ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllning och leverans var smidig.Har handlat av er tidigare och dÀrför valde jag er igen.Har dock inte anvÀnt oljan Ànnu,för kallt Ànnu att göra detta.Hoppas innerligt att den Àr bra och att result... ãã£ãšèŠã
Bra men sluta med denna statistik Får jÀmt frågor från många stÀllen vi handlar på börjar bli irriterande nu Kostar sÀkert massor av pengar för er Har blivt något av en trend!
Enkelt att bestÀlla, snabb leverans och bra kvalite' på bagageremmarna. Dessutom ett vÀldigt bra pris så jag Àr såå nöjd :) (hade inte hört talas om Stuvbutiken men sökmotorn ledde mig dit)
äŒæ¥æ å ±
Stuvbutiken ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bor du inte i nÀrheten av Karlstad och kan besöka vårt fina varuhus så Àr du hjÀrtligt vÀlkommen att gå in på www.stuvbutiken.com dÀr du kan handla delar av vårt sortiment med leveranser till hela Sverige. Efter lagd bestÀllning plockar vi dina varor och skickar dem hem till din dörr eller till nÀrmsta utlÀmningsstÀlle, allt efter dina önskemål.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har inte fÃ¥tt leveransen och vet inteâŠ
Har inte fått leveransen och vet inte vart den Àr.
Utbildad personal och ordning på lagret
Ãr sÃ¥ glad och tacksam för att jag fannâŠ
Ãr sÃ¥ glad och tacksam för att jag fann Stuvbutiken online ðð» Kommer inte ut sÃ¥ dÃ¥ passar online köp med hemleverans mig ! Ni Àr sÃ¥ proffsiga packningen av fÀrg var super bra.. bra priser , supernöjd TACK . Men att behöva betala 149 kr i leverans kostnad var mycket dyrt ! TÀnk pÃ¥ att vi Àr mÃ¥nga skröpliga som oxÃ¥ vill mÃ¥la !
Snabbt enkelt och leveranssÀkert
allt funkade
TrÀffade på en så otrevlig mÀnniska
TrÀffade på en så otrevlig mÀnniska, helt otroligt att man får jobba i affÀr, ville bara fråga om vilket klister som var bÀst till att tapetsera med, Aldrig mera usch och fy.
Snabbt enkelt billigt
Bra och kunnig service med bra priserâŠ
Bra och kunnig service med bra priser och leveranser.
Snabbt och perfekt ð
Snabbt och smidigt
JÀttenöjd med mitt köp
Enkelt att bestÀlla och snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ