I gÃ¥r formiddags ringede jeg til KjÊrgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... ãã£ãšèŠã
Sikken god rÃ¥dgivning fra KjÊrgaard Symaskiner: Jeg fik prÊcist og uddybende svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede til KjÊrgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rÃ¥dgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tÃ¥lmodig. Jeg kÞbte âDen ultimati... ãã£ãšèŠã
KÞrte fra vejle til HjÞrring udelukkende for at kÞbe en ny symaskine ð. Min egen singer symaskine er gÃ¥et pÃ¥ pension ð¢. Det var svÊrt at tage afsked men sÃ¥ alligevel ikke, for fik den bedste behandl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÊrgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er sÊrdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgÃ¥ende fÃ¥ et godt byttetilbud. Familieforretningen KjÊrgaard Symaskiner har siden 1959 â gennem 3 generationer arbejdet pÃ¥ hÞjtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden â til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks stÞrste lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehÞr og software.
Skolegade 1B, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
hurtig betjening
Super forhandler
ImÞdekommende, hjÊlpsom, god rådgivning med udgangspunkt i mine Þnsker og behov samt en skarp pris og superhurtig levering. Der var godt nok kun vedlagt 20 spoler sammen med maskinen, selvom der var lovet 30 spoler, men trods alt en meget lille detalje, som ikke skal komme jer til skade :)
Jeg har kÞbt en brugt broderimaskine ogâŠ
Jeg har kÞbt en brugt broderimaskine og den har vÊret til reparation flere gange. Sidste gange var beskeden at den sy faktisk bedre end de nye maskiner gÞr. Men jeg oplever stadig at der opstår den samme fejl som der opstod fÞrste gang. Jeg er fÊrdig som kunde hos denne butik.
God handel - hÞj kvalitet
Jeg har netop gjort en god handel med KjÊrgaard Symaskiner. For det fÞrste en god symaskine af et rigtigt godt mÊrke - Pfaff - brugt og til 1/2 pris; men det at maskinen er brugt, kan man hverken se eller mÊrke på maskinen - den virker helt ny på alle mulige måder.
Og for det andet - symaskinen blev leveret lynhurtigt.
Nu vil der sikkert gå rigtig lang tid, fÞr jeg skal kÞbe en maskine til - så jeg vil bare anbefale til alle jer andre med behov for en ny symaskine: KÞb den hos KjÊrgaard - de har et bredt sortiment af maskiner, så jeg tror, at alles behov kan blive opfyldt.
Superfin service
Superfin service, jÀttenöjd med min begagnade maskin som Àr som ny och kom med massor av extra tillbehör. Snabb kontakt och snabb leverans. Kan varmt rekommendera att handla från KjÊrgaard!
Altid venlig, hjÊlpsom, super service.
Altid venlig, hjÊlpsom, super service og hurtig afsendelse :-) En forretning jeg altid vender tilbage til og kan anbefales på det varmeste :-)
Altid super og hurtig kundeservice ogâŠ
Altid super og hurtig kundeservice og afsendelse. Rigtig god og hÞflig kunde kontakt
Hurtig levering og god rabat
Altid god service
Jeg Þnskede mig en ny overlocker
Jeg Þnskede mig en ny overlocker, så de havde den til en fin pris, kÞbte den på deres hjemmeside kl 15 og nÊste dag blev den leveret hos mig. Dejlig hurtig levering.
Super god oplevelseâŠ
Det var nemt at komme i kontakt med KjÊrgaard Symaskiner, da jeg inden mit kÞb på nettet havde et par spÞrgsmål. Endte med at kÞbe to maskiner online kl. 15.00 og fik dem leveret 48 timer senere ved min egen dÞr :o). Super effektivt og god service! Jeg kan VARMT anbefale at handle hos Svend.
Det bliver aldrig bedre ð
Min symaskine gik i stykker. Jeg kÞbte en ny til bedst tÊnkelige pris hos jer. Og så kom den med pakkepost nÊste formiddag.
Det kunne aldrig blive bedre ð
Ett mycket bra köp
Jag Àr mycket nöjd med mitt köp av symaskin som var prisvÀrd och kom med en super snabb leverans.