Taxicentrale-schiphol.nl レビュヌ

1,176
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super goed geregeld! Vooral dat je vooraf een app krijgt dat de chauffeur onderweg is met het telefoonnummer zodat je hem kunt bereiken is een fijn idee. Maar nog belangrijker is dat het goede en vrie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het was een super service en een heel aardige taxi chauffeur! Heel erg bedankt voor de moeite en de geduld om mij op de dag van de NS staking naar Schiphol te brengen. We hadden het over "kindness" ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... もっず芋る

䌁業情報

1. タクシヌ䌚瀟
  2. 路線・長距離バス䌚瀟
  3. マむクロバス タクシヌ サヌビス
  4. 運茞サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...

連絡先

(1,176)

過去12か月のレビュヌ数: 406ä»¶

レビュヌを曞く

Op tijd, netjes en slim

De taxi was precies op tijd bij ons. Heel aardige dame. Op Schiphol was het erg druk, maar zij zette ons af via de Privium garage, wat tenminste 20 minuten filetijd scheelde. Attent, auto spic and span.

2026幎4月25日

Goede ervaring

Duidelijke communicatie, vlak voor de reis nogmaals 2 x benaderd via telefoon en app om alles kort te sluiten Chauffeur was perfect op tijd en heeft ons op tijd bij Schiphol afgezet
Wij waren met 6 personen met ruimbagage en werden vervoerd in een zeer comfortabel busje

2026幎4月19日

Hele fijne ervaring

Precies na aankomst op Schiphol contact met me opgenomen over de chauffeur. Helaas door (voor mij onbekende) redenen kon die chauffeur niet komen en kwam er iemand anders. Dit was een zeer aardige meneer die uitstekende service heeft verleend.

2026幎4月17日

Perfect verlopen

Perfect verlopen. ‘s middags rond 16:30 geboekt voor een taxi om middernacht. Na landen ben ik gebeld door de chauffeur met de informatie waar ik hem kan vinden. Gevolgd door een sms met kenteken en kleur/merk auto.
Daarna veilig en snel naar Meppel gebracht

2026幎4月14日

Goede ervaring

Mooi optijd kreeg al bericht op het moment ik aan kwam waar en wanneer de taxi klaar stond. Kon zo instappen en weg rijden. Nette chauffeur wist waar die heen ging netjes voor de deur afgezet.

2026幎4月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス