SUNtip レビュヌ

7,640
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

De site is gebruiksvriendelijk

De site is gebruiksvriendelijk, de prijs voor de vakantie was beter dan op andere sites, meteen alles bij de hand en daarna ook een nummer om in te loggen voor bv tui.

2025幎1月25日

SUNtip からの回答

Beste Renske, dankjewel voor de review.
Nog even wachten, maar bijna is het zover en kunnen jullie gaan genieten van het zonnige Gran Canaria, een heerlijk vooruitzicht!
Groet, team SUNtip

Makkelijk en snel.

Makkelijk en overzichtelijke site om te boeken! Voor de 2e keer een reis geboekt hier.

SUNtip からの回答

Dankjewel voor de review, hier zijn we erg blij mee!

5぀星のうち5の評䟡

Nog nooit eerder via SUNtip geboekt

Nog nooit eerder via SUNtip geboekt, maar eens moet de eerste keer zijn... en zeker niet de laatste.
Zeer duidelijke en overzichtelijke site, prijs hotel, vertrek datum in één overzicht.

Beste Rob,
Bedankt voor de review.
Nog even geduld, maar dan is het zover en gaan jullie het zonnige Turkije ontdekken!
Groet, Team SUNtip

nieuw maar goed

was totaal onbekend voor ons maar de prijs was goed oke gokje en tot nu toe snel en vlotjes verlopen en het zag er goed uit dus geboekt paar tellen later al bericht van het overzicht en 2 dagen later de officiele bevestiging ziet er goed uit en de prijs was ook de goedkoopstenaar veel rond te hebben gesurft Top

2025幎1月20日

SUNtip からの回答

Goedendag, bedankt voor de positieve review.
Het duurt nog even, maar hopelijk kijken jullie nu al uit naar het zonnige Turkije!
Groet, Team SUNtip

5぀星のうち4の評䟡

Wij hebben vorig jaar ook geboekt en

Wij hebben vorig jaar ook geboekt en deze reis was onvergetelijk!
Ik denk dat deze vakantie ook geweldig zal zijn want wij kennen het hotel al.
Is het zo dat wij bagage kunnen bijboeken bij TUI en is dat vanaf 90 dagen voor de reis??

Beste Mary,

We hebben je inmiddels voorzien van een reactie via de mail.
Bij uw boeking is standaard 15 kg. ruimbagage inbegrepen.
Indien u meer bagage wil bijboeken, kan dit met de inloggegevens van de luchtvaartmaatschappij.

5぀星のうち3の評䟡

Voor de eerste keer naar Marokko.

Nou ten eerste zag de website er goed en overzichtelijk uit.
Ten tweede was er wel een minpuntje en dat was dat ik geen transfer kon bijboeken en dat zou in stap twee wel kunnen stond er bij het boeken en dat heb ik bij de hele boeking niet meer terug gezien jammer en dat had ik graag gezien en anders de zin dat bij deze boeking geen transfer zit.als nog zou ik het bij willen boeken.

2025幎1月20日

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. We hebben zojuist contact gehad met u over de mogelijkheden om een transfer bij te boeken.
Ons service center staat dagelijks klaar voor al uw vragen.

5぀星のうち3の評䟡

Wij hebben in december een boeking

Wij hebben in december een boeking gedaan bij deze organisatie. Wij werden direct op de hoogte gebracht van een storing bij TUI maar dat ze er druk mee bezig waren. Na 2 weken kwam het bericht dat ze het nog niet hadden opgelost maar dat ze op een andere manier de boeking zouden gaan doen maar dat de prijs wel hoger uit zou gaan vallen. Wij hebben een boeking binnen gekregen maar tot op heden nog geen reactie gehad. Wij hebben bij de eerste boeking al wel een aanbetaling gedaan. Wij hopen op een goede afloop want de opties worden alsmaar minder en met ons gezin van 6 is het best een uitdaging. We worden goed op de hoogte gehouden het enige minpunt is dat er veel tijd overheen gaat.

2025幎1月14日

Vakantie Tunesië

Ik heb deze vakantie geboekt omdat ik vorig jaar met jullie op vakantie ben geweest en dat is me goed bevallen. Deze keer heb ik een soortgelijke vakantie geboekt, een iets andere bestemming, maar net als vorig jaar ging het boeken heel gemakkelijk. De site is heel duidelijk en overzichtelijk .

2025幎1月18日

Snelle reaktie!

Snelle reaktie op vragen,
korte lijnen, Vriendelijk, attent.
Werken oplossingsgericht,via makkelijke communicatie als WhatsApp met iemand die verstand van zaken heeft!

2025幎1月16日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super tevreden over SUNtip

Wij zijn super tevreden over SUNtip, kregen meteen antwoord op onze vragen.
Gunstige prijzen en een fijne site om je vakantie te boeken.

2025幎1月14日

SUNtip からの回答

Goedemiddag, bedankt voor de positieve review.
Het is nog even aftellen, maar hopelijk kijken jullie nu al uit naar Turkije!

Zonnige groet, team SUNtip

Transparant kostenplaatje

Alles staat duidelijk omschreven. Vooral alle kosten, ook die er nog bij komen. Dar zorgt ervoor dat je een goede keuze kunt maken.

2025幎1月11日

Beste Klarina, dankjewel.

Nog even aftellen en dan is het zover!

Vakantie

Zoals altijd goed gegaan met boeken en altijd behulpzaam als je vragen hebt top

2025幎1月13日

Beste Pieter,
Bedankt voor je review. We staan graag voor je klaar als je vragen hebt. Op naar de zon!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。