Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med tandblegning her. FÞrste behandling den 5. januar gav kun et minimalt resultat, men det accepterede jeg, da jeg fik at vide, at effekten vill... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet tandblegning hos GÃŒl et par gange nu. Jeg plejer at have tandlÊgeskrÊk, men hos hende fÞler jeg mig altid tryg og i gode hÊnder. Hun er rolig og professionel og forklarer alt unde... ãã£ãšèŠã
Den bedste investering nogensinde! Mine tÊnder blev 10 toner lysere. Hollywood smile for vildt! Fantastisk service og man er i trygge hÊnder og omgivelser. Jeg har anbefalet dette sted til alle mine v... ãã£ãšèŠã
Medarbejderen var meget proffesionel, han havde ogsÃ¥ gjort det i 10 Ã¥r. Rigtigt fint resultat, jeg er meget glad for det. Efter en behandling anbefalede han en efterfÞlgende blegning og han havde sÃ¥ r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du kan få dit flotte smil tilbage med en professionel tandblegning. Vi foretager altid en skånsom og effektiv behandling. Du ser resultatet med det samme og er altid garanteret mindst 4 toner lysere tÊnder. Dine tÊnder og tandkÞd lider ingen skade, da hele vores blegningsproces er udviklet af de dygtigste tandlÊger indenfor feltet.
Ole Suhrs Gade 15, 1354, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- klinik@tandpleje-gruppen.dk
- www.tandpleje-gruppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dejligt smil!:)
Det var en god oplevelse, - super service og en hÞj grad af Êrlighed og professionalisme. Havde isninger i tÊnderne som forventet, men dagen efter var det helt forsvundet og resultatet var det hele vÊrd!
Meget effektiv behandling
Jeg er altid skeptisk overfor det, reklamerne lover, men jeg satte min lid til de gode anmeldelser af tandblegningen hos Tandplejegruppen her på Trustpilot.
Jeg må sige, at det er en meget effektiv tandblegning, og der bliver ikke lovet for meget. Mine tÊnder blev 10 nuancer lysere, hvilket man sammenligner med en rÊkke kunstige tÊnder i en farveskala fÞr og efter behandlingen.
Resultatet er utroligt flot og jeg vil gerne anbefale det til andre, der Þnsker hvidere tÊnder -uden det på nogen måde ser kunstigt ud.. Tilmed havde jeg kun en isning, der varede 10 sekunder i alt, ellers ingen ubehag i de 45 min. behandlingen tog.
Super behandling og super service
Mine tÊnder blev 10 nuancer videre og det tog kun 50 minutter.
Super information undervejs og behandlingen var god :')
Kan varmt anbefale at bruge dem til en tandblegnig
Super behandling og behagelig oplevelse!
Har lige vÊret til tandblegning for en uge siden. God behandling. God modtagelse. Et godtvresultat. Der er dig risiko for isninger hist og pist. Det går over i lÞbet sf dagen. Man får noget for pengene! :-)
Rigtig flot
Jeg steg ca. 10 nuancer i farve, så er jeg meget tilfreds. God service og godt resultat!
Flotte hvide tÊnder!
Mine tÊnder blev flotte. Vil godt anbefale det til alle andre, det eneste minus er isninger den fÞrste time efterfÞlgende.
God service. 11 nuancer :-). Meget tilfreds...Eneste minus var isninger :-(
Fin klinik god service, og resultatet rigtigt godt 11 nuancer må siges at vÊre perfekt, eneste minus var ubehagelig isninger i 2 af mine tÊnder i undermunden, men her dagen efter er det også vÊk :-) så alt ialt en god oplevelse så jeg varmt kan anbefale Tandpleje Gruppen
Få rigtige flotte tÊnder
Jeg har fået bleget tÊnder hos Tandpleje gruppen, med det fineste resultat, prÞv det, jer som har lyst til hvide tÊnder som samtidig holder.
Tom andersen
11 nuancer gik jeg op. Men med en del isninger.
Man kommer ind i klinikken og bliver budt hurtigt velkommen. Og sendt ind til maskinen man skal sidde i, selve det at få bleget tÊnderne, gÞr ikke ondt og tager ca 45 min.(kunne godt bruge et tv at kigge på) Jeg steg 11 nuancer i farve så er meget tilfreds. Jeg fik dog en masse isninger som sådan nogle kraftige jag, som varede i ca 6 timer, det ikke så behageligt, men jeg havede fået af vide at det kunne man godt få og det ville forsvinde helt efter 1-3 dage. Dagen efter havede jeg en smule isninger men milde og om aften var det hele vÊk. Så det endte helt perfekt. Ville gÞre det igen.
Klinikken er dog ikke så flot som jeg forventede, men resultatet er så flot som jeg forventede.
Rigtig glad for resultatet
Det var rigtig godt, og jeg glad for resultatet. Det var også dejligt med vejledning og rådgivning til efter behandlingen.
Meget tilfreds
Jeg anbefaleder helt klart tandpleje gruppen. Super god og hurtigt service, godt personale man fÞler sig i trygge hÊnder igennem hele behandling .
og lÊkkert smil bare efter en behandling !!
Er super tilfreds med mit resultat(;
Behagelig oplevelse og flot resultat
Jeg oplevede professionel behandling og 11-12 nuancer blegere tÊnder.
Vil klart anbefale tandblegning hos tandblegegruppen til andre.
Er meget tilfreds :-)
Naturligt hvide tÊnder
Hos tandplejegruppen fik jeg naturligt hvide tÊnder. Til behandlingen fik jeg 3 afblegninger på 15 min. Efter de fÞrste to blegninger på 15 min, synes jeg ikke der var sket den store forskel på mine tÊnders nuancer. De var blevet ca. 6 nuancer lysere. Jeg fik derfor af vide at jeg ville få et ekstra kvarter afblegning af mine tÊnder. jeg betalte ikke ekstra for dette. Efter denne omgang blev mine tÊnder meget hvidere og var blevet 11 nuancer lysere end da behandlingen startede. Jeg gik derfor tilfreds fra klinikken da jeg havde fået de naturligt lyse tÊnder jeg Þnskede. Mine tÊnder kunne dog godt have vÊret endnu lysere, men jeg synes selv ikke det er pÊnt hvis de er kridt hvide, da der ser for falskt ud, efter min mening. Så alt i alt er jeg godt tilfreds med min tandafblegning. Det var ikke så dyrt og personalet gik op i om man var tilfreds med resultatet.
Ok tandblegning
Stedet kunne godt trÊnge til en omgang 'makeover', idet det får klinikken til at virke uprofessionel. Mine tÊnder blev 8-9 nuancer hvidere, men er stadig noget misfarvet. Alt i alt har oplevelsen vÊret middel/ acceptabel.
Hvidere tÊnder!
Jeg er yderst tilfreds med den behandling, som jeg fik hos tandplejer-gruppen. TÊnderne blev hvidere på 1 time, og fik god vejledning, så jeg var forberedt på de isninger, som jeg fik den fÞrste dag efter behandlingen (de forsvandt heldigvis morgenen efter). Synes det var ganske udemÊrket, og jeg vil gerne benytte tandplejer-gruppen nÊste gang jeg skal have bleget mine tÊnder.
En fantastisk tandblegning og Positiv oplevelse
Kan varmt anbefales. Rart sted. En rigtig god oplevelse fra start til slut. og god information omkring tandblegning
det var ok men der kunne helt klart laves nogen forbedringer.
Det var et ok sted at komme ind. Men der måtte gerne ske nogen forbedringer, behandlingen gik fint. Har det fint med mit resultat.
God og ordentlig behandling
PÊnt, ordentlig og professionel behandling.
Effektiv tandblegning
Samlet set en behagelig oplevelse, jeg fik en god hurtig tandblegning med 11 nuancer lysere tÊnder som jeg rigtig er glad for (:
Effektiv behandling!
Jeg kan varmt anbefaler Tandpleje Gruppen! Meget venlig og omhyggelig behandler som har lavet mine tÊnder virkeligt flotte.Mine tÊnder er blevet 10 nuancer hvider.