Taxicentrale-schiphol.nl レビュー

1,176
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super goed geregeld! Vooral dat je vooraf een app krijgt dat de chauffeur onderweg is met het telefoonnummer zodat je hem kunt bereiken is een fijn idee. Maar nog belangrijker is dat het goede en vrie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het was een super service en een heel aardige taxi chauffeur! Heel erg bedankt voor de moeite en de geduld om mij op de dag van de NS staking naar Schiphol te brengen. We hadden het over "kindness" ti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... もっと見る

企業情報

1. タクシー会社
  2. 路線・長距離バス会社
  3. マイクロバス タクシー サービス
  4. 運輸サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...

連絡先

(1,176)

過去12か月のレビュー数: 406

レビューを書く

Dit was ontspannen reizen

Dit was een prima idee om ontspannen en zonder te veel gedoe op vakantie te gaan met 3 volwassenen (1 met rolstoel) en een kind. Netjes optijd opgehaald thuis, beleefde chauffeur. De terugreis was ook goed geregeld, waar ze eerst de vluchtgegevens van 2 dagen eerder hadden opgeslagen, belde ze netjes om na te vragen of het klopte dat de aankomsttijd 4 uur later was geworden. Toen bleek dat zij 2 dagen te vroeg keken. Na landen op Schiphol netjes binnen 10 minuten een telefoontje dat hij in de buurt was en wij konden bellen als wij de koffers hadden, om de ophaalplek af te stemmen.

Minpunt: de chauffeurs waren wel beleefd en netjes, niet heel spraakzaam. Maar de rit leek voor hun ook best lang want de heenweg (6 uur smorgens) leek de chauffeur soms weg te dommelen op rechte stukken zonder tegenliggers en de chauffeur op de terugweg nam het niet zo nauw met de witte lijnen op de weg. Dus beiden oogde tijdens het rijden wat vermoeid.

Taxi kwam ruim op tijd

Taxi kwam ruim op tijd. Vriendelijke chauffeur en prettige rit. Goed en snel contact met de centrale. Enige nadeel was dat we na een upgrade nog steeds een te kleine auto hadden voor het aantal koffers.

2026年5月1日
5つ星のうち4の評価

Alles helemaal perfect verlopen.

Alles conform boeking verlopen. Vooraf contact om alles goed op elkaar af te stemmen. Op de dag van brengen locatie deling met chauffeur zodat we precies wisten hoe laat hij bij ons zou zijn. En bij het ophalen op Schiphol direct contact zodat er duidelijke afspraken omtrent tijdstip en ophaallocatie afgesproken kon worden. Bovendien een hele prettige chauffeur.

Relaxed op reis

Relaxed op reis, dat wil toch iedereen!
Online de rit geboekt bij Taxicentrale-Schiphol, bevestiging ontvangen. Dag voor vertrek Whatsapp bericht ontvangen met vraag of de opgegeven bagage niet is gewijzigd. (Ivm beschikbare ruimte in auto)

15 minuten voor de afgesproken tijd werden wij gebeld door de chauffeur dat hij over 10 minuten voor de deur staat. Tjonge wat een service, heb wel eens met klotsende oksels staan wachten.

En dan treffen we nog een hele gezellige chauffeur om 4:15😄!
Voor ons voortaan Taxicentrale-Schiphol

5つ星のうち5の評価

Hele goede ervaring met Taxicentrale…

Hele goede ervaring met Taxicentrale Schiphol. Werd de dag ervoor nog gebeld om te kijken of de reservering klopte. Goed contact met de chauffeur Abdul die bijzonder vriendelijk was en een prima chauffeur.Dit was mijn 2de goeie ervaring met TCS.Ga nu dus ook weer boeken voor mijn terugreis .

2026年4月28日

Fijne rit

Voor de eerste keer met de taxi naar huis. Ik was wat huiverig maar super fijne ervaring gehad. Alles werd van te voren gecheckt en terwijl ik nog uit het vliegtuig moest kreeg ik al netjes alle info. Koffers duurde wat langer maar was geen probleem. Zijn snel en veilig naar huis gebracht.

2026年5月1日
5つ星のうち1の評価

De chauffeur kwam niet opdagen

De chauffeur kwam niet opdagen, we werden eigenlijk aan ons lot overgelaten en hebben ons toen met zijn vijfen in mijn auto gepropt met alle bagage erbij en zo toch nog onze vlucht gehaald. Toen ik na mijn vakantie een klacht indiende, kreeg ik te horen dat dit binnen 10 dagen had moeten gebeuren en dat er dus verder niets met deze klacht meer gaat gebeuren. Blijkbaar wordt dit dus niet serieus genomen en zou dit dus zomaar weer kunnen gebeuren bij andere reizigers... Ik zou adviseren niet met hen in zee te gaan.

2026年4月12日
5つ星のうち5の評価

Goed geregeld. Chauffeur was ruim optijd aanwezig. Was voor ons even zoeken naar het pickup point, maar de vriendelijke chauffeur Ali was geduldig en erg vriendelijk. Goede communicatie en prima prijs voor de rit.

5つ星のうち5の評価

De chaffeur was enorm behulpzaam

De chaffeur was enorm behulpzaam. Hij heeft mij gebeld toen ik net het vliegtuig had verlaten. Na de paspoort controle heeft hij mij enorm geholpen om snel bi de juiste uitgang te komen. Daar stond hij op mij te wachten en we konden meteen vetrekken. Het was een prima chaufeur en ook een heel plezierige gesprekspartner. 5 sterren voor zijn rijvaardigheid en zijn plezierige persoonlijkheid,

2026年4月30日

TCS… dikke PRIMA

Enige tijd geleden een rit gereserveerd voor een vakantie met het gezin, van huis naar Schiphol. Enkele dagen voor de rit nog gebeld door TCS voor een extra check. Dag van te voren nog de rit iets vervroegd om wat extra ruimte op Schiphol te hebben, geen probleem

Conclusie: super service vooraf en dan heb ik nog niet eens de chauffeur genoemd: 3:45uur in de ochtend/nacht was geen probleem. Nagenoeg tot op de minuut was de chauffeur op tijd en was allervriendelijkst. Heeft ons goed en veilig afgeleverd opende luchthaven.

TCS… dikke PRIMA

Top service!

Ik maak al jaren gebruik van taxicentrale Schiphol en nog niet een slechte ervaring gehad. Altijd stip op tijd en vriendelijke chauffeurs. Ook communicatie is top.
Tot op heden kan ik geen verbeterpunten benoemen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。