Akta er för denna tidnings prenumerationserbjudanden!!! Det ser bra ut med ett par mÃ¥nader med 0 kr men SEN Àr du fast i upp till ett Ã¥r framÃ¥t med dyra mÃ¥nadsavgifter. I en tid nÀr fler bolag blir ku... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har sedan mÃ¥nga Ã¥r digital Ã¥rsprenumeration pÃ¥ tidningen, men nu rÀcker inte det lÀngre, om jag inte vill ha cookies och spÃ¥rning frÃ¥n Shipstedt och deras âutvalda partnersâ sÃ¥ ska jag dessutom be... ãã£ãšèŠã
VARNING för ett prenumerera pÃ¥ SvD. Jag har en helgprenumeration pÃ¥ SvD fre-sön och trots att jag kontaktat SvD fem ggr sÃ¥ har de vÀgrat att hjÀlpa mig med att jag fÃ¥r tidningen utdelad som den ska un... ãã£ãšèŠã
De har pÃ¥tvingat mig en prenumeration som jag aldrig haft för avsikt att teckna. Vad jag tecknade var en gratisprenumeration pÃ¥ ett par mÃ¥nader, vilken de pÃ¥ eget initiativ gjorde om till en betalpre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sveriges ledande mediesajt - SvD.se. Svenska Dagbladets nyhetssajt låter lÀsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Svenska Dagbladet
Svenska Dagbladet? Snarare kommunist dagbladet.
SKOJARIFÃRSÃK
Denna blaska tror det hjÀlper atT blockera folk från at lÀsa deras smörja !!
Tisdag tryckar dom SVT Junior genom min brevlåda som jag omelbart slÀnger på marken ock stÀnger dören, og i dag kommer det så en faktura på 199 sek !!
Jag har aldrig haft nån kontakt med blaskan , aldrig bestÀllt nån tidning, så jag blir jÀtte arg !!
Vad Àr det för et blufförsök ock dåren som tar luren måste våra den dummaste svensk som finns !!
Detta gÀller kundtjÀnsten på SVD
Detta gÀller kundtjÀnsten på SVD. Tidningen i sig har bra reporter och redaktionsarbete. Jag bestÀmde mig att prenumerera på SVD så jag ringde till tidningen. En manlig person tog emot prenumerationen. Start skulle ske ett par dagar senare vilket Àven skedde. Jag ville ha tidningen på banköverföring månadsvis och frågade om han behövde kontouppgifter eller hur skulle man gå till vÀga. Han informerade mig att tidningen skulle skicka hem ett papper som man skulle fylla i. Efter en vecka kom i stÀllet en faktura för två månader. Jag tog kontakt med kundtjÀnsten för att få en förklaring. Den kvinnliga kundtjÀnst personalen förklarade att "Posten" måste ha tappat bort det och att man inte kunde förÀndra betalningen. Jag hade lika gÀrna kunnat prata med en dum automatsvarare. Vilka korkade svar man får! Vad Àr det då för vits att ha olika betalningsalternativ och personal som ska sköta sånt hÀr.
(Varför inte komma överens med kunder om månadsbetalning och sedan skicka ut betalning för helårsprenumeration och sÀga att tyvÀrr vi kan inte Àndra på det, om det Àr så affÀrer sköts?)
MÀrkligast i sammanhanget var att fakturan var stÀlld en dag senare nÀr jag fick förta tidningen. Med andra ord det var ingen tanke från hans sida att skicka något brev för man hade aldrig hunnit svara på det.
LÀste vidare på SVD sida att man kunde reklamera via mail och de skulle svara inom två dygn. Efter flera dagar har inget svar kommit.
Riktigt dåligt av SVD. Dessa problem hade jag aldrig nÀr jag hade DN och Àndå har jag varit deras kund från och till många år.
Man får ett intryck att de i kundtjÀnsten inte tar sitt arbete på allvar utan mer som en sandlåda. Kanske dags att söka annat jobb. Det hÀr Àr inte kundservice, långt ifrån. Fy på er. En som Àr besviken på folk som pratar med kluven tunga.
VÀldigt svÃ¥rt att sÀga upp âŠ
VÀldigt svårt att sÀga upp online-prenumeration
Jag har mailat kundtjÀnst för en månad sedan men inte fått något svar kring att sÀga upp en prenumeration men likt förbannat dyker det upp en ny faktura. Tydligen går det inte att sÀga upp prenumerationen online utan man måste ringa kundtjÀnsten för att göra detta. Det Àr bara ett sÀtt att mjölka kunderna på pengar. Jag Àr så arg att jag kokar! Ni har inte ens svarat på mitt mail till er som det står att det kan ta upp till två dagar att svara på. Det har gått över en månad utan något svar. VÀrdelöst!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ