StoreDrenge.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale KLAZIG bambusstrÞmperne. 2 ud af de 6 par, jeg kÞbte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan vÊre en produktionsfejl, men kvaliteten lever... もっず芋る

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lÞrdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strÞmper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens stÞrrelse 47 brede fod m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte sÞndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde mÃ¥lt forkert og bestilte samme dag i anden stÞrrelse. Fik leveret onsdag - dag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, sÃ¥fremt man send... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

StoreDrenge.dk leverer tÞj i store stÞrrelser direkte hjem til dig. Smart og lÊkker tÞj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tÞj i sportstÞj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Hvem har dog en printer privat i 2021

Fin hurtig levering, men mÞgbesvÊrligt at skulle have fat i en printer for at kunne returnere varer.

2021幎7月14日

Hej Martin

Tak for din anmeldelse, som vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

Du skal ikke have fat i printer for at kunne returnere.

Du kan vÊlge, at kÞbe en pakkelabel i din lokale GLS Pakke Shop eller dit lokale posthus, hvis du Þnsker det, og dermed undgår du at skulle printe, hvis du ikke har den mulighed. Du må også vÊlge et hvilket som helst andet fragtfirma, det er op til dig.

Som et alternativ til ovenstående måde, og på linje med tusindvis af andre webshops har vi etableret en returportal, hvorfra man kan bestille en pakkelabel og printe en pakkelabel. Vi kan selvfÞlgelig ikke vide, om kunderne printer hjemme, på arbejdet eller hos familie eller venner, men mit bedste bud er, at ca. 95 af 100 returpakker kommer retur på denne måde.

Du skal vÊlge den måde der passer dig bedst og vi skal nok håndtere din returforsendelse, når vi modtager den, uanset hvem du har sendt med.

Fik tÞjet dagen efter.

Fik tÞjet dagen efter.

Kan helt sikkert anbefalde dem <3

2021幎7月4日

Hej Mikkel

Tusind tak for den positive anmeldelse. Den er vi meget glade for, at du har taget dig tid til at skrive. :-)

På gensyn i vores butik når behovet igen melder sig.

Kan klart anbefales.

Super hurtig levering - fik varen dagen efter.
God pris & god kvalitet.
SÞnnen er glad for sine Klazig tights.
SÃ¥ handler gerne med jer igen :)

2021幎6月18日

Hej Nina

Tak for din positive tilbagemelding. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive. :-)

Du og sÞnnen er selvfÞlgelig velkommen tilbage, når behovet for Klazig tights igen opstår.

PÃ¥ gensyn i vores onlinebutik.

Supergod oplevelse!

Supergod oplevelse!
Nemt at bestille
Gode priser
Hurtig levering - fik varerne dagen efter!

Her vil jeg kÞbe igen, kan kun anbefales!

2021幎4月27日

Hej Michael

Tak for din positive anmeldelse og at du har taget dig tiden til at skrive den.

PÃ¥ gensyn i vores butik en anden god gang.

God oplevelse!

Har altid haft svÊrt ved og finde bukser i den rette stÞrrelse for mig. Men fandt noget, der passer mig godt. Superfede bukser! Dejligt materiale.

2021幎4月9日

Hej Lucky

Tak for din positive anmeldelse, som vi rigtig glade for.

PÃ¥ gensyn i vores webshop en anden god gang.

Perfekte super service

Perfekte super service
Kan helt klart anbefales

2021幎2月17日

Hej

Tak for din positive anmeldelse, som vi rigtig glade for. :-)

Vi vil gÞre, hvad vi kan, for at du også nÊste gang får en god oplevelse. :-)

Forvirrende hjemmeside, hurtig levering

Det var svÊrt at navigere rundt på siden mht. stÞrrelser, og der var ingen synlig mulighed for at filtrere herefter.
Når det så er sagt, er der god vejledning omkring hver enkelt stÞrrelse, der er hurtig levering, og god kvalitet af tÞjet.

Nu har jeg 1 stks meget glad mand

2021幎2月12日

Hej Jannie

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for at du taget dig tid til at skrive og ikke mindst er vi glade for, at du nu har meget glad mand. :-)

Ang. filtrering, så er der mulighed for at filtrere på f.eks. "Brands", "StÞrrelser" og "Farver", det krÊver dog at du sidder med bÊrbar eller PC.

Vi kan desvÊrre ikke få den samme information ind på mindre skÊrme og forsÞger vi at presse for mange valg/muligheder ind , så viser de test og vurderinger vi lÞbende laver for at optimere hjemmesiden, at flertallet ikke Þnsker det (endnu). Det kan sagtens vÊre det Êndre sig over tid, desto flere og desto mere vores kunder handler via f.eks. telefoner.

Vi Þnsker en god dag.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Kort leveringstid og rimelige vilkår

Fra bestilling til levering under 24 timer. Varerne var som beskrevet. Pga en anden anmeldelse her på Trustpilot var jeg opmÊrksom på returgebyr - et gebyr jeg finder helt rimeligt i betragtning af hvor mange, der bestiller og bare sender tilbage.

2021幎2月11日

Hej Lars

Tak for din positive anmeldelse, som vi rigtig glade for, at gå på weekend med. :-)

Rigtig god weekend.

Gebyr for returnering.

Gebyr for returnering.
50 kr fragt begge veje 100 kr lige ud af vinduet.
KÞbt bukser der var 10 cm for korte...
T-Shirt OK kvalitet men forkert stÞrrelse, min fejl.

2021幎1月19日

Hej Kent Hedemann Kristensen

Der er IKKE gebyr for returnering.

Det joggingbukser du har kÞbt, der skriver vi, at de er kortere end vores Þvrige modeller.
Så jeg tÊnker egentlig ikke at joggingbukserne er for korte, men jeg tÊnker at du har en hÞjde, hvor du ikke skal kÞbe den korteste model i vores sortiment.

Ang. fragt, så koster det desvÊrre fragt at sende varerne og vi har ikke indregnet, ombytningsfragt i vores priser, da tilbagevendende kunder, dermed kommer til at betale en hÞjere pris for varerne, end de burde, når de kender deres stÞrrelse og model og ikke har brug for at ombytte.
Hvis vores kunder på et tidspunkt Þnsker, at vi skal indregne returfragt i priserne, så gÞr vi det, men for nu, skal vores kunder, der ikke sender varer retur ikke betale for, at andre sender retur. Og heldigvis er det få kunder der skal sende retur flere gange. Hvilket sparer både kunderne og os fragt-kroner.

Nu har vi ikke modtaget din returforsendelse endnu, så jeg ved ikke om du returnerer eller ombytter. Da du har handlet for et belÞb under vores fri fragt grÊnse, så vil status blive fÞlgende:

Hvis du returner begge varer, så får du din betaling, for din ordre retur. Dvs. du ender med at betale 1 x fragt - dvs. du betaler returfragten og vi betaler ligeledes 1 x fragt. (Dvs. 49,- kr. i fragt til hver af os).
Hvis du sender retur for at bytte, så betaler vi fragten for at sende den eller de nye stÞrrelser til dig. Dvs. så betaler du 2 x fragt og vi betaler 1 x fragt. Dvs. ud af 3 x fragt, betaler du 2 og vi betaler 1 x fragt.

Hvis en kunde havde handlet for et belÞb over vores frie fragtgrÊnse, så ville det ved en ombytning vÊre omvendt. Her ville vi betale 2 x fragt og kunden 1 x fragt.
Ved en returnering, hvor kunden har opnået fri fragt, der vil vi hver isÊr betale 1 x fragt.

Vi synes selvfÞlgeligt at det er Êrgerligt, at vi skal vurderes til 2 stjerner på baggrund af oplysninger der var fuldt ud tilgÊngelig i såvel produktbeskrivelsen samt i vores vejledning til ombytning og returnering.

Vi Þnsker en god aften.

KÞbt sko str 47 med extra vidde

KÞbt sko str 47 med extra vidde. Men de var ALT for små... Kunne kun presse en halv fod ned i dem. Det er noget fusk!

Det er simpelthen ikke vÊrd, at smide penge efter, med hensyn til fodtÞj!

2020幎11月24日

Hej Lars

Det er Êrgerligt at den bestilte snÞrrestÞvle ikke passede dig.
Den bestilte stÞvle er fremstillet på lÊste K. LÊsten er den skabelon som sålen er lavet på. En skabelon i standardstÞrrelse er lavet på lÊste F.

Man kan desvÊrre ikke sige, at fordi at stÞvlen er produceret på en skabelon der er mere bred end standard stÞrrelsen, at så kan alle fÞdder passe modellen.

Vi håber du finder en fysisk butik, hvor du har mulighed for at prÞve nogle forskellige modeller.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Var lidt sent ude med bestilling af

Var lidt sent ude med bestilling af fÞdselsdagsgave til min far, men på trods af det, nåede den stadig frem.
Tusind tak for god, og ikke mindst, hurtig service! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

2020幎11月19日

Hej Nanamarie

Tak for din positive anmeldelse, som vi rigtig glade for. :-)
Vi pakker og sender hurtigst muligt, og samtidig en tak til GLS fordi, at de har vÊret med til at give dig en god oplevelse. :-)

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Tak til Storedrenge.dk for jeg kan fÞle

Tak til Storedrenge.dk for jeg kan fÞle mig lille, det er sjovt at kunne kÞbe tÞj, der er for stort(3xl er 3xl) Jeg undervurderede lige 3xl. Servicen er bare i top, har fået alt den information jeg har brug for, og deres retur system fungere nÞjagtig lige let, som man forventer. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler ved storedrenge.dk.

2020幎10月28日

Hej Bo

Tak for din positive anmeldelse, som vi rigtig glade for. :-)
Vi vil gÞre vores til, at du får samme oplevelse nÊste gang du kommer forbi os.

Hvorfor så sent?

Hvorfor har jeg fÞrst hÞrt om StoreDrenge nu, havde jeg kendt til denne butik tidligere havde jeg vÊret mange fejl-kÞb og problemer med tÞj-kÞb foruden. Har modtaget mine fÞrste ordrer, og de bliver ikke fe eneste.

Tak for godt udvalg, gode priser og hurtig levering.

2020幎10月20日

Hej Jesper

Tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at skrive den.

PÃ¥ gensyn i vores butik en anden god gang. :-)

Mvh.
Arvid, StoreDrenge.dk

Jeg har altid vÊret tilfreds med de

Jeg har altid vÊret tilfreds med de varer som vi har fået. Det er rart med den hurtige levering. Det kan vÊre svÊrt at finde pÊnt tÞj til mÊnd, som er stÞrre end 3xl, så dejligt I er der.

2020幎10月8日

Hej Dorthe

Tak for din positive anmeldelse, som vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

Vi glÊder os til, at du igen kigger forbi vores webshop.

Tilfredshed aflÞst af utilfredshed

Jeg har vÊret kunde hos STORE DRENGE gennem lÊngere tid og almindeligvis vÊret tilfreds selv om prisniveauet er hÞjt. Mit seneste kÞb er imidlertid under al kritik. Jeg kÞbte et par bukser med en livvidde på 112 centimeter, men det faktisk mål var 116 cm og lÊngden på bukserne var nÊsten 10 cm for langt i forhold til mine andre bukser med samme mål (44/34)

Store Drenge har valgt ikke at komme mig i mÞde på nogen måde og det skal selvfÞlgelig give sig udtryk i en måling af tilfredshed. Derfor den ene stjerne på TrustPilot.

2020幎9月1日
自発的なレビュヌ

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering. Kan anbefales.

2020幎6月25日

Hej Morten

Tak for din pÊne anmeldelse. Vi vil gÞre, hvad vi kan, for at du får en lige så god oplevelse nÊste gang du handler hos os.

Rigtig god aften.

Med venlig hilsen,

Fleksibel, hjÊlpsom og lynhurtig

5 stjerner for fantastisk fleksibel og venlig kundeservice i forbindelse med bytning og for lynhurtig ekspedition.

2020幎6月22日

Hej Gry

Tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at skrive den.

PÃ¥ gensyn i vores butik en anden god gang. :-)

Mvh.
Arvid, StoreDrenge.dk

hurtig levering og god service

Jeg bestilte 2 par Windbreakerbukser, desvÊrre var det ene par en forkert stÞrrelse. Fejlen blev dog rettet problemfrit og hurtigt - derfor giver jeg alligevel 5 stjerner p.g.a. den gode betjening

2020幎3月5日

Hej Ulla og JÞrn

Tak for jeres positive anmeldelse. Den er vi glade for, at I har taget tiden til at skrive.

Derudover er vi glade for, at I er tilfredse med vores håndtering/betjening i forbindelse med vores pakkefejl.

PÃ¥ gensyn i vores butik en anden god gang.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Min oplevelse er en rigtig god service. Jeg kÞbte en vare som gave, der så skulle byttes. Varen var fin, men stÞrrelsen passede desvÊrre ikke. Varen blev sendt retur, og derefter gik en mail åbenbart tabt hos mig/gavemodtager. EfterfÞlgende blev jeg ringet op og spurgt om mine Þnsker for ombytning/retur. Super service, og pengene kom derefter retur straks. Den eneste ting, der kunne vÊre en my bedre i fremtiden er gratis retur og medsendt label. Det vil gÞre det mere attraktivt for mig at handle gaver fremover, da modtager nemt og uden ekstra omkostninger kan bytte/returnere.

2020幎2月10日

Hej Maya

Tak for din positive anmeldelse. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

I forhold til, dit forslag til hvad vi kan gÞre bedre, så findes der desvÊrre ikke gratis fragt, for det koster at sende alle pakker. Men vi overvejer selvfÞlgelige lÞbende i samarbejde med vores kunder, hvordan det skal vÊre.

Den måde vi gÞr det på lige nu giver mest vÊrdi til de faste kunder, som handler igen og igen og da vi selvfÞlgelig regner med, at se vores kunder igen, så er udgangspunktet at vi skal gÞre det billigste for vores kunderne på den lange bane.

Super produkter og service

2019幎11月25日

Hej Carsten

Vi håber at se dig tilbage på StoreDrenge.dk, når behovet for nyt tÞj kommer igen, hvor vi vil gÞre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.