Tele-HÃ¥ Radio TV レビュヌ

3. ホヌム シアタヌ専門店
  4. 家庭甚オヌディオ機噚店
  5. テレビ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi Àr ett av Sveriges mest kompletta företag inom Audio/Video/Hemmabio/HiFi och installation. Tele-Hå grundades för 60 år sedan och rÀtt produkt för rÀtt behov Àr vårt motto.

• Skanstorget 2, 411 22, Göteborg, スりェヌデン

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Aldrig igen

BestÀllde en tv dÀr Bring var leverantör. Denna leverans strulade tvÃ¥ gÃ¥nger innan den tredje gÃ¥ngen dök upp ca 3 veckor försenad. Jag pÃ¥börjar en reklamation via tele-hÃ¥ gentemot Bring pÃ¥ leveransen dÃ¥ det Àr helt orimligt att jag ska behöva betala frakt pÃ¥ 650kr. Plus en kompensation dÃ¥ man fÃ¥tt sitta och vÀnta hemma tvÃ¥ gÃ¥nger utan nÃ¥gon info pÃ¥ varan. Det hela slutar med att jag inte ens fÃ¥r tillbaka en summa som motsvarar frakten och ingen kompensation som jag krÀvde. Personal pÃ¥ tele-hÃ¥ har absolut varit trevliga, men det hjÀlper inte i en situation dÀr man gör en reklamation och kÀnns inte som att dem bryr sig för att sÀkerstÀlla en nöjd kund. Det Àr deras ansvar att se till att deras leverantörer sköter sig. Annars fÃ¥r de helt enkelt sluta anvÀnda dem. Fick inte heller nÃ¥gon förklaring pÃ¥ varför pengarna tillbaka var sÃ¥ pass lÃ¥g i motsvarighet till frakt och varan. Är sÃ¥ besviken.

2025幎12月23日
5぀星のうち5の評䟡

Bra priser och snabb leverans

BestÀllde en soundbar föra veckan fick den vÀldig snabbt, proffsigt paketerad och en bra slant billigare Àn andra stÀllen och har Àn så lÀnge inga problem med den. Så jag har bara bra att sÀga om dom.

2024幎12月2日

Best in Clas 2024 TV, Radio & Ljud

Fantastisk support utöver det vanliga. Skickade förfrÃ¥gan i natt pÃ¥ lördag och strax efter 09:00 ringer Jesper. Kom som en stor överraskning. Fick mycket proffsigt förklaring pÃ¥ mina tekniska frÃ¥gor samt utförligt bakgrundsmaterial. TV branschen idag Àr extrem svÃ¥r. Marginaler ngt snÀva och det som skiljer de som kan och de som vilja bara sÀlja Àr markant. TELE-HÅ har förstÃ¥tt att kunder idag sÀtter just teknisk kunnande som kritisk framgÃ¥ngsfaktor vid val av sin utrustning. Samtalet tog bra stund och jag Àr fortfarande i chock dÃ¥ har inte rÀknat med att det fortfarande finns företag som kan sin bransch och har lÃ¥ng erfarenhet av det man sÀljer och vad som Àr viktigt. Akta Er för oseriösa sÀljare frÃ¥n diverse kedjor som inte begriper sig pÃ¥ det man sÀljer i detalj Àven om det finns ngn i deras giga organisationer som har kunskap. Rekommenderar företaget och beundrar firmas ledning. DÃ¥ vet jag var jag ska handla framöver!

2024幎10月26日
5぀星のうち5の評䟡

Bra priser och mycket bra kundservice

Är riktigt nöjd med kundupplevelsen. Var inne och köpte en skivspelare nyligen och fick hjÀlp att vÀlja rÀtt efter diskussion. NÀsta gÃ¥ng jag behöver nÃ¥got ljud eller bild relaterat kommer jag gÃ¥ hit framför andra stÀllen. De ligger bra i pris ocksÃ¥

2024幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta affÀren för inköp av audio-produkter, utan tvekan!

Den klart mest kvalitativa affÀren i Göteborg nÀr det kommer till HiFi och allt vad det inbegriper. Köpte mitt ljudsystem dÀr för 30 år sedan och håller Àn idag, nu dags för en viss uppgradering så ingen tvekan att det Àr hit jag vÀnder mig igen. Hur serviceinriktade som helst, ger support på mail utan att jag ens köpt ngt Ànnu och ger råd och tips. Tidigare omdömen stÀller jag mig frågande till då det varken Àr snobbigt eller dålig attityd i bemötandet. Att betalningar strular via Klarna kanske man ska ta med Klarna ist som inte varit kÀnda de senaste åren för att funka problemfritt vilket Àven deras VD medgivit. Som sagt, toppbetyg vid inköp i butik då det Àr det enda jag gör då jag vill uppleva ljud och kÀnsla innan köp och de har den bÀsta lösningen Àven dÀr. Finns skÀl att butiken funnits dÀr x antal decennier och det visar de tydligt varför.

2024幎3月26日

Otroligt struligt

Otroligt struligt, far med osanna uppgifter om nÀr leverans ska ske, haft hur mycket mejl och telefonsamtal utan att något sker, fick till slut mina saker efter 2 månader, betalningen via Klarna strulade dem också med fick att jag skulle betala det ena för det andra eftersom det levererats, men jag hade bestÀllt det som paket. Ingen kompensation för dröjsmål och den frustration som de orsakat, De skyller på sina leverantörer men fick besked att varorna skickats och det tar ca 1-2 dgr, tog som sagt 2 månade r då de inte skickats. Personal skriver om allt möjligt annat och bortförklaringar, som att det snarare Àr synd om dem har inte ett professionellt kundbemötande. Kommer aldrig köpa något mer hos dem. Rekommenderar ingen annan göra det heller!

2024幎1月13日

VÀrdelös affÀr

VÀrdelös affÀr, luriga, opålitliga, hånande sviniga sÀljare som fjÀskar för en om man lÀgger stora pengar på något och går med på att bli lurad, de Àr fulla med fördomar och fattar egentligen absolut ingenting på kundens behov, pretentiösa snobbar, kundtjÀnsten Àr obefintlig en gång att varorna har passerat deras dörr, en affÀr att undvika överhuvudtaget. De har lurat mig på pengar en gång i tiden och ångrar Àn idag att jag inte stÀmde de. Ett stÀlle att undvika överhuvudtaget! Gör dig sjÀlv en tjÀnst och gå någon annanstans!

2023幎3月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス