Technische keuken & badkamertekening レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben erg snel een reactie ontvangen met daarin de verwachte aanlevertijd. Daarnaast hebben we advies gekregen op een wandcontactdoos die miste op de tekening. Dus er werd ook proactief meegedacht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een spoedaanvraag aangevraagd in het weekend voor een teknische keukentekening (van een Ikea keuken). Dhr Anbar heeft een tekening gemaakt en geleverd binnen 24 uur, met ook advies een aanpassi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn erg goed en vooral snel geholpen door dhr. Anbar. Voor onze nieuwbouwwoning moesten we een keukentekening aanleveren bij de aannemer, maar we wilden zelf rustig de tijd nemen om een keuken u... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ja, en daar zit je dan met je zelfgemaakte kladje bij de aannemer om je badkamer te bespreken. Toch wel handig dat er een techische tekening van zou komen! Per toeval ontdekte ik de website van... もっず芋る

䌁業情報

1. 請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dé website voor het leveren van leidingschema’s – Installatietekeningen – Technische tekeningen voor keukens en badkamers.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle gedetailleerde technische tekeningen!

Net een tweede technische tekening laten maken, omdat we zo tevreden waren over de eerste. Dhr Anbar reageerde erg snel op mijn mailtje, voerde wijzigingen en opmerkingen erg snel door en dacht met ons mee betreft praktische zaken / waar douchekoppen het beste kon zitten / waar de spots het beste zou moeten. Hele goede service, snel, kundig en onze aannemer ook weer blij met de detail verwerking!

2024幎10月1日

Snel geholpen, nette tekening

Voor mijn nieuwbouwhuis waar ik zelf een IKEA keuken in wil plaatsen zocht ik een technische tekening.
Via internet bij meneer Anbar terecht gekomen en heel prettig geholpen.
Tekening was snel geleverd en kon ook nog aangepast indien gewenst. Hij denkt ook mee wat handig is en heeft duidelijk ervaring in dit vakgebied.

2024幎9月29日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle en professionele service

Zeer snelle en professionele service. Vrijdagochtend de aanvraag gedaan en vrijdagavond zat de tekening volledig uitgewerkt in de email.

In mijn geval moest ik 2 jaar voordat mijn huis wordt opgeleverd de keuken aanschaffen en zonder getekende offerte wilde Bruynzeel geen tekeningen voor het aan hun gelieerde bouwbedrijf verstrekken. Nu kan ik rustig de komende twee jaar de keuken samenstellen bij een andere leverancier.

2024幎9月13日

Technische Badkamer Tekening

Gezien wij momenteel bezig zijn met onze nieuwbouwwoning hadden we relatief snel een badkamer tekening nodig. Gezien wij nog niet weten bij welke badkamerwinkel we onze badkamer gaan aanschaffen, was de technischekeukentekening.nl voor ons de ideale optie.

Wij zijn erg fijn geholpen, er waren nog wat kleine aanpassingen nodig en deze waren ook binnen de kortste keren aangepast en opnieuw aangeleverd. Zeker een aanrader mocht je opzoek naar iemand die met je meedenkt en snel de gewenste documenten zal aanleveren!

2024幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle service en fijne samenwerking

Snelle service en fijne samenwerking. De tekening werd erg snel opgeleverd. 2de dag al. Er was, door mij zelf, een fout gemaakt waardoor de tekening niet klopte. Dit werd zonder moeilijk doen heel snel gecorrigeerd. Ook kreeg ik nog advies voor mijn specifieke situatie. Ik kan dit aan iedereen aanraden die een technische tekening heeft.

2024幎7月15日

Snelle en professionele service

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij de inrichting van onze badkamer aangeschaft bij een keten die helaas geen technische tekeningen maakt. Omdat we voor de aannemer een technische tekening nodig hebben, kwamen we na wat Googlen bij technischekeukentekening.nl terecht.

Vanaf het eerste contact hebben wij de samenwerking met Dhr. Anbar als erg prettig ervaren. Hij heeft de technische tekening zeer snel gemaakt en daarbij een uiterst professionele service geleverd. De eerste tekening inclusief het advies, deed ons beseffen dat we enkele keuzes in de inrichting wilden heroverwegen.
Geen enkele wijziging in de tekening was een probleem en dankzij zijn efficiënte werkwijze hadden we snel een definitieve tekening in handen.

Wij bevelen technischekeukentekening.nl ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een snelle en professionele en service op het gebied van technische tekeningen.

2024幎7月11日

Technische tekening nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een technische tekening nodig voor de keuken aangezien Ikea deze niet levert. Zondagavond bij Anbar de tekening aangevraagd en maandagochtend al het eerste concept ontvangen en maandagmiddag het definitieve ontwerp. Ook heeft Anbar goed meegedacht over de opties. Super snelle service en erg klantvriendelijk!

2024幎6月10日
5぀星のうち5の評䟡

Planning relocation of the kitchen and

Planning relocation of the kitchen and bathroom in my apartment in Amsterdam. Talked with many companies and individuals architects.
I choose this company because communication was easy, short and clear.

Finally I had a great experience with this company. My project was performed by Mr ir. M. Anbar
Fast contact, in general all fast and clear. I also received a couple of great recommendations from Mr ir. M. Anbar

Highly recommended

Thank you for your work, Mr ir. M. Anbar

2024幎5月19日

De service is snel!

WAUW, wat een service! Ik stuurde een aanvraag en op diezelfde dag kreeg ik een reactie en hij dacht echt goed mee! Want ik vond badkamer echt moeilijkste deel van het woning. Daarom vond ik heel fijn dat hij met mij meedacht. Super!

2024幎4月26日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht waarvoor de deadline voor het meer en minderwerk heel snel verliep aangezien we de hypotheek nog rond moesten krijgen wilden we niet al vast zitten aan een keuken en we wilden ons rustig oriënteren de indeling waren we wel uit na bij één keukenwinkel geweest te zijn, maar nu moesten we het leidingwerk voor de deadline inleveren wij de schets die we hadden opgestuurd naar Technische Keuken & badkamertekening en de volgende dag hadden we al een eerste technische tekening met wat advies en vragen er bij. Na een mailtje over wat aanpassingen van een muur en een paar schakelaars lag de volgende dag de perfecte tekening in de Mail.

2024幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

Binnen mum van tijd een goede leidingtekening

Wij hadden voor een nieuwbouw project waarin we zelf een ikea keuken willen zetten een leidingtekening nodig. De ervaring met M. Anbar was echt super. Inclusief een paar keer over en weer mailen was binnen 3 dagen de leiding tekening af, geheel naar onze eisen. Er wordt zeer vlot gehandeld en gereageerd.

2024幎3月7日
5぀星のうち5の評䟡

Technische tekening keuken nieuwbouw woning

Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een technische tekening voor de keuken nodig. Wij zijn naar een keukenzaak geweest, weten de opstelling, maar willen niet vast zitten aan een order/bestelling bij de keukenzaak. Perfect geholpen door ir. M. Anbar en zeer bruikbare tips en adviezen gekregen. De tekening ziet er professioneel uit. Ook zeer snel antwoord en de tekening geleverd. Wij raden dit zeker aan!

2024幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

Zelf een keuken tekening gemaakt waarna deze geweldig is uitgewerkt

Zelf een keuken tekening gemaakt waar wij ongeveer alles wouden hebben. Daarna door de heer M.Anbar prefect uitgewerkt binnen een paar dagen was het concept klaar daarna in overleg nog een paar aanpassingen gedaan toen de definitieve tekening gehad. Precies zoals wij dit wilde geweldig gewoon. Voor een goede prijs en nu kunnen we bij diverse keuken zaken onze keuken gaan uitzoeken en zitten we niet vast aan 1 keukenzaak.

2024幎1月9日

Absolute aanrader!

Zeer tevreden over de tekening en bijkomende adviezen van dhr. Anbar! Voor mijn nieuwbouw appartement was deze tekening een vereiste, en dit was zeer snel geregeld. Nogmaals dank voor alles!

2024幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

Helemaal niet bereikbaar

Wij twijfelen aan de echtheid van onderstaande reviews! Dit bedrijf hebben wij de hele dag geprobeerd te bereiken maar geven geen gehoor. Telefoon staat uitgeschakeld dat is heel onprofessioneel. Laat op zijn minst een berichtje voor je klanten achter.

2023幎10月10日
Technische keuken & badkamertekening ロゎ

Technische keuken & badkamertekening からの回答

Beste Petra,
1-ster achterlaten nadat u na een dag bellen ons niet heeft kunnen bereiken? U zult er druk mee hebben, zeg. Als u dit ook bij andere bedrijven, instanties, e.d. doet.
Telefoon staat niet (en nooit) uitgeschakeld, werkt prima. Wij hebben u trouwens teruggebeld zonder resultaat.
U kunt ons op 3 manieren bereiken zoals te lezen op de website. Namelijk; telefonisch, via contactformulier en / of door een mailtje te sturen naar info@technischekeukentekening.nl. De 2 andere opties heeft u niet benut. Want iedereen die contact met ons opneemt krijgt reactie. Met uw “helemaal niet bereikbaar”.

5぀星のうち5の評䟡

Top service met nodige advies en aandacht

De heer Anbar heeft voor mij de installatietekening van mijn nieuwbouw woning gemaakt.

Hij heeft mij naar behoren geholpen en goede adviezen gegeven.
Flexibiliteit, geduld en advies heb ik positief ervaren.

Een aanrader voor mensen die een nieuwbouw kopen, maar later de keuken willen plaatsen en nu al de installatie-punten op juiste plek willen hebben.

2023幎2月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス