レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Bedste iPhone skÊrm skift service. Altid hjÊlpsom og professionel Apple reparation tjeneste.jeg vil meget gerne anbefale til alle som har Apple enheder.

䌁業情報

1. 携垯電話修理店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. 携垯電話販売店
  4. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos TELEFONE vi er 100% dedikeret til at gÞre hverdagen bedre. Vi driver vores forretning efter vÊrdier, som er sÊrlige for os. Telefone tilbyder reparationer og services til mobiltelfoner ,mac og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populÊre mobiltelefoner, mac og tablets på det danske marked. Vi sÊtter en Êre i at levere hÞj kvalitet og service inden for vores områder, dette gÊlder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfÞrer.Vi har veludstyrede vÊrksteder, hvor vi kan udfÞre reparationer på Mobiltelefoner, , Mac , Tablets og alle de andre. For at vedholde vores ekspertise og kvalitet i top, har vi med tiden forbedret vores procedure i butikken. Det betyder vi altid har din reservedel på lager, og vi kan foretage 90% af vores smartphone reparationer på 30 minutter

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

Samsung mobile repair

I have repaired my Samsung mobile phone screen from the shop. I got my mobile back and repaired within an hour. I am very happy with the service and the customer service is amazing. I will fully recommend it to everyone. Best experience ever.

2025幎2月28日

Meget dårlig oplevelse/ forretning

Meget dårlig oplevelse/ forretning. Han har snydt mig. Lagt kr 9 000 kroner hos dem. De tog mine gamle ipad, bÊrbare osv. skrev deres egen anmeldelse, Êndre min koder osv. pass på jer selv

2024幎7月31日

KÊre Bettina,
Tak fordi du deler din feedback. Vi tager alle anmeldelser alvorligt og sigter efter at sikre, at hver kunde behandles retfÊrdigt og professionelt.

Vi er overraskede og skuffede over dine påstande, da de ikke afspejler vores forretningspraksis eller det serviceniveau, vi strÊber efter at yde. For at imÞdekomme dine bekymringer har vi bedt dig om at give mere specifikke detaljer eller beviser om din oplevelse via trustpilot spÞrge efter oplysninger, som du ikke har givet endnu. Uden disse oplysninger er det en udfordring for os at undersÞge eller lÞse sagen effektivt.

Vi vil også fremhÊve, at vores virksomhed har opnået tillid fra mange kunder, som afspejlet i vores 210+ anmeldelser på Google, med en gennemsnitlig vurdering på 4,9 ud af 5. Vores mål er at opretholde det hÞjeste niveau af integritet og gennemsigtighed i alle vores forretninger.

Hvis du kunne kontakte os direkte med flere detaljer eller understÞttende beviser, vil vi med glÊde undersÞge denne sag nÊrmere. Dit samarbejde vil hjÊlpe os med at sikre en retfÊrdig lÞsning.

Tak, og vi håber at hÞre fra dig snart.
Mvh

Best and professional

2024幎3月25日

"Tak for din feedback.
Vi er glade for at hÞre, at du fandt, at vores service var den bedste og professionelle. Det var vores fornÞjelse at lÞse problemet med internetsurfing på din Motorola Moto 30G inden for 20 minutter. Hvis du stÞder på yderligere problemer eller har spÞrgsmål vedrÞrende din Motorola Moto 30G eller enhver anden enhed, er du velkommen til at kontakte os.
Vi er her for at hjÊlpe dig når som helst. Tak, fordi du valgte vores tjenester.

Ualmindelig flink og ualmindelig

Ualmindelig flink og ualmindelig dygtig.

Har haft en gammel telefon ind, som kunne ikke mere.
Men efter 5 minutter hos dem, kunne det igen.
Da telefon var gammel, besluttet ikke at gå videre.
Men jeg må nok sige, de er gode, flinke, og dygtige.
(dato ? det var i marts 2023 )

2023幎3月23日

KÊre Michael,

Tak fordi du deler din positive oplevelse med vores reparationstjenester på Trustpilot. Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for at hÞre, at du fandt vores team usÊdvanligt klogt og talentfuldt.

Vi er glade for, at vi var i stand til at få din gamle telefon til at fungere igen på kun 5 minutter! Vores teknikere er dedikerede til at levere effektive og effektive reparationslÞsninger til alle vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Udover smartphone reparationer tilbyder vi også et omfattende udvalg af reparationstjenester til en rÊkke elektroniske enheder, herunder MacBook, iPad og computere. Uanset om du stÞder på problemer med din MacBooks skÊrm, har brug for udskiftning af batteri til din iPad eller har brug for fejlfinding til din computer, er vores dygtige teknikere her for at hjÊlpe.

Vores forpligtelse til at levere fÞrsteklasses service omfatter også disse enheder. Vi forstår vigtigheden af din MacBook, iPad og computer i dit daglige liv, og vi er udstyret til at lÞse en bred vifte af problemer for at få dem tilbage i optimal arbejdstilstand.

Hvis du nogensinde oplever problemer med disse enheder eller har venner og familie, der har brug for reparationsservice, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi er dedikerede til at levere ekspertlÞsninger og sikre din tilfredshed.

Endnu en gang tak, fordi du valgte os til dine reparationsbehov. Vi ser frem til muligheden for at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har spÞrgsmål eller har brug for yderligere hjÊlp, er du velkommen til at kontakte os.

www.telefone.dk

STØT DE LOKALE

STØT DE LOKALE! Det lille telefonreparationssted pÃ¥ Østerbrogade 134 i KÞbenhavn udmÊrker sig ved dedikation, personlig og nÊrvÊrende betjening, som stÃ¥r i skarp modsÊtning til den store forretning, jeg kÞbte en iPhone hos, og som trods to timers ventetid pÃ¥ telefonlinjen ALDRIG tog deres egen telefon, hovedkontoret mente en reparation ville tage en uges tid. Telefone, derimod? direkte ind ad dÞren, en Êrlig (og billigere end ventet) diagnose, 45 minutter, sÃ¥ var den klaret. Og herligste mand bag disken. Min varmeste anbefaling.

2023幎9月18日

KÊre Henrik,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os pÃ¥ Trustpilot. Vi er glade for at hÞre om dit positive mÞde i vores butik pÃ¥ Østerbrogade 134 i KÞbenhavn og sÊtter pris pÃ¥ din stÞtte til lokale virksomheder.

På vores vÊrksted sÊtter vi en stor Êre i at yde dedikeret, personlig og opmÊrksom service til alle vores kunder, og det er dejligt at vide, at du mÊrkede forskellen i forhold til stÞrre forhandlere. Vi forstår vigtigheden af effektiv service og at få dine enheder tilbage til funktionsdygtig stand så hurtigt som muligt.

Som svar på dine behov tilbyder vi en rÊkke tjenester, herunder skÊrmudskiftning, batteriudskiftning, MacBook-reparationer og iPad-reparationer. Uanset om du har at gÞre med en revnet skÊrm, et slidt batteri eller problemer med dine Apple-enheder, er vores team her for at give dig Êrlige og overkommelige lÞsninger.

Vi er glade for, at du fandt vores diagnoseproces både gennemsigtig og omkostningseffektiv. Kundetilfredshed er vores topprioritet, og vi er forpligtet til at levere kvalitetsreparationer til tiden.

Endnu en gang tak for dine sÞde ord og din varme anbefaling. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med eventuelle fremtidige reparationsbehov, du måtte have, og vi er her for at give dig den bedst mulige service.

Med Venlig Hilsen,

www.telefone.dk

very good shop for iPhone and MacBook

very good shop for iPhone and MacBook repair.
good customer service , meeting dealine , professional and 30 min iPhone screen replacement ,i would love to recommend this shop

2023幎7月13日

Hi Tanveer,

Thank you so much for your kind words! We're so glad you had a positive experience with our iPhone and MacBook repair services. We value your feedback and will continue to strive to provide excellent customer service.

We're particularly happy to hear that you were happy anf satisfy with our 30-minute iPhone screen replacement service. We know that time is important to our customers, so we're always working to make sure that our repairs are as quick and efficient as possible.

We appreciate your recommendation of our shop. We're always happy to help people get their Apple devices back in working order, and we're glad that you were able to experience our services firsthand.

Thank you again for your review!

Sincerely,

Bedste iPhone reparation butik

De redde min iPhone 11..tak Telefone

2022幎10月4日

KÊre Zohaib,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig med at redde din iPhone 11. Vi sÊtter pris på din feedback, og vi vil fortsÊtte med at arbejde på at give vores kunder den bedste mulige service.

Vi håber, at du vil vÊlge os igen, hvis du skulle have brug for at reparere din iPhone i fremtiden.

Support Telefon
Telefone

Min iPhone var vandskadet fik en ny til

Min iPhone var vandskadet fik en ny til en fin pris
Fantastisk betjening

2022幎10月4日

KÊre Jesper,

Tak fordi du deler din positive oplevelse med os på Trustpilot! Vi er glade for at hÞre, at du har fundet en ny iPhone til en god pris, og at vores service levede op til dine forventninger.

Hos Telefone bestrÊber vi os på at yde fÞrsteklasses service til alle vores vÊrdsatte kunder, og det er hjertevarmende at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig. Din tilfredshed er vores ultimative mål,
Hvis du nogensinde har brug for hjÊlp i fremtiden eller har spÞrgsmål, så tÞv ikke med at kontakte os. Vores team er altid her for at hjÊlpe!

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele dine venlige ord. Vi vÊrdsÊtter virkelig din tillid og stÞtte.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。