Strijkletters.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De eerste keer een bedrukking voor een (bijzonder) voetbalshirt ontworpen en besteld voor mijn zoon. Helaas had ik een fout gemaakt bij het strijken omdat er een stukje tekst uit het printproces op he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Makkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Het strijken van de letters ging heel makkelijk! Ik had er alleen niet aan gedacht om het kleurenbalkje rechts op het ei... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

De levertijd was korter dan van te voren aangegeven wat ik heel fijn vond. Het logo met foto ziet er mooi uit is conform het ontwerp. Kortom het voldoet aan mijn verwachting. Wel wat aan de prijs

5つ星のうち5の評価

Snelle afhandeling, vlotte levering. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik was op zeer kort termijn op zoek naar een manier om mutsen te bedrukken. De mutsen had ik al. Hierbij terecht ge... もっと見る

企業情報

1. オリジナルプリントグッズ

当該企業による記述

Strijkletters.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van strijkletters en -cijfers. Ze bieden een breed scala aan strijkletters in verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen. De website van strijkletters.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste strijkletters te vinden. Ze hebben een handige zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals lettertype, grootte of kleur. Naast strijkletters biedt de website ook andere producten aan, zoals strijkemblemen, strijkapplicaties en strijkfolie. Deze producten kunnen worden gebruikt om kleding, tassen, petten en andere textielartikelen te personaliseren. Strijkletters.nl staat bekend om de kwaliteit van hun producten. De strijkletters zijn duurzaam en blijven goed zitten, zelfs na meerdere wasbeurten. Ze bieden ook duidelijke instructies en tips voor het aanbrengen van de strijkletters, zodat je het beste resultaat kunt behalen. De website biedt een eenvoudig bestelproces en accepteert verschillende betaalmethoden. Ze hebben ook een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het personaliseren van je kleding en accessoires. Kortom, strijkletters.nl is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkel waar je hoogwaardige strijkletters en andere personalisatieproducten kunt vinden. --

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 60件

レビューを書く

Geweldig geholpen

Reactie op mijn e-mail aan strijk letters: (had probleem met de achter/ondergrond) je hebt jouw perfecte oplossing gestuurd, ik kan niet anders als het is GEWELDIG ❗
Ik vind deze er nu perfect uit zien, ben benieuwd naar de reacties en belangrijker het management team, wat mij aangaat krijgt het zeker een vervolg,
Respons:
Is zonde als het niet mooi strak is.
Doen we graag wij houden ook van een mooi eindresultaat en tevreden mensen :)
ik ontdekte dat de gaatjes van het stoomstrijkijzer een issue vormde, nu heb ik bovenop het bakpapier dat op de transfer ligt, een acht voudige lagen, gevouwen bbq aluminium folie gelegd, om de warmte overdracht zonder problemen van de gaatjes te bewerkstelligen, dat geeft een perfect resultaat, uitstekende hechting.

2025年9月3日
自発的なレビュー

Snel en goed!

Binnen no time een eerdere bestelling herhaald, en ik had hem met 2 dagen in huis, klasse!
En ook de letters, ze zijn van goede kwaliteit, blijft goed zitten!

2025年8月20日
5つ星のうち5の評価

Goede hulp als het toch niet lukt

Ik heb teksten besteld om de leiding shirts voor ons timmerdorp te personaliseren. In eerste instantie wilde het allemaal niet lukken. Ik heb via WhatsApp van Annelies hulp gekregen en gelukkig lukte het de tweede keer wel. Het ziet er nu superleuk uit! Fijn dat jullie zo kunnen helpen.

2025年7月21日

Super!

Super! De online tool om je eigen ontwerp te maken werkt heel makkelijk. De klantenservice is daarnaast echt top. Volgens de postNL was mijn bestelling bezorgd, maar ik had ze niet ontvangen terwijl ik ze snel nodig had. Via whatsapp direct geholpen en de volgende ochtend hadden ze direct een nieuwe zending op de post gedaan. Heel tevreden!

2025年6月19日

Goed resultaat

Eerst was het resultaat niet goed maar na het sturen van een beter bestand is het resultaat prima. Het logo op de kleding strijken ging ook prima. Dus prima opgelost.

2025年5月2日
自発的なレビュー
5つ星のうち4の評価

Shirt- en broeknummer plus naam op polyester ondergrond

Shirt- en broeknummer plus naam besteld. Dat wordt dan op maat als sjabloon gemaakt. Het zijn dus geen losse letters en cijfers. Daardoor wat duurder.
Binnen een werkdag verzonden. Zelf erop gestreken. Dat gaat prima maar temperatuur lastig in te stellen met strijkijzer die puntjes aangeeft. Ik heb hierover nog even gebeld en prima advies. Resultaat netjes, echter door wafelstructuur in shirt lijkt opdruk wat kwetsbaar. Zou zo weer bestellen.

2025年5月30日
5つ星のうち1の評価

Helaas verkeerde maat t shirt…

Helaas verkeerde maat t shirt ontvangen. Vervangende bestelling kwam te laat helaas.

2025年5月12日
Strijkletters.nl ロゴ

Strijkletters.nl からの回答

Bedankt voor je review Hilke, al vinden we het natuurlijk jammer dat je ervaring niet naar verwachting was.

We zien dat je ons inderdaad direct hebt gecontacteerd na ontvangst van het verkeerde shirt — fijn dat je dat meteen liet weten. We hebben toen ook direct een vervangend exemplaar gestuurd. Helaas heeft de bezorging via de post vertraging opgelopen, iets waar we zelf helaas geen invloed op hebben.

We begrepen achteraf dat je het shirt snel nodig had, Dit vinden we echt heel jammer.
We zenden je je orderbedrag retour en hopen dat we bij je volgende bestelling wel op tijd kunnen leveren wat normaal gesproken bijna altijd wel het geval is.

We blijven ons inzetten voor snelle en goede service, en hadden dit uiteraard graag anders voor je gezien. Mocht je nog iets nodig hebben of een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan staan we weer voor je klaar!

— Team Strijkletters.nl 💛

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, ga zeker weer bestellen. Klein verbeterpuntje: Het ontwerp programma geeft niet aan wat de maximale hoogte is, als dat erbij vermeld zou worden maak ik er 5 sterren van want dat scheelt toch in de kosten.

2025年5月14日

Trustpilot エクスペリエンス