Zeer snelle afhandeling van de door ons…
Zeer snelle afhandeling van de door ons bestelde halve wijnvaten. Pb
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer snelle afhandeling van de door ons bestelde halve wijnvaten. Pb
8x Astilbe gekocht. Geweldig mooie grote planten. Afwikkeling en correspondentie snel en zeer correct ivm uitverkochte soort.
In vergelijking met een andere shop waar ik ook gekocht heb ( duur en zielige kleine plantjes) was dit een zeer aangename verademing!
De levering van 3 black tulip magnolias vorig jaar ging vlekkeloos. Hoopvol keken we uit naar het bloeiseizoen. Helaas bloeide er niet een. Wel veel blad en groei van de struik maar 0 bloemen.
Op de vraag in de mail over de mogelijke oorzaak werd slechts gemeld dat de ene magnolia nu eenmaal eerder bloeit dan de andere. Alles bij elkaar teleurstellend.
Heel mooi bedrijf. Prachtige planten en bomen.
Vriendelijke service met kennis van zaken. Snelle levering.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ontzettend fijn geholpen; heel toegankelijk. Heb hier eerder regenton en diverse keren fargesia's gekocht. Kan Tas van harte aanbevelen. Ook leuk en interessant bedrijf om langs te gaan en te bekijken.
De planten zijn goed aangekomen, goed verpakt. De planten zijn als de beschrijving op de website. Ik ben tevreden .
Onze eerste kennismaking met Tas boomkwekerij was heel positief; mooie sortering planten en bomen.
Vriendelijke mensen die zinvolle informatie hebben gegeven.
Wij waren op zoek naar een mooie Olijfboom; die hebben we gevonden bij Tas.
Schitterende boom voor zeer redelijk geld.
Ik kon de boom reserveren om vervolgens thuis nog even na te denken over de aankoop.
We hebben hem gekocht en thuis laten bezorgen.
Ook de bezorgkosten vielen reuze mee.
Dhr. Tas, aardig en kundig heeft hem gebracht en keurig op de plaats gezet.
We hebben een stukje Griekenland thuis.
Een echte aanrader voor mensen die dezelfde wens hebben als wij.
Zoek niet verder, ga naar Tas.
Wij gaan er zeker terug voor een 2e Olijfboom.
D.Bruins
na een flinke bestelling waarbij niet alles geleverd kon worden want een kiwi plant was niet op voorraad helaas terwijl volgens de website de kiwi ruim op voorraad was.
Ook een citroen boom besteld en ontvangen in een wijnvat maar deze heeft helaas nooit iets van groei laten zien alle bladeren zijn verdwenen. De plant heeft tot afgelopen maandag binnen gestaan dus constant 20 graden. Toch maar een mail gestuurd of er nog tips waren voor deze plant en na 8 x mailen was hun conclusie dat de plant teveel of te weinig water heeft gehad en we moeten maar gaten boren in het houten wijnvat om water weg te laten lopen. De plant krijgt maar twee keer per week water dus dat kan het niet zijn. Nu wederom een reactie met de mededeling dat er geen mogelijkheden zijn er zit geen garantie op planten. Nou dat had je dan wel gelijk kunnen melden mevrouw Tas en niet doen alsof je begrip hebt en hulp wil geven
Vorig jaar een mooie olijfboom besteld die het nog steeds goed doet. Afgelopen week opnieuw bestelling geplaatst (die ik wenste op te halen). Levertijd duurde helaas iets langer dan verwacht (5 werkdagen) en toen bleek er een deel van mijn bestelling niet geleverd te zijn. Gelukkig boden ze aan het laatste product een paar dagen later te bezorgen (anders had ik 2x op en neer moeten rijden). Tip voor Tas boomkwekerij: zet op de website hoelang het duurt voordat je je bestelling kan ophalen (op welke dag) en of de producten op voorraad zijn of niet. Verder zeer tevreden met de producten, prijs-kwaliteitsverhouding en service.
Eucalyptus geleverd gekregen. Er zat voorbij de stam een flinke knik in de boom. Ik had m direct retour moeten zenden. Heb ik niet gedaan. Ik heb al eens een grote eucalyptus gehad. Die moeten recht de grond anders waaien ze om. En dat deed hij dus ook. Ik doe mijn verhaal bij mevrouw Tas en het antwoord was: tja, een eucalyptus groeit grillig. Nee, je hebt me een ondeugdelijk product gestuurd. Volgende keer gewoon weer naar een tuincentrum om een product zelf uit te zoeken!
De levering was snel en maar 17.50, zelfs in de kerstvakantie. De bamboeplanten waken ook nog eens goedkoper dan bij concurenten en waren in mijn geval 1.5x langer dan geadverteerd. Goede service!
Ik heb hier al eerder besteld en net als deze keer was het een prima ervaring. Duidelijk overleg over de levering en planten en struiken werden in prima conditie geleverd. Support is ook goed.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。