SUNtip レビュヌ

7,640
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

連絡先

(7,640)

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ruime keuze en makkelijke site.

Ruime keuze en makkelijke site.
Ook handig dat je er alles gelijk bij kan boeken, je ruimbagage en een huurauto..

2025幎3月30日

Beste Tessa,
Bedankt voor de review. Super fijn dat alles goed is bevallen tijdens het boeken van jullie vakantie naar Corfu!

Heel fijn overzicht

Heel fijn overzicht! Duidelijke beschrijving.
Naar mijn ervaringen op vele andere bekende boekingssites, tot nu toe een van de betere en leuke prijzen ook.
We kijken al uit naar onze geboekte vakantie ☀

2025幎3月29日

Boeking ging prima

Boeking ging prima. Fijne site om mee te werken, waarbij je een goed overzicht van alle optionele dagen ziet staan waardoor ik zo heel goed voor de fijnste dag voor mij en de goedkoopste dag kon gaan. Overigens is suntip iets goedkoper dan andere aanbieders.

2025幎3月28日
5぀星のうち5の評䟡

Als je iets niet weet kan je altijd een

Als je iets niet weet kan je altijd een app sturen. Je krijgt dan een berichtje wat de opties zijn, dat heb ik zelf ondervonden met het betalen met een gewone standaard betaalpas die werd niet geaccepteerd bij Rayanair dus maar een andere betaalpas ( creditkaart)aangevraagd.
Je wordt door een vriendelijke medewerker gehoord.

2025幎3月27日

Prima

Via internet de boeking gedaan ,alles goed en overzichtelijk en prijzen zijn scherp.
Het boeken ging erg simpel en daarna duidelijke feedback inzake bevestiging/factuur en eigen veilige internet omgeving

2025幎3月22日
5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke site

Duidelijke site! Boeken gaat zoals je verwacht en onder de streep de prijs na diverse andere te bekijken het voordeligste.
Huurauto via suntip vele malen goedkoper dan de anderen.
Dit heeft voor mij de keuze snel bepaald.

2025幎3月23日
5぀星のうち5の評䟡

Suntip een hele goede vakantieaanbieder!

Suntip heeft een hele duidelijke en overzichtelijke website.
en de medewerker die mij heeft geholpen met het doorgeven van een voorkeur wat betreft de ligging van de kamer van het appartement die ik was vergeten in te vullen heeft mij heel snel geholpen via de Chat.
Dus ik ben heel tevreden over Suntip!!

2025幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan

Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik wat uitleg over het hotel vroeg
Het boeken ging makkelijk via de website
Kreeg meteen ook al een bevestiging dikke pluim voor suntip

2025幎3月17日

Goedemiddag,
Bedankt voor de review. Fijn te horen dat u goed bent geholpen!

Prima site

Prima site. Geen boekingskosten. We wilden nog wat extra informatie, dus gebeld, en ook heel snel een medewerker aan de lijn die ons meteen verder kon helpen.

2025幎3月17日

Beste Marcel,
Bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat u tevreden bent.

Handige site

Handige site, snel te boeken.
We waren net te laat op zaterdag om contact op te nemen voor een groepsreis van 10 pers, een mail gestuurd en hier werd maandag 17-3 direct op gereageerd.

2025幎3月15日

Beste Dick,
Bedankt voor de mooie review. Nog even aftellen en dan is het tijd voor jullie gave reis naar Turkije!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。