Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt. Dom svara inte heller dom är så dåliga när dom väl svarar . Det går... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Känns som att stagepool vill lägga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbättra sin egna profil och det känns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försät... もっと見る
企業が回答しました
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... もっと見る
企業が回答しました
StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhållningsbranschen. Plattformen är enkel att använda och ger tillgång till mängder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice
当該企業による記述

- Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, スウェーデン
ネガティブなレビューの 94%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lawrence och Kimberly var super…
Lawrence och Kimberly var super entusiastiska och hjälpsamma!

StagePool Sverige からの回答
Jag tycker de är så trevliga och…
Jag tycker de är så trevliga och passionerade i det de gör och det är allt man behöver!

Dåligt
Orkar inte ens skriva, allt är dåligt, lita inte på appen, jag fick inte ett ändå jobb, jag har sökt massa jobb

StagePool Sverige からの回答
Kanske en fungerande tjänst om du bor i Stockholm, annars absolut inte
Vid signering av bindningstid på 6 månader blev jag lovad att jag skulle få minst tre uppdrag och att bara de uppdragen skulle betala abonnemangskostnaden. Dock, i stort sett alla uppdrag är i Stockholm och endast ett fåtal är i Göteborg. Av de som varit i Göteborg har jag sökt alla som passar in på min ålder och kön, men ingen som helst återkoppling från de som sökt statister. Jag tolkar det som att antingen är det väldigt många som söker statistuppdragen eller så har producenter redan en skara statister som de nyttjar och ber dem söka tjänsten som alla andra. Skulle inte de standardstatister som de brukar nyttja kunna, så tar de någon av alla övriga som sökt och skiter i att ge återkoppling till de som inte fått uppdraget. Slött och nonchalant. Så, jag har sagt upp abonnemanget. Skulle inte rekommendera något att nyttja StagePool så till vida inte man bor i Stockholm där många uppdrag finns.

Känner mig lurard
Känner mig lurard, svårt att få jobb, dem ringer och får de låta lätt och bra och att premium på 299 kr/ månad —> garanterat jobb vilket fallet inte är

StagePool Sverige からの回答
Jag är väldigt nojs med StagePoole…
Jag är väldigt nojs med StagePoole Sverige. Bra bemötande och snabbt hjälp.

StagePool Sverige からの回答
Pengarna i sjön och alldeles för dyrt
Stagepool har bra säljare som lovar guld och gröna skogar men att gå med är snarare att kasta pengar rakt i sjön. De tar alldeles för mycket betat, 269kr månaden är vansinnigt. Det ska inte kosta pengar att söka jobb, speciellt inte över 3000kr om året. Det mesta som läggs ut är statistjobb dessutom, som ger en 5-hundring. Så om målet är att dra in jättemånga statistjobb på en månad kanske tjänsten kan vara bra. Jag har till och med även haft plus-tjänsten för professionella skådespelare och det är ingen skillnad kan jag säga. Så släng inte bort era pengar snälla! Bättre att gå med i gruppen skådespelare sökes på Facebook som är gratis. Alternativt välja filmcafé eller statist.se som åtminstone har drägliga priser på sina månadsprenumerationer. Nej jag gillar inte företag som livnär sig på människors förhoppningar och drömmar på det här viset. Hoppas ni som läser hittar massa jobb på annan väg <3

StagePool Sverige からの回答
Min upplevelse med StagePool har varit…
Min upplevelse med StagePool har varit extremt frustrerande.
Jag blev uppringd och ombedd att klicka på en länk via SMS. Det framgick enligt mig inte tydligt att jag genom detta accepterade ett betalt Premium-abonnemang med 6 månaders bindningstid. Jag trodde att det handlade om information kring tjänsten och fortsättning på freemium.
Det som gjorde situationen ännu värre var att jag inte ens använde tjänsten eller fick något jobb genom den, men ändå började fakturor och påminnelser skickas. När jag försökte förklara att jag inte uppfattat det som ett bindande avtal kände jag mig inte lyssnad på alls.
Hela processen har orsakat onödig stress och oro. Jag tycker att företag som riktar sig till unga människor måste vara mycket tydligare med vad som faktiskt godkänns under telefonsamtal och SMS-länkar.

StagePool Sverige からの回答
Jag tycker det är 5 av 5 för att jag…
Jag tycker det är 5 av 5 för att jag fick hjälp på ett väldigt bra sätt och dom jag pratade med I samtalen var trevliga och tydliga.

Vilseledande insäljning
Jag upplever att jag har sökt alla relevanta erbjudanden. Vid insäljningen av ett Premiumavtal fick jag bilden av att det var gott om jobb för någon med min profil. Det tycker jag inte stämmer. Jag har sökt flera uppdrag. Inte i något fall har det blivit följdfrågor eller önskan om kompletterande info. Dvs ingen som helst respons på någon av mina ansökningar.

StagePool Sverige からの回答
Är ny medlem, imponerande service!
Är ny medlem och inte hunnit använder tjänsten fullt ut men är nöjd med servicen och upplägget hittills. Tycker teamet och coaching var proffsig och informativ samt enkel att följa. Bra tips och tydlig information om att skriva in en CV.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。