レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Akta er för denna tidnings prenumerationserbjudanden!!! Det ser bra ut med ett par mÃ¥nader med 0 kr men SEN Àr du fast i upp till ett Ã¥r framÃ¥t med dyra mÃ¥nadsavgifter. I en tid nÀr fler bolag blir ku... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nu Àr det dags för prishöjning pÃ¥ digitalprenumerationerna Ànnu en gÃ¥ng (399 kronor per mÃ¥nad). PÃ¥ nÃ¥gra Ã¥r har priset mer Àn dubblerats, medan kvaliteten gÃ¥r i motsatt riktning. Mest drÃ¥pligt... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

LÀst tidningen i mÃ¥nga decennier, den var utmÀrkt. Förutom nÃ¥gra mycket kompetenta journalister och skribenter Àr tyvÀrr sprÃ¥ket sedan ett antal Ã¥r tillbaka slarvigt, ofta ren svengelska. I tillÀgg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VARNING för ett prenumerera pÃ¥ SvD. Jag har en helgprenumeration pÃ¥ SvD fre-sön och trots att jag kontaktat SvD fem ggr sÃ¥ har de vÀgrat att hjÀlpa mig med att jag fÃ¥r tidningen utdelad som den ska un... もっず芋る

䌁業情報

1. ニュヌス サヌビス
  2. メディア䌚瀟
  3. メディア ハりス
  4. 新聞瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sveriges ledande mediesajt - SvD.se. Svenska Dagbladets nyhetssajt låter lÀsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial.

1.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Patetiskt

Skriver som många andra; anvÀnder lumpna metoder för att tvinga in dig i abonnemang. Missa inte att ångerrÀtten på ditt abonnemang du kommer glömma att sÀga upp för att få lÀsa den dÀr artikeln för en krona löper ut 14 dagar INNAN de gör den första dragningen från ditt konto. Förstår inte hur man kan bete sig så mot kunder. Tanken ska vÀl Àndå var att locka kunder med bra journalistik, inte lura kunder som inte anvÀnder tjÀnsten att hålla en på fötter ekonomiskt?

2025幎4月30日
5぀星のうち2の評䟡

SvD.se:s rubriker har medvetet knapphÀndig info

SvD.se har börjat (?) pumpa ut informationsfattiga rubriker som liknar klickbeten. FrÃ¥n i dag: "Om det faller sker det direkt - pang, boom" Vad? Vad faller pang, boom? Och vem sÀger det? "Trumps drag kan göra amerikanska tjÀnsterna olagliga i Europa • Svenska varningen" stÃ¥r det sedan. Okej, det var lite tydligare. Men vilket drag? Vilka tjÀnster? Det Àr sÀkert tÀnkt att detta ska locka till att klicka pÃ¥ lÀnken. Men vi som inte Àr intresserade av drama i allting? Det gör det tvÀrtom ointressant. InnehÃ¥ller det ingen nyhet alls, kanske? SÃ¥ jag klickar inte. Och jag vill inte behöva klicka mig igenom en skog av irrelevans för att fÃ¥ en överblick av hÀndelserna i dag. Sedan har det dykt upp allt fler rena skrÀmselrubriker, dÀr man med flit utelÀmnar information och antyder det vÀrsta, men först nÀr man klickat pÃ¥ lÀnken visar det sig vara nÃ¥got helt ofarligt de syftade pÃ¥.

Annars Àr eSvD helt okej om man har tid över. Men mycket av tyckandebiten i SvD har sjunkit i relevans. Paulina Neuding har sina stunder, Tove Lifvendahl Àr ofta skÀrpt, och en del herrar (Torbjörn Nilsson, Patrik Oksanen m.fl.) skriver ibland mycket lÀsvÀrda analyser. I övrigt Àr det dock förvånansvÀrt mycket trams som slipper igenom. Mattias Svensson Àr så förutsÀgbart frihandelsmoderat, oavsett vad det gÀller, att man inte behöver lÀsa honom. Det Àr som taget direkt ur manualen. Lite som Johannes Klenell på vÀnstersidan innan han försvann, men han var åtminstone rolig att lÀsa. Peter Wennblad verkar klaga på det mesta. En del intressevÀckande rubriker finns bara som "poddar", som tar evigheter att lyssna igenom.

På kultursidan skriver Essy Klingberg bra ibland, och att de har Dick Harrison Àr en guldgruva. DessvÀrre publiceras minst lika ofta kommentarer om vad som försiggår på tv. Melodifestivalen, som jag verkligen inte vill lÀsa om i SvD av alla tidningar, undersöks av en viss Andreas Hörmark, som tycks avsky den, men tvingas Àndå skriva om den. Eller också Àlskar han den, det Àr svårt att sÀga.

Anders Q Björkman har de placerat hÀr någonstans, alltid lika banal eller så får han inget kul att skriva om. Senast analyserade han Fröken Snusks utbytbarhet, vilket fick honom att tÀnka på Kraftwerk, vilket i sin tur Àr som några som heter Meute, fast tvÀrtom: ett marschband som spelar akustisk techno. En illa maskerad associationslek, med andra ord. För att inte tala om Andres Lokko, som jag inte tror någon lÀser på allvar.

Ann Heberlein har skÀrpt sig lite. Tidigare krönikor handlade ett tag alltid om någon som hon varit i bråk med och sedan tillÀts hon skriva spaltmeter om hur fel de haft och hur illa behandlad hon blivit. Nu tycks någon Àntligen ha tagit henne i örat och beordrat henne att skriva om något annat Àn sig sjÀlv. Vilket Àr mycket bra, för hon Àr en kapabel och intelligent skribent annars. Men de snubblar ibland.

Nå, det Àr sÀkert rÀtt tÀnkt om man vill öka intÀkterna i dagens klimat, vad vet jag? Men det Àr synd att behöva titta på Associated Press för att förstå vad som hÀnt i vÀrlden den senaste tiden, och Ànnu tråkigare att det i princip bara Àr Harrison-krönikor och en del understreckare jag lÀser i dag.

2025幎4月16日

FALSKA reklamerbjudanden

Se och lÀs vad dom flesta tycker hÀr 79%..... så förstår lÀtt man vad sanningen Àr.

URUSEL kundservice.
FALSKA reklamerbjudanden
GÖR ALLT för att lura åt sig dina pengar.

Varför finns detta företag 2025?

2025幎2月28日

VÀrdelös kundsupport

Totalt vÀrdelös kundsupport på att ge utlovad återkoppling. Dåliga kunskaper om hur tidningsleveransen ska gå till och vilka dagar. LÀmnar helt olika besked. Men ledningen i Sverige Àr sÀkert nöjda och rapporterar ej till Àgarna i Norge om sina tillkortakommanden.

2024幎10月28日

Utebliven tidning

AnmÀlde helgprenumeration fre-sön via erbjudande 18/9. Hittills har tidningen kommit 1 av 6 ggr och då sönderriven.

Kundservice, bemötande och kompensation under all kritik. Kommer troligtvis sÀga upp prenumerationen och prova DN. Synd!

2024幎9月29日

DÃ¥lig kundservice

Har prenumererat på helgtidningen ett tag. Ung. 60 % av alla tidningar har ej blivit levererade. Som denna helg, då levererades inte tidningen varken på lördagen eller söndagen.
Har sagt upp mitt abonnemang. Blev uppringd av sÀljare som undrade om jag ville fortsÀtta prenumerera, nÀr jag började berÀtta varför jag var missnöjd, sa sÀljaren snabbt hej och lade på.
Blev uppringd av en annan sÀljare igen några dagar senare, precis samma sak hÀnde, han var helt ointresserad av kritik samt slÀngde på luren innan jag knappt var klarpratad.

Kan ej rekommendera SvD, Àr vÀldigt missnöjd med servicen.

2024幎9月28日
5぀星のうち3の評䟡

Tidningen som blivit sÀmre med åren

Svenska Dagbladet

En tidning, jag alltid respekterat och som jag vart prenumerant på i flera år. Det var specifikt ledarsidan som var mest attraktivt i tidningen med sylvassa skribenter med opartiskthet högt på agendan som frÀmsta skÀl till mig som prenumerant.

Dock har jag kÀnt att tidningen har gått ner sig sista åren. Det hÀr med oberoende journalistik har blivit ett ganska tunnt koncept Àven på SvD. Tidningen har blivit ganska mainstream och partisk med åren att man tar stÀllning i många frågor.

SvD Àr fortfarande en tidning med existensberÀttigande, kvaliteten Àr hög och vissa personer som Tove Lifvendahl, Gunnar Hökmark, Paulina Neudling mfl håller upp nivån på tidningen. Men det hjÀlper föga nÀr tidningen strÀvar efter att vi snarare skall tÀnka rÀtt Àn att bilda en egen uppfattning vad som sker i Sverige och vår omvÀrld.

TyvÀrr blir principen om att alltid vara konsekvensneutrala ett begrepp som Àven SvD tappat bort såsom många andra medier och dÀrför också så valde jag att avsluta min prenumeration just av samma anledning. Det finns ingen anledning att prenumerera på tidningar som med tillrÀttalagd journalistik.

Även om det förfaller att SvD rÀknas som borgerlig med moderat inriktning sÃ¥ Àr det föga förvÃ¥nande obefintligt av det om nu sÃ¥ var fallet.

Tack för tiden Àndå med papperstidningar genom åren och hyfsad tillgÀnglighet på servicen digitalt. Det Àr ingen dålig tidning, men inte lika bra som den var förr och det gör att den kÀnns lite oengagerande att prenumerera på.

2024幎8月12日

VARNING!!

VARNING!!! Tog en testperiod för 1 kr. Sade direkt upp prenumerationen som jag alltid gör. Får sen en faktura på 199kr och meddelande om att min uppsÀgning inte gjorts. Fick aldrig något bekrÀftelsemail så jag kan inte påvisa att jag faktiskt sagt upp den. AnvÀnde endast SvD 1 dag cirka 5 min första dagen, men fick betala 200kr för det pga deras dåliga hemsida.
VÀrdelöst att dem inte kan se min aktivitet och att jag inte anvÀnt deras produkt mer Àn 5 min.

2024幎8月8日

SvD sport 6 aug 2024

SvD sport 6 aug 2024
Obegripligt! Vart Àr vi på vÀg ?
”Det Àr inte helt överraskande att breaking har fÃ¥tt OS-status. Men visst Àndrar det imagen för det som en gÃ¥ng var undergroundkultur.”
Anna Ångström

HÀlsar Ingrid Edvall repr för Àldreboende

2024幎8月6日

Utebliven tidning

Utebliven tidning,ofta på lördagar,Àven andra dagar då o då.Går ej att nå kundtjÀnst på vanligt vis för att anmÀla uteblivna tidningar.

2024幎7月20日

Varning för erbjudande från SvD

Var försiktig med att prenumerera nÀr du fÃ¥r ett erbjudande frÃ¥n SvD. Även om jag jag har sagt upp Prenumerationen sÃ¥ vill de ha betalt. SÃ¥ nu mÃ¥ste jag betala 349 kr fast jag inte vill. NÀr jag chattade med dem och frÃ¥gade om detta och stÀllde lite obekvÀma frÃ¥gor sÃ¥ stÀngde de av mig frÃ¥n chatten. De vÀgrade svara igen och sa att det inte inte fanns nÃ¥gon tillgÀnglig kundtjÀnstmedarbetare. Även dÃ¥ jag var nummer ett i kön. Otroligt nonchalant. SÃ¥ varning!

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

Svd anvÀnder numera posten vilket innebÀr "ingen tidning på helgen"

Vi, bor på landet, har prenumeration fredag-söndag. Fredag och lördag har det tidigare funkar ganska bra, söndagens tidning har kommit på mpndagen. Sedan en tid tillbaka har tidningsutgivningen inte fungerat.det har varit svårt att anmÀla utebliven tidning och kundtjÀnst mår man ju inte fram till. Men för någon dag sedan, lyckades jag få tag på en levande person på SvD prenumeration! Och jag fick hÀpnadsvÀckande svar.
1.Numera delas tidningen ut med posten! Posten fungerar ju inte lördagar och i veckorna får vi i nÀsta fall post 2 eller 3 dagar, men ofta ofta mer sÀllan Àn så. Svd har, utan att meddela, Àndrat sina rutiner.
Att få tre tidningar på måndagen eller tisdagen Àr givetvis inte vÀrt de ca 3000kr som en halvårsprenumetation kostar
2. AnmÀla utebliven tidning Àr ingen ide', ingen kompensation lÀmnas lÀngre. Detta har också Àndrats utan att prenumeranter har meddelats.
SVD vill alltså inte lÀngre ha prenumeranter på landsbygden eller i mindre stÀder. Man vÀnder sig enbart till storstadsregionerna, Àn så lÀnge. Snart ger man nog Àven dessa prenumeranter en "fot i baken".
SÃ¥, ja,

2024幎7月1日

SvD dåliga service

Under två dagar har vi försökt få kontakt med SVd kundtjÀnst. Första dagen satt vi i kö 2,5 timmar. DÀrefter gav vi upp den andra dagen satt vi 1,20timmar i kö. Nu svarar man och vi fick en dialog men sedan skulle man koppla oss vidare och då bröts samtalet. SvD har en urusel service och dessutom har man på ett år höjt prenumerationspriset med drygt 1.500 kronor. Vill man ha kunder?

2024幎6月28日

Kundservice Àr troligen avsiktligt

Kundservice Àr troligen avsiktligt upplagd, så att man inte kan anmÀla utebliven tidning utan diverse inloggningar, kommunikation med en korkad robot, inmatning av e-postadress, angivande av lösenord med mera. Jag Àr inte senil men misslyckades att anmÀla utebliven tidning. Det kanske fungerar bÀttre på DN?

2024幎6月14日
5぀星のうち1の評䟡

Tecknade en helgprenumeration för två

Tecknade en helgprenumeration för två månader, pris 49,- (För att locka nya prenumeranter?)
Om prenumerationen inte sas upp 4 dagar innan utgången av sista dagen i tecknad pren. förlÀngs med ny pren för 469,-/månad. Trots att jag inte fått tidningen senaste helg innan tÀnkt avslut vilket fick mig att tro att pren. var avslutad så har jag nu påförts 469,- utan möjlighet att avsluta. Bondfångeri!

2024幎5月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ