Snyder og sendte discount modeller i stedet.
Vi bestilte nogle rillepaneler af modellen "SupersÊt" som skulle passe sammen med de Þvrige rillepaneler vi igennem tiden har kÞbt siden 2018 ved Supersellers.
Til at begynde med var de forsinket i levering og skadet da de kom frem, grundet alt for dårlig indpakning.
Supersellers lovede at sende nye samme dag som vi skrev med dem, men de kom ikke afsted fÞr 3 dage efter.
Da vi så modtog dem, så var det en meget ringe udgave som var meget mere discount produceret.
Skinnerne var meget svÊre at tage ud og i. Det gjorde opsÊtningen meget besvÊrlig.
Da panelerne var sat op, kunne krogene ikke sidde i. Vi opdagede at skinnerne kun kunne vende den ene vej modsat dem vi havde kÞbt tidligere.
Derfor skulle det hele tages ned igen, og det var utrolig svÊrt, da skinnerne sad fast.
Da vi gjorde Supersellers opmÊrksom på, at det var noget discount de havde sendt, fandt de ud af at det var de forkerte som de havde sendt. Nogle rillepaneler som skulle vÊre udgået grundet den ringe kvalitet ifÞlge sÊlgeren i telefonen.
Vi skulle rykke Supersellers for godtgÞrelse og til sidst tilbÞd de sÞlle 10% rabat, som skulle bruges ved nÊste kÞb,
Det er jo at snyde kunderne, når de sender noget andet og billigere, som de selv erkender er noget bras, så vi skal ikke handle der igen.
Supersellers har meget svÊrt ved at indrÞmme deres fejl og vi fÞlte os nÞdsaget til at optage samtalen anden gang vi talte med sÊlgeren, da vi fornemmede at de ikke vil erkende noget på skrift.
Supersellers respekterer heller ikke gdpr reglerne da de tilmelder alle der bestiller på deres webshop til deres nyhedsmail, selvom man ikke har krydset af i feltet for at modtage nyhedsmail.
Supersellers betaler ogsÃ¥ Trustpilot for at fÃ¥ anmeldelser, vi modtog 3 tigger mails om ikke vi ville lave en anmeldelse pÃ¥ Trustpilot forrige gang vi handlede der.Â
Ser man på Google anmeldelserne, så giver det et mere retvisende indblik i hvor mange der syntes om firmaet, da man ikke kan kÞbe sig til anmeldelser der.
SVAR PÃ
DIREKTÃRENS LÃGNE.
Det er åbenbart ikke lige direktÞrens opfattelse, at man skal overholde regler som GDPR og mundtlige aftaler via telefon.
Det lyder jo altsammen meget flatterende som det udlÊgges af Supersellers direktÞr, hvor han Þnsker at medarbejderne skal gå glade på arbejde.
Det ville vÊre meget nemmere for medarbejderne, hvis de ikke skulle sidde og forsvare en direktÞr, der lyver og ikke vil erkende firmaets fejl.
DirektÞren skriver at vi har vÊret truende i vores mailkorrespondance, det er ret belejligt at skrive da han ved at andre ikke kan tjekke om han lyver.
Vi optog telefonsamtale, så vi havde bevis for at det var de forkerte rillepaneler der blev sendt og den samtale er på Youtube, så hvis direktÞren mener der er injurier i anmeldelsen, så kan han jo bare anmelde det og folk kan selv vurdere hvor truende vi har vÊret.
TelefonsÊlgeren som vi ikke vil nÊvne ved navn her, sagde også i fÞrste telefonsamtale, at der havde vÊret mange problemer med disse rillepaneler tidligere.
DirektÞren for Supersellers.dk har meget svÊrt ved at indrÞmme firmaets fejl og det har sÃ¥ kostet en loyal kunde siden 2018.Â
Farveller Superseller.
2023幎10æ27æ¥