Technische keuken & badkamertekening レビュヌ 96

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zelf een keuken tekening gemaakt waar wij ongeveer alles wouden hebben. Daarna door de heer M.Anbar prefect uitgewerkt binnen een paar dagen was het concept klaar daarna in overleg nog een paar aanpas... もっず芋る

䌁業情報

1. 請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dé website voor het leveren van leidingschema’s – Installatietekeningen – Technische tekeningen voor keukens en badkamers.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Topservice!

We zijn erg goed en vooral snel geholpen door dhr. Anbar. Voor onze nieuwbouwwoning moesten we een keukentekening aanleveren bij de aannemer, maar we wilden zelf rustig de tijd nemen om een keuken uit te zoeken en niet direct een handtekening hoeven zetten om een leidingsschema te krijgen.

Dhr. Anbar dacht uitstekend mee en deed niet moeilijk over een paar aanpassingen. Die flexibiliteit en service waarderen we enorm. Kortom: topservice en absoluut een aanrader!

2025幎11月27日

Fast and Reliable Kitchen Technical Drawings

M. Anwar did a great job creating technical drawings from my IKEA kitchen planner design. The turnaround was quick (1–2 days), and the drawings were detailed enough for submission to my apartment contractor. While small design changes cost €25 each, having a finalized plan allowed me to move forward confidently and gave me the flexibility to avoid rushing into a kitchen purchase.

2026幎1月12日
5぀星のうち5の評䟡

Tevreden klanten en tevreden aannemer

Wij zijn erg blij met de keukentekening van Dhr. M.Anbar. De keukentekening via hem en technischekeukentekening.nl laten maken heeft ons geld bespaard en geeft ons tijd om rustig de keuken voor onze nieuwbouwwoning uit te zoeken zonder vast te zitten aan een keukenleverancier. We zijn erg blij met zijn tips, de prijs/kwaliteitverhouding en het eindresultaat. En belangrijk: onze aannemer is ook tevreden over de duidelijke tekeningen.

2026幎1月21日
5぀星のうち5の評䟡

Kundig en helpt je graag

Wij kregen de website aanbevolen via-via en ik ben erg blij dat wij dit hebben gedaan. Meneer Anbar is heel kundig en denkt graag met je mee in advies. Ik zou voor de toekomst weer met hem willen werken!

2026幎1月21日
5぀星のうち3の評䟡

Tevreden!

na aanvraag voor een technische tekening t.b.v. keuken kreeg ik razend snel reactie. Alles was al gauw duidelijk.
betrof een spoed aanvraag, hier werd over gezegd dat ik deze s' avonds toe gestuurd zou krijgen. Dit werd de volgende ochtend.

De communicatie is super verlopen. Aanvraag daarnaast ook heel makkelijk te doen!

2026幎1月16日
Technische keuken & badkamertekening ロゎ

Technische keuken & badkamertekening からの回答

Beste heer Twan lenssinck,
Dank voor uw review. Wij geven in de bevestigingsmail een verwachte levertijd. Dit staat los van de vastgestelde max. levertijd waarin altijd geleverd wordt (voor spoedaanvraag, max. 36 uur). Door ziekteuitval van een medewerker is het iets uitgelopen. In uw geval is het alsnog binnen 24 uur geleverd in het weekend.
Ook heeft u zelf e.e.a. uitgewerkt qua aansluitingen. Wij hebben het uitgewerkt en tips doorgegeven waarbij u uiteindelijk niet onnodig 2 aansluitingen bij de hoofdaannemer hoeft af te nemen. Scheelt u honderden €€€'s.

Technical drawings for IKEA kitchen

We purchase a kitchen from IKEA for our new build apartment, but IKEA only prove a very simple drawing. We needed to prove a very high standard technical drawing to Van Wijnen, and Mr. Anbar did an amazing work in just a day. We contact him on Monday evening and buy Tuesday afternoon the technical drawing was ready.
It was a positive experience, I truly recommend him

2026幎1月6日
5぀星のうち5の評䟡

Snel, flexibel en heldere uitleg, met oog voor kostenbesparing

Ik werd heel goed geholpen met een snelle, flexibele levering, snelle en heldere beantwoording van vragen, en er werd ook goed meegedacht in de aanpassingen. Ik hechtte veel waarde aan dat er werd gekeken naar wat echt nodig was, en dat kostenbesparing hierin werd meegewogen. Zeker aan te raden!

2025幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Spoed aanvraag gedaan voor technische tekening

Wij hebben een spoed aanvraag ingediend voor tekeningen van een gehele nieuwbouw woning. Dhr. Anbar heeft de volgende dag (op een zondag!) gelijk met ons geschakeld, advies gegeven en de tekeningen opgeleverd. Uiteindelijk heeft Dhr. Anbar alleen keuken en badkamer tekeningen opgeleverd gezien ons eigen lichtplan al afdoende was, zelfs hierin dacht hij mee.

Zo een positieve ervaring maak ik zelden mee en moet beloond worden, ik raad Dhr. Anbar oprecht aan voor zijn kwalitatieve service.

2025幎10月1日

Goede ervaring

Goede ervaring, uitstekende duidelijke tekening. Feedback wordt snel verwerkt en er is duidelijk kennis van zaken aanwezig. Tevens een kleine investering zodat de aannemer alles kan opleveren volgens de tekening.

2025幎9月4日

Super

Zeer tevreden met de service, er werd met ons meegedacht over de indeling, kregen snel antwoord op onze vragen, en de technische tekening was in een mum van tijd geleverd!

2025幎6月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス