StagePool Sverige レビュー

1,402
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt. Dom svara inte heller dom är så dåliga när dom väl svarar . Det går... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Känns som att stagepool vill lägga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbättra sin egna profil och det känns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försät... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... もっと見る

5つ星のうち5の評価

StagePool har verkligen öppnat dörrar för mig inom underhållningsbranschen. Plattformen är enkel att använda och ger tillgång till mängder av auditions och möjligheter som jag annars aldrig hade hitta... もっと見る

企業情報

1. 人材探しサービス
  2. キャリア コーチ

当該企業による記述

Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!

Kontakta vår prisbelönta kundservice

当該企業による記述

Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new

StagePool Nöjdhetsgaranti

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?
Om du genomfört alla garantivillkoren men ändå inte blivit inbjuden till en casting, audition eller intervju, ger vi dig två månaders prenumeration gratis! Läs mer här

ほぼ満足

(1,402)

過去12か月のレビュー数: 262

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Lawrence och Kimberly var super…

Lawrence och Kimberly var super entusiastiska och hjälpsamma!

2026年6月2日

Hej Greg,

Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du upplevde att Lawrence och Kimberly var superentusiastiska och hjälpsamma. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse.

Vi önskar dig en riktigt superbra dag!

5つ星のうち5の評価

Jag tycker de är så trevliga och…

Jag tycker de är så trevliga och passionerade i det de gör och det är allt man behöver!

2026年5月28日

Hej Ene,

Tack för din fina recension. Vi blir så glada när vi läser att du anser att vi är trevliga och passionerade i det vi gör. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete.

Vänligen,

Dåligt

Orkar inte ens skriva, allt är dåligt, lita inte på appen, jag fick inte ett ändå jobb, jag har sökt massa jobb

2025年6月3日

Hej Saga,
Tack för din recension – och trots att du skriver att du inte orkade skriva, så uppskattar vi att du ändå tog dig tiden att göra det. 😊

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att söka många uppdrag utan att få det resultat man hoppats på. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att det alltid är produktionerna själva som gör urvalet och tillsätter rollerna.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och se om det finns något vi kan hjälpa till med. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så går vi igenom din profil och dina ansökningar tillsammans.

5つ星のうち2の評価

Kanske en fungerande tjänst om du bor i Stockholm, annars absolut inte

Vid signering av bindningstid på 6 månader blev jag lovad att jag skulle få minst tre uppdrag och att bara de uppdragen skulle betala abonnemangskostnaden. Dock, i stort sett alla uppdrag är i Stockholm och endast ett fåtal är i Göteborg. Av de som varit i Göteborg har jag sökt alla som passar in på min ålder och kön, men ingen som helst återkoppling från de som sökt statister. Jag tolkar det som att antingen är det väldigt många som söker statistuppdragen eller så har producenter redan en skara statister som de nyttjar och ber dem söka tjänsten som alla andra. Skulle inte de standardstatister som de brukar nyttja kunna, så tar de någon av alla övriga som sökt och skiter i att ge återkoppling till de som inte fått uppdraget. Slött och nonchalant. Så, jag har sagt upp abonnemanget. Skulle inte rekommendera något att nyttja StagePool så till vida inte man bor i Stockholm där många uppdrag finns.

2026年5月27日

Hej Peter,
Tack för att du delar med dig!
Vi förstår att det kan vara frustrerande att söka flera uppdrag utan att få återkoppling eller bli utvald.

Vi vill gärna förtydliga att StagePool inte ansvarar för rollsättning eller urval, utan det är alltid produktionerna själva som väljer vilka sökande de vill gå vidare med. Därför kan vi tyvärr inte garantera några specifika uppdrag.

Vi uppmuntrar alltid våra medlemmar att söka uppdrag i hela Sverige för att maximera sina möjligheter, eftersom utbudet varierar mellan olika regioner och perioder. Samtidigt har vi förståelse för att resor inte passar alla.

Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda ett brett utbud av uppdrag och uppskattar din feedback. Vi önskar dig stort lycka till framöver och hoppas att du hittar många spännande möjligheter på vägen.

Känner mig lurard

Känner mig lurard, svårt att få jobb, dem ringer och får de låta lätt och bra och att premium på 299 kr/ månad —> garanterat jobb vilket fallet inte är

2026年5月22日

Hej Amanda,
Vi är ledsna att höra att dina förväntningar inte har motsvarats.

Vi vill gärna förtydliga att vi aldrig garanterar att någon får ett jobb, eftersom det alltid är produktionen eller castingansvariga som fattar beslut om rollsättning. StagePool deltar inte i den processen.

Det vi erbjuder är tillgång till relevanta uppdrag, stöd genom medlemskapet och vår garanti att du ska få möjlighet att komma på audition enligt villkoren för tjänsten. Däremot kan vi inte påverka det slutliga urvalet eller garantera en roll.

Vi uppskattar din feedback och önskar dig stort lycka till med framtida auditions och uppdrag.

5つ星のうち5の評価

Jag är väldigt nojs med StagePoole…

Jag är väldigt nojs med StagePoole Sverige. Bra bemötande och snabbt hjälp.

2026年5月21日

StagePool Sverige からの回答

Tack för din fina recension! Vi är väldigt glada över att höra att du tycker vår plattform ger bra bemötande och att den har varit till hjälp. Din feedback är mycket värdefull för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera högsta kvalitet i vår service.

Väldigt bra

Det är bra roligt att snart skådespela

2026年1月21日

Hej Ingrid,

Tack för din positiva recension. Det gläder oss att höra att du snart ska skådespela. Vi är här för att hjälpa dig om du har några funderingar eller behöver ytterligare support framöver.

Vi önskar dig allt gott och ser fram emot att höra från dig om du skulle behöva något.

Hej Lena,

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker att vår plattform är tydlig och ger ut saklig information.

Vi värdesätter din feedback och om du har fler frågor eller några förslag på förbättringar, tveka inte att höra av dig. Vi är här för att hjälpa!

Med vänlig hälsning,

Smidigt och effektivt

2026年5月19日

StagePool Sverige からの回答

Hej och tack för din recension!

Det är verkligen glädjande att höra att du upplever vår plattform som smidig och effektiv. Vi uppskattar din feedback och vill att du alltid ska känna att du kan vända dig till oss vid behov.

Vänligen meddela oss när du skulle vilja ha ytterligare hjälp med ditt CV, så ser vi till att ge dig den support du behöver.

Med vänlig hälsning,

5つ星のうち1の評価

Pengarna i sjön och alldeles för dyrt

Stagepool har bra säljare som lovar guld och gröna skogar men att gå med är snarare att kasta pengar rakt i sjön. De tar alldeles för mycket betat, 269kr månaden är vansinnigt. Det ska inte kosta pengar att söka jobb, speciellt inte över 3000kr om året. Det mesta som läggs ut är statistjobb dessutom, som ger en 5-hundring. Så om målet är att dra in jättemånga statistjobb på en månad kanske tjänsten kan vara bra. Jag har till och med även haft plus-tjänsten för professionella skådespelare och det är ingen skillnad kan jag säga. Så släng inte bort era pengar snälla! Bättre att gå med i gruppen skådespelare sökes på Facebook som är gratis. Alternativt välja filmcafé eller statist.se som åtminstone har drägliga priser på sina månadsprenumerationer. Nej jag gillar inte företag som livnär sig på människors förhoppningar och drömmar på det här viset. Hoppas ni som läser hittar massa jobb på annan väg <3

2026年5月17日

Hej Olivia,

tack för ditt meddelande.

Vi förstår att medlemskostnaden är en viktig fråga och vi vill gärna förtydliga hur StagePool fungerar. StagePool är en jobbportal som samlar auditions och castings från hela branschen på ett och samma ställe, vilket innebär att det därför blir en avgift för ett premium-medlemskap i Sverige. Kostnaden hjälper oss att kvalitetssäkra uppdragen och säkerställa ett tryggt arbetsklimat för våra användare samt ge förmåner så som cv-coaching, gratis fotoevent, workshops m.m.

Det är självklart helt frivilligt att använda StagePool och vi respekterar att det finns andra plattformar och sätt att söka jobb på inom branschen. Vi strävar efter att vara transparanta och erbjuda bästa möjliga service till våra medlemmar.

Allt gott!

Bra kund service

Bra kund service

2026年5月14日

Hej Yasin,

Tack för din recension!

Vi är glada över att höra att du är nöjd med vår kundservice. Ditt omdöme betyder mycket för oss på StagePool och motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga service till alla våra användare.

Hälsningar,

5つ星のうち1の評価

Min upplevelse med StagePool har varit…

Min upplevelse med StagePool har varit extremt frustrerande.

Jag blev uppringd och ombedd att klicka på en länk via SMS. Det framgick enligt mig inte tydligt att jag genom detta accepterade ett betalt Premium-abonnemang med 6 månaders bindningstid. Jag trodde att det handlade om information kring tjänsten och fortsättning på freemium.

Det som gjorde situationen ännu värre var att jag inte ens använde tjänsten eller fick något jobb genom den, men ändå började fakturor och påminnelser skickas. När jag försökte förklara att jag inte uppfattat det som ett bindande avtal kände jag mig inte lyssnad på alls.

Hela processen har orsakat onödig stress och oro. Jag tycker att företag som riktar sig till unga människor måste vara mycket tydligare med vad som faktiskt godkänns under telefonsamtal och SMS-länkar.

2026年2月2日

StagePool Sverige からの回答

tack för ditt meddelande och för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag förstår att det här skapat en del oro för dig och uppskattar att du tagit dig tid att beskriva vad som hänt. StagePool är en jobportal och vi vill självklart vara så tydliga som möjligt kring abonnemang och priser. Om det uppstått missförstånd kring godkännandet av Premium-abonnemanget, är du välkommen att kontakta vår kundservice så vi kan titta närmare på ditt ärende tillsammans och förklara villkoren. Du kan alltid nå oss via e-post eller telefon, mer information hittar du på Stagepool.com

Ha en fin dag!

Eftersom att de hjälper dig hela vägen

Eftersom att de hjälper dig hela vägen

2026年5月5日

Hej Alicia,

Tack för din recension.

Vad roligt att höra att du uppskattar StagePool och att du känner att vi hjälper dig hela vägen. Vårt mål är alltid att göra jobbsökandet inom underhållningsbranschen så smidigt och tryggt som möjligt för våra medlemmar. Om du har några frågor, funderingar eller behöver mer stöd är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Hälsningar,

Jätte bra

De var ett jätte bra samtal

2026年5月5日

Hej Baran,

Tack för ditt meddelande och för att du delar med dig av din positiva upplevelse.

Vi är väldigt glada att höra att samtalet kändes jättebra för dig. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda den bästa servicen till våra användare.

Bästa hälsningar,

5つ星のうち5の評価

Jag tycker det är 5 av 5 för att jag…

Jag tycker det är 5 av 5 för att jag fick hjälp på ett väldigt bra sätt och dom jag pratade med I samtalen var trevliga och tydliga.

2026年4月29日

Hej Edwin,

Tack för din recension!

Vi är verkligen glada över att höra att du fått så bra hjälp och att du är nöjd med samtalen hos oss. Det betyder mycket för oss att du upplever kontakten med StagePool som både trevlig och tydlig.

Ha en fin dag,

Tydligt informationsmöte proffsigt…

Tydligt informationsmöte proffsigt genomfört /jerker

2026年4月29日

Hej Jerker,

tack för din återkoppling och för att du tagit dig tid att skriva till oss.

Vi uppskattar verkligen dina fina ord om informationsmötet och är glada att höra att det upplevdes som tydligt och professionellt genomfört.

Ha en fortsatt fin dag,

Hej Majed,

tack för din feedback och för att du hörde av dig till oss.

Det gläder oss att höra att du tycker att informationen hos oss är tydlig och bra. Vi på StagePool strävar alltid efter att förklara saker på ett enkelt och förståeligt sätt.

Allt gott!

5つ星のうち4の評価

Första inbjudan

Fick nyligen ett intervjubrev för en roll i ett projekt!

2026年4月16日

Hej Nikolai,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du har fått ett intervjubrev för en roll via StagePool! När du svarar på intervjubrev eller indirekta frågor i en jobbansökan rekommenderar vi att du presenterar dig själv kort, berättar varför du söker rollen och bekräftar din tillgänglighet. Ett svar på 3-4 vänliga meningar brukar vara lagom – håll det professionellt och personligt.

Återkom till oss om du behöver mer tips,
Hälsningar Stagepool

Vilseledande insäljning

Jag upplever att jag har sökt alla relevanta erbjudanden. Vid insäljningen av ett Premiumavtal fick jag bilden av att det var gott om jobb för någon med min profil. Det tycker jag inte stämmer. Jag har sökt flera uppdrag. Inte i något fall har det blivit följdfrågor eller önskan om kompletterande info. Dvs ingen som helst respons på någon av mina ansökningar.

2025年10月21日

Hej Björn,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte få återkoppling på ansökningar, särskilt när man har lagt tid och engagemang på att söka relevanta uppdrag.

Vi är glada att höra att du har tagit del av de jobbförslag som matchat din profil och aktivt sökt flera av dem. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att det är produktionerna själva som hanterar urvalet och beslutar om eventuell vidare kontakt. Tyvärr återkopplar inte alla produktioner till samtliga sökande.

Vi vill ändå uppmuntra dig att fortsätta söka. Många uppdrag tillsätts efter ett flertal ansökningar, och varje ansökan ökar möjligheten att bli upptäckt för framtida produktioner. Vi önskar dig stort lycka till framöver och hoppas att rätt möjlighet dyker upp snart.

5つ星のうち5の評価

Är ny medlem, imponerande service!

Är ny medlem och inte hunnit använder tjänsten fullt ut men är nöjd med servicen och upplägget hittills. Tycker teamet och coaching var proffsig och informativ samt enkel att följa. Bra tips och tydlig information om att skriva in en CV.

2026年4月14日

Hej Sandra,

tack för din fina återkoppling och för att du hör av dig till oss.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen och upplägget hittills – och att du har fått bra tips och tydlig information om att skriva din CV. Vi är måna om att ge dig det bästa stödet och göra din upplevelse på StagePool så enkel och givande som möjligt.

Ha en fin helg!

Trustpilot エクスペリエンス