Tandpleje Gruppen - Tandblegning KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et lavet tandblegning hos GÃŒl et par gange nu. Jeg plejer at have tandlÊgeskrÊk, men hos hende fÞler jeg mig altid tryg og i gode hÊnder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt unde... もっず芋る

Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine v... もっず芋る

Medarbejderen var meget proffesionel, han havde ogsÃ¥ gjort det i 10 Ã¥r. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfÞlgende blegning og han havde sÃ¥ r... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容歯科医
  2. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tÊnder. Dine tÊnder og tandkÞd lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlÊger indenfor feltet.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Dejligt smil!:)

Det var en god oplevelse, - super service og en hÞj grad af Êrlighed og professionalisme. Havde isninger i tÊnderne som forventet, men dagen efter var det helt forsvundet og resultatet var det hele vÊrd!

2014幎7月19日

Meget effektiv behandling

Jeg er altid skeptisk overfor det, reklamerne lover, men jeg satte min lid til de gode anmeldelser af tandblegningen hos Tandplejegruppen her på Trustpilot.
Jeg må sige, at det er en meget effektiv tandblegning, og der bliver ikke lovet for meget. Mine tÊnder blev 10 nuancer lysere, hvilket man sammenligner med en rÊkke kunstige tÊnder i en farveskala fÞr og efter behandlingen.
Resultatet er utroligt flot og jeg vil gerne anbefale det til andre, der Þnsker hvidere tÊnder -uden det på nogen måde ser kunstigt ud.. Tilmed havde jeg kun en isning, der varede 10 sekunder i alt, ellers ingen ubehag i de 45 min. behandlingen tog.

2014幎6月8日

God service. 11 nuancer :-). Meget tilfreds...Eneste minus var isninger :-(

Fin klinik god service, og resultatet rigtigt godt 11 nuancer må siges at vÊre perfekt, eneste minus var ubehagelig isninger i 2 af mine tÊnder i undermunden, men her dagen efter er det også vÊk :-) så alt ialt en god oplevelse så jeg varmt kan anbefale Tandpleje Gruppen

2014幎4月23日
自発的なレビュヌ

11 nuancer gik jeg op. Men med en del isninger.

Man kommer ind i klinikken og bliver budt hurtigt velkommen. Og sendt ind til maskinen man skal sidde i, selve det at få bleget tÊnderne, gÞr ikke ondt og tager ca 45 min.(kunne godt bruge et tv at kigge på) Jeg steg 11 nuancer i farve så er meget tilfreds. Jeg fik dog en masse isninger som sådan nogle kraftige jag, som varede i ca 6 timer, det ikke så behageligt, men jeg havede fået af vide at det kunne man godt få og det ville forsvinde helt efter 1-3 dage. Dagen efter havede jeg en smule isninger men milde og om aften var det hele vÊk. Så det endte helt perfekt. Ville gÞre det igen.

Klinikken er dog ikke så flot som jeg forventede, men resultatet er så flot som jeg forventede.

2014幎3月29日

Meget tilfreds

Jeg anbefaleder helt klart tandpleje gruppen. Super god og hurtigt service, godt personale man fÞler sig i trygge hÊnder igennem hele behandling .
og lÊkkert smil bare efter en behandling !!

Er super tilfreds med mit resultat(;

2014幎3月13日

Naturligt hvide tÊnder

Hos tandplejegruppen fik jeg naturligt hvide tÊnder. Til behandlingen fik jeg 3 afblegninger på 15 min. Efter de fÞrste to blegninger på 15 min, synes jeg ikke der var sket den store forskel på mine tÊnders nuancer. De var blevet ca. 6 nuancer lysere. Jeg fik derfor af vide at jeg ville få et ekstra kvarter afblegning af mine tÊnder. jeg betalte ikke ekstra for dette. Efter denne omgang blev mine tÊnder meget hvidere og var blevet 11 nuancer lysere end da behandlingen startede. Jeg gik derfor tilfreds fra klinikken da jeg havde fået de naturligt lyse tÊnder jeg Þnskede. Mine tÊnder kunne dog godt have vÊret endnu lysere, men jeg synes selv ikke det er pÊnt hvis de er kridt hvide, da der ser for falskt ud, efter min mening. Så alt i alt er jeg godt tilfreds med min tandafblegning. Det var ikke så dyrt og personalet gik op i om man var tilfreds med resultatet.

2014幎2月27日

Ok tandblegning

Stedet kunne godt trÊnge til en omgang 'makeover', idet det får klinikken til at virke uprofessionel. Mine tÊnder blev 8-9 nuancer hvidere, men er stadig noget misfarvet. Alt i alt har oplevelsen vÊret middel/ acceptabel.

2014幎2月26日

Hvidere tÊnder!

Jeg er yderst tilfreds med den behandling, som jeg fik hos tandplejer-gruppen. TÊnderne blev hvidere på 1 time, og fik god vejledning, så jeg var forberedt på de isninger, som jeg fik den fÞrste dag efter behandlingen (de forsvandt heldigvis morgenen efter). Synes det var ganske udemÊrket, og jeg vil gerne benytte tandplejer-gruppen nÊste gang jeg skal have bleget mine tÊnder.

2014幎2月23日