Tapijttegeldiscount レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aanrader. Dit is de 2e keer voor mij dat ik een bestelling heb geplaatst. Je wordt supergoed geholpen, krijg goed advies, zijn heel klantvriendelijk en denken mee met je bij de vragen die je hebt. Bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goed product voor een zeer scherpe prijs. Al reeds voor de derde keer in korte tijd bestellingen gedaan, telkens weer snel geleverd.

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag 27-9 bij tapijttegel handel geweest en super ervaring ,we werden ontvangen door de eigenaar en een vriendelijke gastvrije man . Liet ons diverse ideeën zien en de keuze is enorm. Luister... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had zelf een foute bestelling gedaan, wat bleek tijdens het inladen in mijn auto. Ter plekke werd de bestelling gecorrigeerd, en ik kreeg zelfs betere kwaliteit mee! Ik ben hier al vaker geweest e... もっず芋る

䌁業情報

1. フロヌリング斜工請負業者
  2. 寝宀家具店
  3. 建蚭䌚瀟
  4. むンテリア デザむナヌ
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

TapijtTegelDiscount, onderdeel van VloerenCentrale, was voorheen bekend als TapijtTegelCentrale B.V. Zo’n 35 jaar geleden startten we met de verkoop van alleen tapijttegels in Breda. Inmiddels is VloerenCentrale uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier van vloeren in Breda en omgeving. In onze webshop vindt u een select aanbod van tapijttegels, waterbestendige vloertegels en partijgoed. Alle tegels zijn zorgvuldig geselecteerd, gelijk in kleur (m.u.v. BoogieWoogie) en maatvast. Behalve outletprijzen, garanderen wij korte levertijden. Onze webshopvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u onze uitgebreide vloeren en of tapijttegel collectie graag komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom en magazijn van ruim 2.500m²!

TapijtTegelDiscount

圓該䌁業による蚘述

Vlijmscherpe prijzen bij TapijtTegelDiscount
De prijzen van TapijtTegelDiscount zijn vlijmscherp. Onze prijzen zijn laag, omdat we restpartijen eerste keus tegels groot inkopen en tweede keus vloertegels opkopen. En daar profiteert u van! Uw voordeel bij TapijtTegelDiscount kan hoog oplopen. We verkopen geen gebruikte of tweedehands tegels.
Al onze webshopvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar. TapijtTegelDiscount heeft 500.000 stuks in voorraad.
Gratsi levering boven € 400,-
Bestellingen boven de € 400,- bezorgen we gratis bij u thuis of uw bedrijf. (m.u.v. buitenland en Waddeneilanden). Wij leveren op werkdagen (maandag t/m vrijdag) via palletvracht.
Grootste voorraad van NL
TapijtTegelDiscount heeft de grootste voorraad tapijttgels van NL! Ruim 500.000 tegels direct uit voorraad leverbaar. Niet gevonden wat u zoekt in onze webshop? Bezoek dan onze voordeel-discounthal in Breda van ruim 2.500m²! We hebben zo’n 500.000 stuks op voorraad. Variërend van tapijttegels tot en met (waterafstotende) vloeren in allerlei kleuren, motieven en structuren.

Direct uit voorraad leverbaar

Direct uit voorraad, binnen 3 dagen leverbaar

Direct uit voorraad, binnen 3 dagen leverbaar
Alle op onze website getoonde tapijttegels zijn direct uit voorraad leverbaar. TapijtTegelDiscount heeft ruim 500.000 tapijttegels op voorraad!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Super ervaring Vandaag 27-9 bij tapijttegel handel

Liet ons diverse ideeën zien en de keuze is enorm.
Luisterde goed wat we wilden en welk budget en probeerde ons ook geen dure spullen aan te smeren en maakt gelijk een mooi prijsje.
Deze ervaring deed mijn vrouw en mij goed en gingen tevreden met onze aankoop naar huis .
Ben aan het leggen gegaan en echt top kwaliteit.
Bedankt Jan en Carla

2025幎9月27日

Top bedrijf

Ik ben hier al vaker geweest en blijf er zeker terugkomen. Goede kwaliteit, geweldig service, no nonsense. Top bedrijf.

2025幎9月3日

Topbedrijf

Jammer dat je geen 10 sterren kunt geven, wat n topbedrijf is dit 👍 mooie vloeren, deskundig advies en super vriendelijke mensen.

2025幎7月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス