Reference Audio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. ハむファむ店

圓該䌁業による蚘述

HiFi-butik på Södermalm i Stockholm sedan 1977. Stort utbud av stereo, högtalare, hörlurar och hemmabio. Köper & sÀljer begagnad och ny HiFi.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

bra bemötande snabb Ã¥terkoppling via

bra bemötande snabb Ã¥terkoppling via meil eller telefon funderade vad som skulle passa mig flera besök hos referens audio alltid vÀlkommen dÀr för diskutera köp av hifi produkter mest kontakt med Erik jag sÀger att denna sÀljare Àr den bÀsta jag har haft göra med i branchen jag har handlat hifi i snart 40 Ã¥r och inte stött pÃ¥ en sÃ¥dan sÀljare som Àr mycket kunnig och Àrlig vet vad han pratar om oskar sa att en kabel som ligger i prisklassen 4 000 – 5 000 kr Àr sÀmre Àn supras Excalibur USB för typ 960 kr tycker att det var mycket Àrligt sagt jag köpte de olyssnade bÃ¥da paren JBL 4329P och 4305P fick vÀnta 4 veckor men det var det vÀrt men blev orolig första lyssningen hemma med JBL 4329P lÀt riktigt dÃ¥ligt men de mÃ¥ste spelas in 300-400 timmar de Àr mycket bra ljud nu brutalt tryck i de och tror de blir bara bÀttre och bÀttre de har Àven begagnat dÀr kan man hitta hifi till ett bra pris och kvalitet
de har många vÀlkÀnda mÀrken så man kommer sÀkert hitta det man söker och passar en ingen stress som de brukar sÀga det kommer nÀr det kommer
jag Àr supernöjd kommer till er ifall jag behöver något tusen tack erik
JBL 4329P
SUPRA Excalibur USB A-B
SUPRA ZAC Toslink-Toslink

2025幎5月30日

5 stjÀrnor

Precis allt med min upplevelse Àr 5 stjÀrnor! Bemötandet, expertisen, snabbheten och tydligheten! Kommer aldrig att handla HI-FI någon annanstans.

2024幎6月25日

Alltid service i toppklass

Alltid service i toppklass, kunniga, tillgÀngliga och finns alltid dÀr, oavsett om du ska köpa/reparera en hifi produkt som Àr ny/begagnad, billig som dyr.
Rekommenderar alla att gå dit för sina hifiinköp och Àrenden.

2024幎1月22日

Service på högsta nivå

En butik med otroligt trevlig o h hjÀlpsam personal. Killen jag pratade med försökte guida mig rÀtt hur man installerar en grammofon i en hemmabioförstÀrkare.
Han va lugn pedagogisk och hade inte ett dugg bråttom.

Handla dÀr

2024幎1月12日

VÀldigt trevligt kundbemötande

VÀldigt trevligt kundbemötande! Kunnig och pålÀst personal med hög service nivån.

Jag köpte en begagnad förstÀrkare dÀr det visade sig att riasteget inte fungerade. Jag ringde till butiken och förklarade mitt problem. Dagen efter kommer dom och hÀmtar förstÀrkaren för reparation och erbjöd sig att låna prylar under tiden för reparationen. Kommer definitivt handla all min hifi hÀr framöver.

2022幎7月16日

5 star from Copenhagen.

I give this shop 5 star.
Ordering from Copenhagen via mail, professional from start to delivery.
Handling was so fast, even it was Christmas holyday .
I’ll be back shopping and tell my friends about you, thx to Joel.

2021幎12月28日

Bra butik

Mycket trevlig personal och bra utbud. Jag har bara varit i kontakt med dem via mail, vilket fungerade föredömligt.

2021幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Den hÀr butiken fÃ¥r fem stjÀrnor av

Den hÀr butiken får fem stjÀrnor av mig. Köpte en produkt av dem online, men det strulade med bestÀllningen. Kontakt med butiken och de löste det hela mkt snabbt genom en intensiv mailkontakt och levererade sedan varan vÀldigt snabbt. De bjöd också på frakten.
Det hÀr Àr kundservice som gör att man återvÀnder till den hÀr butiken nÀsta gång ett inköp Àr aktuellt!

2021幎3月25日

Min favoritbutik Nr1

Reference Audio Àr en fantastisk Hi-Fi butik med både hÀrlig personal och ett utmÀrkt sortiment. Jag har handlat en del Hi-Fi de senaste (10-12) åren varav det mesta hos just Reference Audio.

2020幎4月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス