‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super goed geregeld! Vooral dat je vooraf een app krijgt dat de chauffeur onderweg is met het telefoonnummer zodat je hem kunt bereiken is een fijn idee. Maar nog belangrijker is dat het goede en vrie... もっと見る
Het was een super service en een heel aardige taxi chauffeur! Heel erg bedankt voor de moeite en de geduld om mij op de dag van de NS staking naar Schiphol te brengen. We hadden het over "kindness" ti... もっと見る
Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Waarschuwing!!!!
Waarschuwing!!!!
Boek deze taxi niet. Op de terugweg kregen wij eigenlijk direct een vrij agressieve man aan de telefoon die weinig zin had om ons op te halen en ook gaf hij aan bezig te zijn met andere mensen?? Toen wij onze koffer hadden om 19.00 uur direct weer gebeld en meneer gaf aan dat hij nog een half uur de tijd had om naar ons toe te komen terwijl er via een WhatsApp berichtje afgesproken was speling van 15 minuten te hebben. Wij stonden met een klein kindje op Schiphol na een lange reis. De centrale gebeld en we zouden terug gebeld worden dit is niet gebeurd. Zelf gebeld en er werd geen oplossing gezocht en we moesten maar wachten. Kortom op de afgesproken tijd niet op komen dagen en met een houding van wat denk je nou dat we op je wachten? Uhm ja want ik heb vooraf betaald voor je dienst. Wij hebben noodgedwongen een taxi op Schiphol moeten nemen ok naar huis te gaan en de hoofdprijs betaald. Wij hebben aangifte gedaan en onze rechtsbijstandverzekering word aangeschreven. Ik wil iedereen zeggen doe aangifte tegen deze zielige mensen want ze schijnen het vaker te doen.
Fijne taxirit voor een goede prijs
Schoon, snel en vriendelijk.
Goede service en betaalbaar
Chauffeur onbereikbaar, geld weg
Chauffeur die ons zou ophalen tot twee keer toe onbereikbaar en een halfuur moeten wachten, net zo lang als de rit zou duren. Een andere taxi genomen en deze rit geannuleerd maar, zoals velen hier ook melden, geen geld terug of tegemoetkoming. Wees gewaarschuwd.
Na boeking kreeg ik direct een mail
Na boeking kreeg ik direct een mail met de reservering. Bij mijn vraag via de app kreeg ik snel antwoord en werd ik in de loop van de dag nog gebeld hierover. Na de landing werd ik gebeld door de chauffeur. Ik moest laten weten als ik mijn koffers had, hij kwam toen ook naar de afgesproken plek, hoefden maar kort te wachten.
Pure luxe
Wat is het heerlijk om het vliegtuig uit te stappen en als er dan een hele lieve taxichauffeuse op je wacht om naar je huis te brengen. Geweldige service en we gaan het zeker vaker doen.
Mooie grote taxibus, perfect op tijd
Mooie grote taxibus, perfect op tijd op ons huisadres. Zeer vriendelijke en vrolijke bestuurder. Dit gaan wij vaker doen. GEWELDIG!
Goede communicatieve
Goede communicatieve, eerlijke prijs
Kortom voor herhaling vatbaar.
precies op tijd
precies op tijd, een puike auto en een prima chauffeur
Zeer tevreden.
Aanrader doen wat is afgesproken
Aardige taxichauffeur en heeft ons prima afgezet bij de juiste terminal. Hij belde dat hij een paat minuten later zou zijn, heel fijn. Zeker een aanrader
Het boeken ging snel en na de landing…
Het boeken ging snel en na de landing kwam er direct een SMS met informatie en werden we ook gebeld door de chauffeur.
Excellent service from Abrah
Excellent service from Abrah, Schipol to Haarlem. Recommend them.
Prima service
Netjes op tijd, prima ritten zowel heen als terug en fijne, behulpzame chauffeurs. Vaste ritprijs. Goede communicatie ook vanuit de centrale met de klant.
Allereerst een duidelijke prijs…
Allereerst een duidelijke prijs afspraak en geen extra’s tijdens het eventueel wachten op Schiphol indien nodig,
En duidelijke communicatie.
Dus naar alle tevredenheid uitgevoerd waarvoor dank.
Helemaal Top!
Hele fijne rit gehad. Chauffeur reed goed en was heel sociaal. Kletste gezellig mee en was geïnteresseerd. Hij belde om 11.35 dat hij een naar straten verderop stond te wachten. Zodat we wisten dat hij er al was. We hadden de taxi om 12.00 besteld. Maar we waren toch klaar, dus ook eerder vertrokken. Dat was heel fijn. Ook het extra checken of de info klopte wat we mee namen, vond ik ook fijn. Dus al met al, Helemaal top!
Fast and professional
Fast and friendly, felt safe (safe driving) all the way to the airport.
Betrouwbaar bedrijf.
Chauffeur kwam precies op tijd en reed vervolgens heel netjes naar Schiphol. Prima service!
Ook bij de terugreis was de chauffeur…
Ook bij de terugreis was de chauffeur keurig op tijd en stond op de afgesproken plek al op ons te wachtten. Ook zeer behulpzaam
Wij hebben nu 4 keer een taxi bij hun…
Wij hebben nu 4 keer een taxi bij hun genomen. Iedere keer zijn zij erg vriendelijk, behulpzaam met koffers en flexibel. Zij zijn op tijd en op de terugweg commiseren zij goed hoe laat zij op Schiphol zijn en waar zij staan. Prijs kwaliteit is goed.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。