TEAM CONSTRUCT S.A. レビュヌ 3

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Construction de villas et immeubles Basse énergie. Depuis prÚs de 35 ans plus de 6000 maisons construites. Rénovation énergétique. Constructions clé-sur-porte ou personnalisée. Construction de maisons certifiées passive et maison zéro énergie.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Na een decennium bewoning van onze

Na een decennium bewoning van onze woning, is het duidelijk dat we geconfronteerd worden met aanzienlijke problemen. Vanaf het begin waren er al zichtbare tekortkomingen, zoals problemen met de constructie van de kruipkelder, diepere graafkosten van €5000 vanwege instabiliteit en een verwarrende lay-out van leidingen. De afvoerbuizen waren niet correct naar beneden geleid, het terras moest worden opgetild vanwege onjuiste plaatsing volgens het plan, inclusief een onverwachte trap gemaakt van snelbouwstenen.Tegels (douche Kamer) zijn op onbedoelde plaatsen geplaatst,waterinsijpeling vocht douche , tegels bovenverdieping na slechts één jaar vertoonden ze al barsten. Voegwerk tussen tegels en buiten muren begint los te komen, en er zijn isolatie plekken van de vloer tegen de muren in de hele living. De service laat veel te wensen over, in schril contrast met de presentatie in de modelwoningen. Elke wijziging of verbetering brengt exorbitante kosten met zich mee, en communicatie verloopt moeizaam door taalbarriÚres met de werkers/ aannemers.Al met al is mijn ervaring met Team Construct SA teleurstellend geweest. Ik kan deze firma niet aanbevelen aan anderen die overwegen om te bouwen of te renoveren.

2023幎6月30日
自発的なレビュヌ
TEAM CONSTRUCT S.A. ロゎ

TEAM CONSTRUCT S.A. からの回答

Dag mijnheer,
Je zit in het verkeerde bedrijf. Uw klacht is gericht aan Construct BV en niet aan ons bedrijf Team Construct. Verwijder uw recensie onmiddellijk.

5぀星のうち1の評䟡

Eigenlijk begeef je u in een mijnenveld

Eigenlijk begeef je u in een mijnenveld waarbij de topics funderingen en ramen de twee grootste posten zijn waar exuberante meerprijzen worden voor gevraagd. Hoe kan dat vraagt u zich af? Wel er is standaard een fundering zonder wapening voorzien, wat in het gros van de gevallen niet volstaat. Supplementen van 20.000 euro zijn gangbaar momenteel. De ramen worden meestal tijdens het bijwerken van het ontwerp aangepast in grootte en type (door de epb-wetgeving), wat terug de deur op zet naar prijszetting naar keuze (want u heeft het contract op dat moment al getekend). Kies je voor alu ipv de standaard pvc raamprofielen, dan is het hek volledig van de dam. Vergeet je te zeggen dat je ook op de badkamer vloerverwarming wil voorzien, dan is de kostprijs voor de pur-isolatie en een extra pompgroep om achterover te vallen. Ik kan nog wel eventjes doorgaan. Bovenop komt nog eens de ontoereikende communicatie. Een mix die voor ergernissen en vooral een financiële kater zorgt. Kies je toch voor sleutel op deur, voorzie dan een extra budget van 40.000 euro bovenop de afgesproken prijs.

2022幎11月21日
自発的なレビュヌ
TEAM CONSTRUCT S.A. ロゎ

TEAM CONSTRUCT S.A. からの回答

Pure diffamation d’un collaborateur remercié en 2022 !
. Ce commentaire est en totale contradiction avec nos valeurs et nos pratiques commerciales. Team Construct apportera la réponse qui s’impose. GD

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。