Technische keuken & badkamertekening レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben erg snel een reactie ontvangen met daarin de verwachte aanlevertijd. Daarnaast hebben we advies gekregen op een wandcontactdoos die miste op de tekening. Dus er werd ook proactief meegedacht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een spoedaanvraag aangevraagd in het weekend voor een teknische keukentekening (van een Ikea keuken). Dhr Anbar heeft een tekening gemaakt en geleverd binnen 24 uur, met ook advies een aanpassi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn erg goed en vooral snel geholpen door dhr. Anbar. Voor onze nieuwbouwwoning moesten we een keukentekening aanleveren bij de aannemer, maar we wilden zelf rustig de tijd nemen om een keuken u... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ja, en daar zit je dan met je zelfgemaakte kladje bij de aannemer om je badkamer te bespreken. Toch wel handig dat er een techische tekening van zou komen! Per toeval ontdekte ik de website van... もっず芋る

䌁業情報

1. 請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dé website voor het leveren van leidingschema’s – Installatietekeningen – Technische tekeningen voor keukens en badkamers.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Super!

Wat is dit fantastisch. Nooit meer naar een te dure keukenwinkel, doordat meneer Anbar van een Ikea ontwerp een technische tekening kan maken. Snel klaar, prettig contact, en goede tips. Echt een aanrader!

2022幎3月2日

Aanbevolen!

Dit bedrijf ingeschakeld om een technische tekening te laten maken voor een IKEA keuken in een nieuwbouw woning.

Goede en snelle communicatie, snel klaar en er wordt proactief meegedacht. Erg fijne communicatie.

2022幎1月25日
5぀星のうち5の評䟡

Technische tekening voor de keuken

Wij zijn bezig met de keuken van onze nieuwbouwwoning. Aangezien we nog niet tot een overeenkomst zijn gekomen met de leverancier van de keuken, zocht ik iemand om een technische tekening te maken vanwege de naderende deadline. Geweldige service van Ir. Anbar! Communicatie verloopt uiterst vlot en de uitleg is duidelijk. Nu kan ik in alle rust een keuken uitzoeken zonder deadline.

2021幎11月26日

Fantastisch geholpen.

Fantastisch geholpen.
Indeling keuken weten we nu precies voor ons nieuwbouwhuis en nu kunnen we op ons gemak de keuken uitzoeken en geen stress omdat we de deadline niet halen omdat de bouwer de tekening nu al wil, anderhalf jaar voor dat het huis klaar is.

2021幎11月9日

Erg tevreden

Ivm een deadline bij de aannemer met spoed op zoek gegaan naar iemand die een technische tekening kon maken van onze Ikea keuken. Gelukkig ben ik bij de heer Anbar terechtgekomen. Super snelle en professionele tekening + tips/adviezen.

2021幎10月30日
5぀星のうち5の評䟡

Prettig contact en heldere dienstverlening

Voor nieuwbouwwoning via de Ikea website een keuken ontworpen. Voor de aannemer is een technische tekening nodig, die levert Ikea niet. Daarom op zoek naar iemand die mij dit wel kon aanleveren. Op basis van voorgaande reviews voor Technische keukentekening gekozen.
Ik sta volledig achter de uitstekende ervaringen beschreven in de andere reviews. Ruim binnen de gestelde 5 dagen een goede tekening ontvangen, enkele aanpassingen waren snel verwerkt. Prettig contact en heldere dienstverlening. Daarom laat ik hier graag een review achter.

2021幎9月8日
5぀星のうち4の評䟡

Technische tekening badkamer

Toch wel handig dat er een techische tekening van zou komen!
Per toeval ontdekte ik de website van techische keuken (en badkamer) tekening.
Al zeer vlot kreeg ik een mail met duidelijke instructies. Onze technische tekening van de badkamer was zo gemaakt!
Fijn voor ons en de aannemer.
Een aanpassing nadat alle bestanden al doorgestuurd waren was ook zo gefikst.
Top, bedankt! Straks lekker genieten!

2021幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Super snel, professioneel en behulpzaam

Wij zochten voor onze nieuwbouwwoning iemand die ons kon helpen een technische keukentekening te maken van onze IKEA keuken. Dat is bij Dhr. Anbar erg goed geslaagd. Niet alleen is de geleverde tekening van uitmuntende kwaliteit, hij heeft ook met ons meegedacht over eventuele aansluitpunten. Onlangs hadden wij nog een kleine aanpassing aan onze uiteindelijke keukentekening nodig, Dhr. Anbar heeft ons weer snel, vriendelijk & behulpzaam te woord gestaan. Aanrader!

2021幎6月4日
5぀星のうち5の評䟡

Van harte aan te raden! Top service!

Technische keukentekening hier laten maken en wat een goede service! ir. Anbar reageert snel, is vriendelijk en levert de tekening op tijd! Zelfs het aanpassen van de tekening, twee weken na levering, was geen probleem!

Bedankt voor de geweldige service!

2021幎1月18日

Een verademing!

Wat een verademing om tijdens een verbouwing eens contact te hebben met iemand die snel reageert, doet wat hij belooft én ook nog eens actief meedenkt.

2020幎9月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス