SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiÞr レビュヌ

2,211
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rÞrt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ hÞre “ min frustration, og sÊtter omgÃ¥ende ind og forhÃ¥ben... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu et godt kÞb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. MÃ¥tte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... もっず芋る

䌁業が回答したした

En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tÃ¥lmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine varer, fragt meget dyrt. Synes godt faste kunder kunne fÃ¥ rabat pÃ¥ samme vilkÃ¥r som nye kunder, ville vÊre en god mÃ¥de at pÃ¥skÞnne trofasthed, fremfor internet shopper der drÞner rundt efter til... もっず芋る

䌁業情報

1. 店舗備品提䟛業者
  2. 日甚消費財卞業者
  3. ラッピング甚品店
  4. 玙袋提䟛業者
  5. ビニヌル袋提䟛業者

SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiÞr に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SuperSellerS tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar og salgsfremmere, skrÊddersyet til alle brancher. Vi gÞr det ud fra vores principper: HURTIGT – LET – BILLIGT Det sikrer vores kunder en hurtig og problemfri lÞsning pÃ¥ deres problem til markedets bedste pris. Det giver vi garanti pÃ¥. Vores produkter hjÊlper vores kunder med at sÊlge produkter og skabe mersalg. Se vores webshop her

優良

すべおのレビュヌ

(2,211)

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Kanon god kundeservice og hurtig

Kanon god kundeservice og hurtig levering!

2024幎1月15日

Hej Kristine.
Hvor er det er dejligt at se, at du er glad for den service vi leverer og har fÃ¥et dine varer i en fart. SÃ¥dan skal det vÊre 👍
Vi er glade for at tale med vores kunder og vi gÞr alt vi kan for at sende samme dag 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til nÊste gang du har brug for nogle af vore mange produkter.

Fin service

2024幎1月11日

Hej Bente.
Vi er glade for at lÊse, at du har vÊret tilfreds med den service du har fået hos os.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, når du nÊste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Helt perfekt

Helt perfekt. Til prisen er denne vare tilfredsstillende.

2024幎1月3日

Hej Nicolaj.
Dejligt at se, at du er blevet glad for din nye gine og fÞler du har fÃ¥et value for money. SÃ¥dan skal det vÊre 😀
Team SuperSellerS

Gode varer til en billig penge

Gode varer til en billig penge. Og jeg fik den fineste opfÞlgning på en lille note, jeg har skrevet sammen med min ordre. De små noter bliver ofte overset, men ikke hos SuperSellerS

2023幎12月19日

Hej Lene.
Dejligt at se, at du er blevet glad for dine nye varer og fÞler dig godt hjulpet.
Det er jo derfor vi er her, sÃ¥ det gÞr vi gerne 😀

God servic

Super hurtig levering

2023幎12月13日

Hej Jeppe.
Det er dejligt at lÊse, at du har fået dine nye varer i en fart.

God kundeservice vedr

God kundeservice vedr produktforespÞrgsel. Fik hurtig kvalificeret hjÊlp.

2023幎12月13日

Hej Anne-Mette.
Dejligt at se, at du fÞler dig godt vejledt og hjulpet. Det er jo derfor vi er her 😀
Team SuperSellerS

Super service jeg havde bestilt forkert

Super service jeg havde bestilt forkert levering og for en servise hjÊlp virkelig god webshop

2023幎12月11日

Hej Lis.
Dejligt at se, at du fÞler dig godt hjulpet. Det er jo derfor vi er her, så det gÞr vi gerne.
Nu håber vi at du bliver glad for dine nye varer 😀
Team SuperSellerS

Hurtig levering - direkte til pakkeboksen.

Hurtig levering til pakkeshop, som forventet.
Det eneste minus jeg synes er spild af plads er en stÞrre papkasse, end der var nok med en kuvert.

Ellers så kom varen, hurtigere, end jeg plejer at få, ved andre virksomheder, der leverer samme varer.

2023幎12月4日

Hej Mogens.
Dejligt at se at du har fÃ¥et dine varer i en fart. SÃ¥dan skal det vÊre 👍
Tak for dit relevante input omkring pakning. Vi sorterer og genbruger alle de pakkematerialer vi kan og sÞger at pakke bedst muligt. Men det er ogsÃ¥ noget vi hele tiden Þver os i at blive bedre til 😉
TAK fordi du har givet dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen når du nÊste gang har behov for nogle af vores mange produkter.

Super hurtig levering

Super hurtig levering - gode priser.

2023幎12月1日

Hej Torben.
Dejligt at se at du har fÃ¥et dine varer i en fart. SÃ¥dan skal det vÊre 👍
Vi håber at du også bliver glad for dine nye varer.
Team SuperSellerS

Rigtig god betjening og hjÊlp til det

Rigtig god betjening og hjÊlp til det vi skulle bruge ☺

2023幎11月29日

Hej Sonja.
Det er dejligt at se, at du har vÊret glad for den service vi leverer og har fået den hjÊlp du behÞvede.
Vi er rigtigt glade for at tale med vores kunder og vil gerne at alle får det rigtige. Vi er glade for at det også er det du har oplevet 😀

2023幎11月22日

Hej Helle.

Bestilling med personlig betjening

Bestilling med personlig betjening
. Og HURTIG levering.
Sp kan det ikke blive bedre..

2023幎11月29日

Hej Inge.
Dejligt at se, at du fÞler dig godt vejledt og hjulpet og har fÃ¥et dine varer i en fart. Det er vi glade for at hÞre 😀

Super God Service

Super god, venlig og effektiv service. Jeg er meget taknemmelig.

2023幎11月21日

Hej Carolinée.
Tusind TAK fordi du igen har givet dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Det er vi glade for og taknemmelige over 😀
Det er dejligt at du kommer hos os og at vi kan hjÊlpe dig og selvfÞlgelig at vide, at du også er glad for at komme hos os.

2023幎11月10日

Hej Martin.
Det er godt at se at dine varer kom hurtigt frem.
SÃ¥dan skal det vÊre 👍
Vi gÞr alt vi kan for at sende samme dag, så vores kunder kan få de bestilte varer og komme videre.

Fin service

2023幎11月14日

Hej Birgit.
Dejligt at vi kunne hjÊlpe 😀.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig, når du nÊste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Som altid

Som altid, god og professionel kundeservice.

Pia Vraa

2023幎10月31日

Hej Pia.
Og altid dejligt at fÃ¥ dit besÞg 😀
Vi er glade for at du kommer hos os og vi glÊder os til vi ses igen.
TAK fordi du igen deler din oplevelse hos os.
Team SuperSellerS

Nem side at bestille på hurtig levering

Nem side at bestille på hurtig levering måske lidt hÞje leveringsomkostninger sådan generelt

2023幎11月8日

Hej Johnna.
Dejligt at se, at du hurtigt har fundet de varer du skulle bruge pÃ¥ www.supersellers.dk og har fÃ¥et dine varer i en fart. SÃ¥dan skal det vÊre 👍
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, når du nÊste gang har brug for nogle af vore mange andre produkter.
Team SuperSellerS

God oplevelse. Altid rart at handle med superSellers

Altid rart at handle med superSellers. Positiv hjÊlpsom og rar kundebetjening.
Hurtig ekspedition

2023幎10月30日

Hej JÞrn.
Det er dejligt at hÞre, at du har oplevet en god service hos os. SÃ¥dan skal det vÊre 😀
Vi elsker at betjene vores kunder, vi Þver os hver dag i at blive bedre og vi gÞr os umage for altid at levere en god og professionel service med godt humÞr. Så det er dejligt at vide, at det også opleves.
Team SuperSellerS

Meget hurtig levering og god service

2023幎10月27日

Hej Marianne.
Der er dejligt at se, at du er glad for den service vi leverer og har fÃ¥et dine varer i en fart. SÃ¥dan skal det vÊre 👍

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, godt informeret om leveringstid. Flink personale i butikken.

2023幎10月25日

Hej Annette.
Det er dejligt at se, at du er glad for den hjÊlp du har fået.
Vi er altid glade for at fÃ¥ besÞg, sÃ¥ dejligt at du kom forbi 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortÊlle om din oplevelse hos os.
Vi glÊder os til at se dig igen, når du nÊste gang har brug for nogle af vore mange produkter.