De eerste keer een bedrukking voor een (bijzonder) voetbalshirt ontworpen en besteld voor mijn zoon. Helaas had ik een fout gemaakt bij het strijken omdat er een stukje tekst uit het printproces op he... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Makkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Het strijken van de letters ging heel makkelijk! Ik had er alleen niet aan gedacht om het kleurenbalkje rechts op het ei... もっと見る
企業が回答しました
De levertijd was korter dan van te voren aangegeven wat ik heel fijn vond. Het logo met foto ziet er mooi uit is conform het ontwerp. Kortom het voldoet aan mijn verwachting. Wel wat aan de prijs
Snelle afhandeling, vlotte levering. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik was op zeer kort termijn op zoek naar een manier om mutsen te bedrukken. De mutsen had ik al. Hierbij terecht ge... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Strijkletters.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van strijkletters en -cijfers. Ze bieden een breed scala aan strijkletters in verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen. De website van strijkletters.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste strijkletters te vinden. Ze hebben een handige zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals lettertype, grootte of kleur. Naast strijkletters biedt de website ook andere producten aan, zoals strijkemblemen, strijkapplicaties en strijkfolie. Deze producten kunnen worden gebruikt om kleding, tassen, petten en andere textielartikelen te personaliseren. Strijkletters.nl staat bekend om de kwaliteit van hun producten. De strijkletters zijn duurzaam en blijven goed zitten, zelfs na meerdere wasbeurten. Ze bieden ook duidelijke instructies en tips voor het aanbrengen van de strijkletters, zodat je het beste resultaat kunt behalen. De website biedt een eenvoudig bestelproces en accepteert verschillende betaalmethoden. Ze hebben ook een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het personaliseren van je kleding en accessoires. Kortom, strijkletters.nl is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkel waar je hoogwaardige strijkletters en andere personalisatieproducten kunt vinden. --
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Er staat dat het is voor een skistok
Er staat dat het is voor een skistok. Sticker is veel te klein.
Heb het hele pakketje weggegooid, zonde geld.

Strijkletters.nl からの回答
Fantastische service en snelle levering!
Snelle levering, goed contact, fantastische service. Het eerste product zag er niet uit zoals ik hoopte. Ik nam contact op en heb daarop kosteloos een perfect ontwerp opgestuurd gekregen. Echt super!
Zeker aan te raden!
Heel goed bedrijf! Hele snelle verzending en nemen ook contact op als je een foutje hebt gemaakt met het indienen van een ontwerp, goede service!
In tweede instantie perfect
De website leek rond de feestdagen niet helemaal naar behoren te functioneren. Niet alle functies leken te werken. Ik heb daarom enkele e-mails gestuurd waar aanvankelijk niet op werd gereageerd. Ik kreeg toen geen goed gevoel over dit bedrijf en twijfelde zelfs of het nog wel bestond. Later leek de website weer te functioneren en ben ik verder gegaan met een ontwerp en heb toen een bestelling geplaatst aangezien de kosten beperkt waren. Vanaf dat moment ging alles prima, duidelijk en snel. Eindresultaat ziet er ook prima uit. Jammer dat de aanloop niet goed ging, want daar kan het jullie klanten kosten.
Rugnummer en naam op voetbalshirt
Rugnummer plus naam besteld voor mijn kleinzoon. Vragen over bestelling werd bijna niet beantwoord per mail. Met whatsapp ging dat sneller.
Bestelling snel in huis. Strijkletters zien er goed uit.
Zeer slechte kwaliteit en incorrecte instructies
Ik heb de afgelopen tijd meerdere keren wat bij Strijkletters.nl besteld en iedere keer was het eindresultaat zeer slecht. Of het nu om coldpeel of hotpeel ging: de letters wilden absoluut niet blijven plakken of losten soms gewoon deels op. En dat terwijl ik de instructies exact opgevolgd had evenals de tips die per mail toegestuurd waren. Ik dacht op een gegeven moment dat het echt aan mij lag, totdat ik hetzelfde bij een concurrent besteld had en dat strijkvinyl ging er in 1 keer perfect op. Geen enkel probleem en met een grandioos resultaat. Voel mij daarom nu enigszins bekocht door Strijkletters.nl.
Aanvulling nav de reactie van Strijkletters.nl: in tegenstelling tot wat er in de reactie van Strijkletters.nl vermeld staat, is er geen sprake geweest van enig app verkeer. Wel is er contact geweest via de mail en de tips die gegeven werden, heb ik exact opgevolgd zonder het gewenste resultaat. Dit heb ik ook per mail laten weten.
Verder vermeld Strijkletters.nl in hun reactie dat (ik citeer) "we hebben inderdaad een bestelling opnieuw voor je uitgewerkt en toegezonden". Deze nabestelling werd echter verstuurd omdat het product gedurende transport per post beschadigd geraakt was en daardoor niet meer bruikbaar was. En dus niet als service vanwege de slechte resultaten met het product.
Verder heb ik wel degelijk ook per mail laten weten dat niet alles naar wens verlopen is en niet alleen in deze review vermeld.
Jammer dat hierdoor wederom het beeld geschetst wordt dat het "probleem" bij de klant ligt. Dat vind ik zeer spijtig.
Op welke manier er contact geweest is, is, zoals jullie aangeven, inderdaad relevant. Het feit dat zoiets al verdraaid wordt, geeft deels het probleem aan. Evenals het feit dat hierop ingegaan wordt, maar niet op de onjuiste weergave/reden van de nabestelling. En, ondanks dat er voor meer dan 100 euro nu in de vuilnisbak beland is wegens ondeugdelijkheid, wordt ook in deze reactie wederom het beeld geschetst dat de problemen niet aan het product kunnen liggen, maar aan de klant.
Hier laat ik het verder bij.

Strijkletters.nl からの回答
Snelle levering en makkelijke website
Snelle reactie en levering
Snelle reactie en levering.
Strijkletters zijn goed, goede kwaliteit.
Geweldig product voor goed geld
Bestellen en leveren simpel verlopen
Bestellen en leveren simpel verlopen. Transfers zijn mooi van kleur en, met wat beleid, prima aan te brengen.
Je krijgt echt wat je vraagt!
De website heeft goede tools. je ziet wat je besteld. en krijgt echt wat je vraagt.
Good produkt and quick delivery
Prima kwaliteit, makkelijk in gebruik
Voor een familie reünie teksten op shirts gemaakt. Werkte prima, goede kwaliteit!
Enige nadeel is dat je geen kleine hoeveelheid kunt bestellen, want er geldt een minimum besteding.
Super service
Super service. Had per ongeluk zwarte letters besteld. Maar met 1 mailtje kon dit opgelost worden en kreeg ik de dag erna de goede kleur thuis. 👍🏻
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。