Ik heb een lifetime licentie voor sygic navigatie gekocht. Toch blijft sygic reclame pop ups geven voor aankoop van de motor en camper optie, bij openen van de app. Hier wordt ik kotsmisselijk v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Noch nie eine derart schlechte, unfertige und abzockende Navi-App erlebt. Die kan, genau gesagt NICHTS!!! Weder Import von GPX dateien, noch funktioniert die angepriesene Ab zum erstellen von Ro... もっと見る
Motorbike Mode funktioniert nicht. Obgleich der normale PKW Modus seit Jahren zufriedenstellend funktioniert, läuft der Motorrad Modus-Zukauf überhaupt nicht. Die Support-Leute reagieren auf me... もっと見る
Achtung, meine Empfehlung: Finger weg von der Sygic-Navigation. Die Macher stellen gekaufte Abo-Lizenzen nicht zur Verfügung bei einem Gerätewechsel. Ich rate zu Tomtom, die wenigstens auf meine B... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Sygic GPS navigation software | for mobile phone, oem, car, fleet, PDA:
スロバキア
- www.sygic.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slechte klantenservice en misleidende praktijken.
Ik heb ooit een levenslange premium licentie gekocht bij Sygic, onder de belofte dat ik toegang zou krijgen tot alle premium functies zonder extra kosten. Dat leek een prima deal, tot ze opeens met Premium+ kwamen. Wat blijkt? Functies die eerst in Premium zaten, zijn nu verplaatst naar Premium+, waarvoor je maandelijks moet betalen.
Dit voelt als pure oplichting. Je verkoopt een levenslange licentie met bepaalde functies, en daarna neem je ze weg om mensen opnieuw te laten betalen. Als gebruiker voel ik me bedrogen – wat is een levenslange licentie nog waard als ze zomaar kunnen beslissen om essentiële functies achter een nieuwe betaalmuur te zetten?
Sygic heeft zich hiermee ongelooflijk onbetrouwbaar getoond. Een gewaarschuwde gebruiker telt voor twee: koop geen levenslange licentie bij Sygic, want ze kunnen altijd de regels veranderen!
Worst policy ever
Absolutely appalling! I'm utterly disgusted with Sygic's deceptive business practices. I purchased their so-called "premium" version specifically to use Apple CarPlay, only to discover that it's now completely useless without shelling out even more money for their new "Premium+" subscription. This is nothing short of a bait-and-switch scam.
The company has essentially rendered my previous purchase worthless, forcing loyal customers to pay again for features we already bought. It's outrageous that basic functionality like voice guidance and turn-by-turn navigation is now locked behind yet another paywall.
Sygic's greed knows no bounds as they've switched to a subscription model, leaving longtime users in the lurch. Their disregard for customer loyalty is shocking. To make matters worse, essential CarPlay features like lane guidance and places on route are now exclusive to Premium+.
STOP SENDING ME SPAM EMAILS SYGIC.
STOP SENDING ME SPAM EMAILS SYGIC.
I mistakenly paid for this android app years ago, regretting it immediately. These spammers just keep on sending me spam emails several times a day at times and I cannot stop this.
Please people DO NOT GIVE THEM YOUR EMAIL ADDRESS otherwise you WILL regret it believe me.
Mal honnêteté de la part de Sygic
Bonjour,
En effet ce logiciel, dans sa base est assez correcte, mais exploitez par des personnes pas toujours honnêtes.
J’avais acheté le logiciel de base il y a quelques bonnes année et plus tard acheté la version Premium pour avoir le CarPlay. Led licences été ma propriété à vie avec tout l’assistance et mise à jour.
Il y a quelques jours mon CarPlay ne fonctionne plus et ils me demande d’acheter le Premium +, qui est un abonnement annuelle.
J’ai contesté leur démarche, 5 mails envoyés sans réponse à part la réponse automatique.
ARNAQUE
I was using SYGIC among other GPS aps…
I was using SYGIC among other GPS aps and I have had PREMIUM package (life time) ever since. last thing I noticed that my Sygic as a CarPlay will not give me maps to follow on my navigation in the car. They ask me to subscribe to Premium+ which is yearly subscription.
My message to the mas very simple: Goodbye Sygic I am gone with WAZE.
No one will monopolize me or I hope anyone else. I wish they loose market support as there are so many good GPS Apps out there.
Prima navigatie nooit problemen mee…
Prima navigatie nooit problemen mee gebruik sygic al een aantal jaren na eerst TomTom te hebben gehad en een abonnement via Peugeot.
Ho pagato Sycic base con navigazione a…
Ho pagato Sycic base con navigazione a vita cartine Europa a vita....non va più su android auto e mi chiede di comperare per farlo funzionare il modello premium..........non esiste l obbligo di acquisto......esiste l obbligo (PER VOI) di farlo funzionare...........e fino a poco tempo fa funzionava anche se non ha mai peccato di precisione.....ma prendere i soldi così.....e qui mi fermo...
Finger weg davon
Finger weg davon - das grenzt an Betrug.
Kein Support - nur kassieren für fehlerhafte Software.
Sygic Versuch Nr.2 - und wieder nix
Ich habe Sygic schon einmal vor ein paar Jahren ausprobiert und habe den Versuch wegen Totalversagen in der Navigation abgebrochen. Jetzt habe ich der App noch einmal eine Chance gegeben und mir zusätzlich das Wohnmobilpaket besorgt. Hier kann man die Fahrzeugabmessungen eingeben und das ist für einen 4 Tonner sehr praktisch.
Aber leider ist die Navigation immer noch eine Katastrophe. Einmal hat sie mich innerhslb von 15 Minuten in 2 Vollsperrungen geführt, am nächsten Tag wieder in eine Vollsperrung. Und das bei bestehender Onlineverbindung.
Liebe Entwickler, bitte schickt mir nicht drei mal pro Woche eine Reklame sondern investiert die Zeit in die Entwicklung der App. Denn die hat noch sehr viel Luft nach oben.
Sygic Simply Scammed Me
I had subscribe to many Sygic lifetime services which I was using while traveling to Europe on Summertimes.I upgraded my iPhone to 16 Pro Max and transferred all apps in November 2024. I was planing a trip to Montreal Canada when I noticed that all lifetime purchases were gone. Tried to contact Sigh tech support giving them a screenshot of my paid services. The told me that those were the available services. They wouldn't even check my account! Dishonest THIEVES!
Guidage aléatoire
Guidage aléatoire, demandant de passer par Agen pour un trajet de banlieue de Toulouse à banlieue de Toulouse, obligeant à désinstaller et réinstaller pour une simple mise à jour !!!
La version gratuite se vide de ses affichages pour pousser le client à passer à la version payante.
Un conseil : passez votre chemin !
Rare routes
Na jaren toch weer Sygic geprobeerd. Eerst maar eens op een bekende route getest. Stuurde mij drie keer van de snelweg af om mij er met een omweg weer op te sturen. Zonde van het geld.
Ich weiß nicht was hier passiert ist
Ich weiß nicht was hier passiert ist, aber ich habe das Gefühl die Software wird gerade gegen die Wand gefahren. Ich nutze die Navigation schon Jahre, war eigentlich zufrieden und habe auch einen Lifetime Key. Zum ersten Mal aufgefallen ist mir das Problem letzten Sommer, als ich mit 2 Stündiger Zeitzugabe und Nachtfahrt ohne Stau dennoch fast meinen Fähre verpasst habe, da sich Sygic so demassen verkalkuliert hat und mich über irgendwelche kleinen Straßen geschickt hat obwohl eine große Straße fast bis zum Ziel führte und es dort weder Baustelle noch Stau gab. Aber auch alle weiteren Nutzungen liefen nicht mehr problemlos, anfahrbare Adressen auf dene ich die letzten 5min zu Fuß laufen sollte, immer wieder nicht erkannte Baustellen trotzt online Verbindung und auch keine Möglichkeit dem Programm zu sagen, diese Straße ist gesperrt, such einen Umweg. Man wird wild und ohne Sinn herum geschickt. Das Ziel ist auf der linken Seite 1km entfernt, Sygic lässt mich rechts herum abbiegen, 5km herum fahren um dann zu sagen "bitte wenden". Ich habe das mehrfach mit einem anderen Navi überprüft und es ist mir ein Rätsel, keinen Cent mehr wert. Schade.
An under-performing navigation app that asks for more money at every turn
A premium lifetime purchase of Sygic doesn't get you a premium product. Even after purchasing several variations of their "Premium" product, I still have to pay for basic navigation features while those licenses are active.
I would think that upgrading from "Sygic World - Lifetime license" to "Premium World - Lifetime license" and then to "Premium+ Traffic World - Lifetime license" would mean something, but they still ask me to pay for features that should reasonably be included in a navigation app. Each premium lifetime licence just leads to a request for more money for another feature.
Apple and Google now provide much better navigation apps with more up-to-date maps for free. I feel foolish having given Sygic money - though the alternatives were not as good when I purchased it years ago.
I've also had to block their marketing emails and turn off their incessant in-app marketing push notifications. Turning off their marketing spam also appears to turn off their navigation notifications - and remember, this is what you get with their Premium+ Traffic World Lifetime experience!
A Sygic Premium+ Traffic World Lifetime license still requires paying an additional recurring monthly Premium+ fee just to get the latest map updates (which are not up to date anyway). This is neither a premium, nor lifetime product. Just a marketing, money grubbing con.
I highly recommend that you save your money and go with the much better free alternatives.
He probado esta aplicación y me parece…
He probado esta aplicación y me parece muy cómoda y muy intuitiva no sé si compraré premium
Spaanse snelwegen die al een tijdje…
Spaanse snelwegen die al een tijdje zijn aangelegd worden niet herkent. Dus kaarten worden niet correct geupdatet . Dus weer +/-
100€ in de vuilbak.
Heel goede ervaring met Sygic sinds de afgelopen 2 jaren!
ik herken mij niet in de vele negatieve reviews. Dit is mijn ervaring: Sygic en google maps zijn voor mij heel sterk op navigatie gebied!! Beide geven flitspalen aan: alleen bij Sygic wordt dat veel duidelijker met een signaal aangegeven en bij Google Maps helaas niet dus, daar mis je de flitspaal in praktijk;
Sygic is veel mooier uitgevoerd en betrouwbaarder geworden laatste jaar!! Tankstations op de route wordt veel beter getoond in Sygic dan in Goole maps Ook is dat kaart van Sygic mooier en rustiger. Kortom: Sygic blijft voor mij nummer 1.
Deze app heeft heel mooie kaarten maar…
Deze app heeft heel mooie kaarten maar Navigeren gaat slecht!
Een voorbeeld je wilt van Lelystad naar Leeuwarden. Deze route loopt normaal geheel via snelwegen. Ten eerste ga he bij Emmeloord van de snelweg af en komt in de buurt van Lemmer er weer op. Ten tweede wijst hij ook bij Joure de weg via Sneek aan.
Onvoorstelbaar slecht dus!
C'est nul
Vraiment îs prennent les gens pour des imbéciles, ayant plusieurs licences ,basic, est world, ils on quand même désactiver le son ! toujours au profit d'achat de licence supplémentaire.
Oplichters je koopt een lifetime…
Oplichters je koopt een lifetime licentie vervolgens word er premium ingevoerd en wordt de stem begeleiding uitgeschakeld en ondergebracht bij premium dus abbo nemen en betalen verplicht.
Bij google hebben ze mn recensie geblokkeerd vanwege haat bla bla .
Oplichters zijn het ik heb betaald voor een volledig werkende versie en nu blokkeren ze gewoon de spraak . onbetrouwbaar volk by sygic je kan beter Tom tom nemen .
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。