp at få eller mulighed for forlÊngelse eller fornyelse. Vi var desuden ikke blevet informeret om at holdbarheden på gavekortet var blevet Êndret til 2 år, i stedet for 3 år som det stod på vores gavekort.
Skuffende ufleksibelt, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge Stays gavekort til nogen

Stays ããã®åç
Vi har fået en hurtig og god oplevelse med bestilling af et gavekort som lever op til vores forventninger. Hurtig afsendelse og levering som kan anbefales.

Stays ããã®åç
Nemt og bekvemt - nÃ¥r man nu som os besÞger jeres hoteller i nord og sydâ€ïžâ€ïž

Stays ããã®åç
Der er mange gode oplevelser vi har brugt smalldanishhotels.dk

Stays ããã®åç
Fin hjemmeside og let at bruge god idé med billeder til gave kort

Stays ããã®åç
Jeg kÞber ofte gavekort på hjemmesiden og der har altid vÊret hurtig levering og god service.

Stays ããã®åç
Helt umuligt at sÞge på hjemmeside. Der mangler sÞgemuligheder og det er ikke overskueligt hvor man skal sÞge.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã