レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg efterspurgte hjÊlp i en ivÊrksÊttergruppe pÃ¥ Facebook til en opgave pÃ¥ vores hjemmeside/webshop (Shopify) som vi ikke selv havde kompentencerne til at lÞse. Her meldte Simon fra t3cms sig pÃ¥ bane... もっず芋る

T3CMS er en meget kompetent og professionel webpartner, som vi har brugt i snart tre Ã¥r til at lÞse bÃ¥de smÃ¥ og store webopgaver – inklusive vores eget website. T3CMS har altid ydet os en forbilledlig... もっず芋る

Vi har brugt T3CMS til at lave en fleksibel lÞsning pÃ¥ info i alle vores udstillingsskÊrme pÃ¥ Den BlÃ¥ Planet. LÞsningen har gjort at vi nemt kan vedligeholde alle billeder, videoer og tekster, samt... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業
  2. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  3. りェブ ホスティング サヌビス
  4. りェブサむト デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Udvikling af professionelle websites i TYPO3. Flexibilitet og performance er i fokus hos T3CMS. Vi tilbyder også undervisning og kurser i TYPO3

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Varm anbefaling! :)

Jeg efterspurgte hjÊlp i en ivÊrksÊttergruppe på Facebook til en opgave på vores hjemmeside/webshop (Shopify) som vi ikke selv havde kompentencerne til at lÞse. Her meldte Simon fra t3cms sig på banen. Et opkald senere og vi var igang. Yderst kompetent og venlig rådgivning, som ovenikÞbet var helt Êrlig omkring opgavens omfang og pris. Trods disse Corona lockdown tider og bÞrn på hjemmefronten, stod Simon til rådighed og lÞste opgaven til UG. Klart varme anbefalinger herfra! :)
/Helene Knudsen, Marketing, byLindgren

2020幎3月26日
自発的なレビュヌ

Professionelle og service i topklasse

Support, når der er behov for det og gejst, engagement og service, det fÞles som fÊllesskab. Stor tillid til dette firma, der drives med hjerteblod. Vigtigt, når man som jeg har online kunder og blog, det skal virke upåklageligt 24/7 og man ikke selv har teknisk snilde. Virkeligt glad for min nye hjemmeside www.ninkasdetox.dk :-)

2015幎12月7日
自発的なレビュヌ

Absolut fantastisk service, hurtighed og effektivitet. Et must for din business

Her får du absolut den bedste service, hurtighed til at klare udfordringer og effektivitet samt rådgivning. De er der for dig, og gÞr lige den ekstra forskel som gÞr du vÊlger at blive og vÊre kunde her . 5 stjerner til dem.
Jakob er en der vil gÞre alt for at hjÊlpe dig og din virksomhed videre.

2015幎10月13日

Det fungerer bare

Jeg har ikke tid til en webside der er kompliceret eller som koster mig tid. Derfor har jeg holdt mig til Jesper og Jakob og deres Typo3 team siden 2008 fordi det bare fungerer. De er altid på pletten med lÞsninger. Systemet er let at bruge og altid oppe. Deres designere er dygtige og kreative. De er pålidelige, tÊnker langsigtet og bare en fornÞjelse at arbejde med. Jeg har boet i forskellige lande de seneste seks år, men altid haft dette danske webteam og vil fortsÊtte med det. Mine varmeste anbefalinger.

2014幎12月17日

Kompetent og pålidelig service

Samarbejdet med T3CMS har indtil videre fungeret upåklageligt, og vi er meget tilfredse med den service vi har modtaget.

Dette gÊlder både i forhold til hurtig og effektiv afhjÊlpning af akutte problemstillinger, såvel som kompetent rådgivning i forbindelse med opbygning af hjemmeside m.m. Tekniske begreber forklares på en forståelig og konstruktiv måde, så vi er i stand til at trÊffe de rigtige beslutninger.

Alt i alt et yderst positivt bekendtskab.

2014幎10月1日

Min fulde anbefaling

PROSA Forbundet af It-professionelle, hvor jeg er webmaster, har vÊret kunde hos T3CMS i nogle måneder nu, og vi har kun mÞdt stor professionalisme, fleksibilitet og meget fornuftige estimater og priser. Tingene bliver lavet hurtigt og der bliver ikke spunget over, hvor gÊrdet er lavest.
Vi kan give T3CMS vores uforbeholdne anbefaling.

自発的なレビュヌ

Servicen er i verdenklasse.......ganske enkelt

Vi har i Lokaltryk vÊret utrolig glad for det arbejde vi har fået leveret fra gutterne på T3CMS, det kan der godt nok ikke klages på, og som rosinen i pÞlseenden må man lige nÊvne deres service i hele-fasen fra start til til slut, og herefter brugen for evt. support....... Verdenklasse

FortsÊt med det

自発的なレビュヌ

Sindsygt pligtopfyldende og dygtige folk med KÆMPE viden om web!

Jeg har fået fantastisk hjÊlp og vejledning af T3CMS. De er altid klar, har virkeligt gode og konstruktive idéer, som har hjulpet vores hjemmeside helt frem. Og ikke mindst for at introducere os for Heatmap. Det er et fantastisk vÊrktÞj, som allerede inden for få dage vidste sig at vÊre ekstremt nyttigt!
Mine varmeste anbefalinger af T3cms!

Dygtige konsulenter, T3 specialister

T3CMS er vedholdende, super skarpe og meget service orienterede. Har netop afsluttet et lÊngere konsulent forlÞb som jeg ville Þnske jeg kunne forlÊnge.
De er helt oppe på tÊerne for at komme frem til de rigtige lÞsninger og reagerer meget hurtigt på forespÞrgsler. Derfor 5 stjerner fra mig!

2014幎1月29日

Super Typo3 firma!

Jeg har nu arbejdet sammen med T3CMS i flere år, fordi de er utroligt hjÊlpsomme, helt nede på jorden, forklarer tingene så selv jeg forstår dem - og fordi de laver nogle kanon hjemmesider.
Typo3 hjemmesider er sÊrdeles velegnet til sÞgemaskineoptimmering (SEO), som jeg beskÊftiger mig med - og med T3CMS' professionelle og kompetente vejledning, får du det bedst mulige ud af din hjemmeside - også når det gÊlder om at give konkurrenterne baghjul på design, funktionalitet, fleksibilitet og placering på Google.
Den optimale hjemmesideproces: T3CMS :)

2013幎9月16日
自発的なレビュヌ

Hurtig support og proffesionel lÞsning

Vi har brugt T3CMS til at lave en fleksibel lÞsning på info i alle vores udstillingsskÊrme på Den Blå Planet. LÞsningen har gjort at vi nemt kan vedligeholde alle billeder, videoer og tekster, samt hurtigt og let opdatere bla. dagsprogrammer. Som nyopstartet virksomhed oplever man mange start vanskeligheder der krÊver hurtige lÞsninger - vi har kun oplevet hurtig og kompentent support. Vi oplever T3CMS som en meget proffesionel virksomhed, der kan lÞse alle de udfordringer vi kommer med.

Rasmus Jakobsen, Udstillingsansvarlig, Den Blå Planet

2013幎6月11日

En rigtig god samarbejdspartner

Vi har brugt T3cms til opbygning af vores nye og gamle site. Det har vÊret en god proces og vi har fået hvad vi bad om. Nu er jeg ikke selv ekspert i hjemmesider, men vi har et andet velrenommeret webbureau på vores webstrategi, som har givet T3cms store roser for deres opbygning af vores site, som de sagde var "virkelig godt kodet til Seo-optimering". De er alle sammen sÞde mennesker, fleksible og deres priser er helt rimelige i forhold til den ydelse de leverer.

2013幎1月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。