レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

De levertijd was korter dan van te voren aangegeven wat ik heel fijn vond. Het logo met foto ziet er mooi uit is conform het ontwerp. Kortom het voldoet aan mijn verwachting. Wel wat aan de prijs

5぀星のうち5の評䟡

Snelle afhandeling, vlotte levering. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik was op zeer kort termijn op zoek naar een manier om mutsen te bedrukken. De mutsen had ik al. Hierbij terecht ge... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ

圓該䌁業による蚘述

Strijkletters.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van strijkletters en -cijfers. Ze bieden een breed scala aan strijkletters in verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen. De website van strijkletters.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste strijkletters te vinden. Ze hebben een handige zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals lettertype, grootte of kleur. Naast strijkletters biedt de website ook andere producten aan, zoals strijkemblemen, strijkapplicaties en strijkfolie. Deze producten kunnen worden gebruikt om kleding, tassen, petten en andere textielartikelen te personaliseren. Strijkletters.nl staat bekend om de kwaliteit van hun producten. De strijkletters zijn duurzaam en blijven goed zitten, zelfs na meerdere wasbeurten. Ze bieden ook duidelijke instructies en tips voor het aanbrengen van de strijkletters, zodat je het beste resultaat kunt behalen. De website biedt een eenvoudig bestelproces en accepteert verschillende betaalmethoden. Ze hebben ook een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het personaliseren van je kleding en accessoires. Kortom, strijkletters.nl is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkel waar je hoogwaardige strijkletters en andere personalisatieproducten kunt vinden. --

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

Top service

Razend snelle service, vriendelijke communicatie bij vragen en producten zijn goed en volgens afspraak geleverd. Ik zou hier zeker weer bestellen.

2026幎9月3日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en snelle levering

De tool voor het importeren van eigen afbeeldingen/tekst is makkelijk te gebruiken, de productie en levering is zeer snel. De strijkletters worden geleverd met duidelijke instructies en het aanbrengen is makkelijk. Het enige minpuntje is dat er zoveel AI-plaatjes gebruikt worden op de website, maar de kwaliteit van het product is nog steeds goed.

2026幎9月4日

Zeer klantgericht en meedenkend

De eerste keer een bedrukking voor een (bijzonder) voetbalshirt ontworpen en besteld voor mijn zoon. Helaas had ik een fout gemaakt bij het strijken omdat er een stukje tekst uit het printproces op het shirt terecht was gekomen. Na appcontact is dit heel erg netjes opgelost met een nazending.

2026幎8月6日

Heel tevreden

Makkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Het strijken van de letters ging heel makkelijk! Ik had er alleen niet aan gedacht om het kleurenbalkje rechts op het einde van de strook af te knippen waardoor dat nu ook keurig op het t-shirt staat. ;-) Voor mijn project is dat helemaal niet erg, maar voor een professionele uitstraling, is het wel handig om daar rekening mee te houden.

2026幎7月27日
Strijkletters.nl ロゎ

Strijkletters.nl からの回答

Dank je wel meneer / mevrouw Blomhert voor de info. We gaan dit voortaan er van afsnijden. Je kan dit voor nu , voorzichtig weghalen met een beetje aceton op een wattenstaafje. Eerst even in de zoom proberen of je stof niet verkleurd! Bv bij rood polyester kan dit wel eens gebeuren. Ook even iets tussen het voor en achterpand leggen zodat de vloeistof niet ook op het achterpand komt. Anders even appen dan help ik je verder.

5぀星のうち1の評䟡

Holografische stickers besteld

Holografische stickers besteld, netjes optijd aangekomen en volgens de instructies geplaatst. Zag er goed uit tot ik het in de was heb gedaan ( binnenste buiten en op 30°). De hele bovenkant van de cijfers was beschadigd en hún reactie was alleen: dit kan niet anders dan door te warm zijn gebeuren. Het bedrijf was noet behulpzaam en was alleen maar aan het wijzen dat het door mijn (niet bestaande) droger moest komen of te warm wassen. Eindstand heb ik een shirt van €100 wat er niet uit ziet en 26,86 betaald voor stickers die niet goed zijn. Ik zou hier nooit bestellen en ook niet bij hun andere winkels online.

2026幎7月29日
自発的なレビュヌ
Strijkletters.nl ロゎ

Strijkletters.nl からの回答

Dag Max,

ah de derde review van jouw order.

We hebben je melding vanaf het begin serieus genomen. De door jou aangeleverde foto's zijn zorgvuldig beoordeeld en daarnaast hebben wij een test uitgevoerd met materiaal uit dezelfde productierol. Daarbij hebben wij geen productiefout kunnen vaststellen.

Ondanks dat wij geen productiefout hebben kunnen constateren, hebben wij wel geprobeerd met je mee te denken. Tijdens ons contact hebben wij aangegeven dat de verbrande transfer verwijderd kon worden, waarna je een nieuwe transfer kan plaatsen zodat het shirt opnieuw voorzien kon worden van de opdruk. Helaas kwam het gesprek niet verder dan de conclusie dat het T-shirt volgens jou al onherstelbaar beschadigd was, waardoor deze oplossing niet verder is uitgewerkt.

Strijkletters.nl is een doe-het-zelf webshop. Onze transfers zijn bedoeld om door de klant zelf op textiel te worden aangebracht. Hierdoor hebben wij geen invloed op de temperatuur, druk, toepassing of verdere behandeling van het kledingstuk. Om die reden kunnen wij in dit geval geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de ontstane schade.

Wij vinden het jammer dat ons voorstel om tot een oplossing te komen direct werd afgewezen. In de praktijk is het voor ons vaak een kleine moeite om, waar mogelijk, een passende oplossing te bieden door een order opnieuw uit te werken en kosteloos toe te zenden. In jouw geval was de bestelling bovendien al in tweevoud verzonden, waardoor je zelfs over een extra set transfers beschikte die hiervoor gebruikt had kunnen worden.

Des te meer betreuren wij het dat je ervoor hebt gekozen om dezelfde klacht op meerdere van onze bedrijfsvermeldingen te plaatsen. Uiteraard respecteren wij ieders recht om een review te schrijven, maar wij vinden het belangrijk dat deze een eerlijk en volledig beeld geeft van de situatie, inclusief de inspanningen die wij hebben geleverd om tot een oplossing te komen.

Wij blijven dan ook bij ons eerder ingenomen standpunt.

Team Strijkletters.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス