I gÃ¥r formiddags ringede jeg til KjÊrgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... ãã£ãšèŠã
Sikken god rÃ¥dgivning fra KjÊrgaard Symaskiner: Jeg fik prÊcist og uddybende svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede til KjÊrgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rÃ¥dgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tÃ¥lmodig. Jeg kÞbte âDen ultimati... ãã£ãšèŠã
KÞrte fra vejle til HjÞrring udelukkende for at kÞbe en ny symaskine ð. Min egen singer symaskine er gÃ¥et pÃ¥ pension ð¢. Det var svÊrt at tage afsked men sÃ¥ alligevel ikke, for fik den bedste behandl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÊrgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er sÊrdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgÃ¥ende fÃ¥ et godt byttetilbud. Familieforretningen KjÊrgaard Symaskiner har siden 1959 â gennem 3 generationer arbejdet pÃ¥ hÞjtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden â til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks stÞrste lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehÞr og software.
Skolegade 1B, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk hurtig levering.
Fantastisk hurtig levering og super service, kÞbte en symaskine til min datter og vil helt klart kÞbe min symaskine hos KjÊrgaard Symaskiner, når jeg selv skal ny symaskine.
KÞbte brugt symaskine
Utroligt magiske fejl.
De utroligt mange fejl der på magisk vis opstod i maskinerne som KjÊrgaard Symaskiner sendte er ikke generelt kendte fra noget, der skal forestille at vÊre fabriksnye eller nyere modeller. Den efterfÞlgende test af vores evne til at trykke på knapper eller kende forskel på synåle, og andre helt meningslÞse tests, var virkelig mÊrkelige. Vi fÞlte os til sidst nÞdsaget at optage på flere videoer alt hvad der reelt skete mens vi testede maskinerne så vi kunne bevise at fejlen lå hos dem.
Vi kan se på andre anmeldelser at fremgangsmåden med at sÊlge flere maskiner af samme model der ikke virker, og spilde kundernes tid, er en der er blevet anvendt flere gange. Men vi besluttede at springe det trin over, hvor vi evt ville blive tilbudt en helt anden maskine til en langt dyrere pris og i stedet gå direkte til bedre forhandlere.
Vi kan ikke anbefale KjÊrgaard Symaskiner til nogen der har mindre end 25 timer i dÞgnet at gÞre godt med.
Alle maskiner vi efterfÞlgende har kÞbt andre steder, blandt andet i Tyskland, har virket upåklageligt og prisen og betjening har vÊret rimelig. De nåede også frem inden jul.

KjÊrgaard Symaskiner ããã®åç
Super fin og hurtigt svar online pÃ¥âŠ
Super fin og hurtigt svar online på mine forespÞrgelser. Fik dog ikke forlÊngerbord med som oplyst.
Det var en trovÊrdig handel og alt varâŠ
Det var en trovÊrdig handel og alt var perfekt ingen klager herfra
Fantastisk service
HOLD JER FRA KJÃRGAARD SYMASKINER
NÃ¥r man er sÃ¥ luset, at man online sÊlger en coverstitch maskine, ânÊsten som nyâ, men sender en anden, noget mere slidt udgave og IKKE kan se det forkerte i den handel, sÃ¥ er én stjerne for meget.!!!
ForsÞger man at tale fornuft med Svend KjÊrgaard, bliver han hurtig meget ubehagelig ð€ŠðŒââïž
Min anbefaling - HOLD JER FRA KJÃRGAARD SYMASKINER ð
Endnu en super kÞbsoplevelse hosâŠ
Endnu en super kÞbsoplevelse hos KjÊrgaard. Hurtig levering sf min nye symaskine direkte til dÞren.
Altid god for nogle super tilbud.
Altid god for nogle super tilbud.
Altid meget hjÊlpsomme, og nemme at handle med, effektive og hurtige med levering af varerne.
Kan klart anbefales.
Lars A.
Utrolig god service og hurtig levering.
Utrolig god service og hurtig levering.
Vel helt sikkert kÞbe min nÊste maskine her.
Hurtig ekspedition
Tre maskiner over 2 år - 100% anbefaling
Jeg har nu kÞbt tre symaskiner hos KjÊrsgaard gennem de sidste 2 år. Altid super service. Danmarks absolut bedste sted at kÞbe ny maskine.
Superhurtig levering
Superhurtig levering - lige i postkassen. En lille, men vigtig, trykfod. Jeg er meget positivt overrasket over så hurtigt den blev leveret
Varm anbefaling 10â
Kan varmt anbefale at kÞbe hos KjÊrgaard Symaskiner ð
Rigtig god vejledning fÞr kÞb, for at vÊre sikker pÃ¥ jeg fik den rigtige maskine til mit behov ð
Fik fri fragt, en lÊkker taske med til
min Pfaff, vejledning mm og 2 Ã¥rs garanti ð
Og 10â support bagefter, hvor de
har svaret pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ð
Jeg kan altid stole på
Jeg kan altid stole på, at KjÊrgaard Symaskiner til yder en venlig pålidelig service, uanset om det er et kÞb, reparation eller rådgivning.
Alt er meget godt hver gang.
Fantastisk service og hurtig levering.