Jeg kÞbte 2 lamper hos tendensshop inkl. pÊrer. Lamperne kom inden for fÃ¥ dage, men desvÊrre var pÊrerne âsmuttetâ. I dag blev pÊrerne leveret personligt til dÞren. Det giver 5 stjerner herfra for... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt forfÊrdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforÊldre har kÞbt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke pÃ¥ nogle mails, telefonopkal... ãã£ãšèŠã
KÞbte for nogle Ã¥r siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par Ã¥r senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... ãã£ãšèŠã
Alt forlÞb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ personlig
Så personlig, professionel, omhyggelig og imÞdekommende service langt over, hvad man kan forvente. Det var på alle måder en tryg og smuk oplevelse at handle hos Tendensshop. Det er hverken fÞrste eller sidste gang, jeg handler her. Vidunderligt at blive mÞdt, som I mÞder jeres kunder. TAK!
Leveringstider på hjemmesiden er falske
DÃ¥rlig kundeservice og meget lange leveringstider.
Jeg bestilte 2 stk. VIPP hylder i hvid fra Tendensshop, hvor der stod på hjemmesiden at varen var på lager og der var en forventet leveringstid på 3-4 dage.
Efter jeg havde bestilt hylderne, hÞrte jeg ikke fra Tendensshop i nÊsten 2 uger, hvorefter jeg valgte at kontakte dem via telefon. Supporten kunne godt se, at det ikke var helt optimalt, men ville lige kigge ind i hvad der var gået galt og så vende retur. Det gjorde supporteren også samme dag, med den melding om at varen ikke var på lager og fÞrst ville komme på lager ugen efter. Nu var der gået et par uger, så en uge mere var nok til at overleve, så jeg lod ordren stå.
Ugen efter tikker der en mail ind fra en medarbejder fra Tendensshop hvor de skriver at varen fÞrst ville komme på lager om 2 uger, hvorefter jeg naturligvis annullerede ordren.
Opsummeret, Tendensshop holder ikke de leveringstider der står på deres hjemmeside og der bliver ikke fulgt proaktivt op på ordre, når det viser sig at de har lavet fejl - de venter blot på at kunden henvender sig. Eneste positive der kan siges er, at en servicemedarbejder trods alt fik fulgt op og fortalt mig at varen altså ikke ville komme på lager i nÊrmeste fremtid. Men ja, der skal altså lidt mere til, når vi snakker om en standard hyldevare.
Jeg bestilte herefter varen ved en konkurrent og samme dag var min pakke sendt afsted og dagen efter modtog jeg de to hylder. Find et andet sted og kÞbe jeres ting.

Tendensshop ããã®åç
Forsinket leveringstid
Jeg bestilte et sofabord til Black Friday d. 26 november. Leveringstiden lÞd på 14 dage. I dag har vi endelig modtaget bordet, men 6 uger senere end forventet. Tendensshop har ikke selv informeret os om forsinkelsen - vi har selv skulle skrive og ringe.
Levering tid er under alt kritik
Levering tid er under alt kritik
Jeg havde bestilt 4 havestole. De havde lovet levering inden for 4 uger. Nu er det gået 11 uger og jeg har måtte afbestille den og kÞbe et andet sted
Ingen svar fra forhandler
Jeg bestilte et mÞbel d. 27 november, med leveringstid på en uge. Jeg har stadig ikke modtaget noget mÞbel og de svarer ikke på de mails jeg sender.
super service :)
Super god service
Super god service. Kontaktede mig da varen blev forsinket både på mail og telefon. Varen kom til tiden, alligevel, flot pakket ind. Meget venlig og imÞdekommende.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside, billige priser og hurtigt levering, gode betalings muligheder,.. what not to like
Tilfreds
Tilfreds! Fået varerne uden skader, hurtig levering 2. gang. Mangler dog orientering ved lÊngere leveringstid. Vil kÞbe varer hos dem igen.
KÞb af 2 VIP sofaborde.
Her under coronakrisen har vi haft god tid til at sÊtte os ind i, hvor vi kunne få den bedste kundeoplevelse i forbindelse med bestilling af 2 stk VIP sofaborde.
Valget faldt efter lÊngere tids sÞgning på Tendens i Egå, som vi tidligere har benyttet ved stÞrre investeringer i designermÞbler. De omtalte borde er begge udstyret med marmorplader, der fra naturens hånd er vidt forskellige i strukturen. Vi havde forelsket os i strukturen på et par borde fra udstillingen. Da det fÞrste hold ankom, levede specielt pladen på det ene af bordene ikke op til vore forventninger. Efter kontakt til chefen, blev pladen ombyttet, desvÊrre med samme resultat, og om muligt med en endnu dårligere oplevelse. Enden på det blev endnu en kontakt til chefen, der gerne ville gÞre alt for at imÞdekomme vores Þnsker. Hertil blev der svaret, at det netop var strukturen i pladerne i udstillingen, vi havde forelsket os i. Enden på snakken blev, at vi fik tilbudt de 2 plader fra udstillingen, for som chefen sagde, så kan man ikke hos leverandÞren bestille plader med en speciel struktur. Det er kundepleje af hÞjeste karat, hvorfor vi varmt kan anbefale Tendens som leverandÞr, og vi står helt uforstående og måbende over de negative udtalelser vi selvfÞlgelig også har bemÊrket.
Jeg mÃ¥ pÃ¥ det kraftigeste advare om atâŠ
Jeg må på det kraftigeste advare om at i kÞber noget hos denne forretning. Det vil sige, at hvis man satser og regner med, at varen ikke fejler noget ved levering, så får man fin service fra deres leverings afdeling. Men hvis der så findes mangler ved leveringen, er servicen ikke eksisterende. Jeg har siden jeg fik levering mit HAY spisebord i oktober måned, skrevet og ringet til tendenshop omkring manglen på mit bord, men det bliver fuldstÊndigt ignoreret. Hold jer langt vÊk, og lad jer ikke lokke hvis priserne er lidt billigere end hos andre mÞbel forretninger. Service og kvalitet koster, og den omkostning har de trukket fra deres priser.
Meget venlig og imÞdekommendeâŠ
Meget venlig og imÞdekommende kommunikation, og prismatch uden problemer. Det kÞbte modtog jeg et par dage efter bestilling. Kan anbefales.
Hold jer vÊk!
Har vÊret nÞdt til at annullere mit kÞb, da Tendensshop ikke kunne informere om hvornår jeg kunne modtage min vare som jeg bestilte d. 12. Januar. Så d. 27.april annullerede jeg min ordre. Har tidligere ventet ugevis på at få svar, på hvornår de ville levere. Men annulleringen var der svar på indenfor 2 dage. Tror de har solgt varen for billigt i sin tid, og i stedet for at indrÞmme, trÊkker man den bare indtil kunden lÞber tÞr for tålmodighed.
Kan absolut ikke anbefales!
Hurtig ekspedition - god kundeservice
KÞbte og betalte en lampe til afhentning i butikken i Egå. Modtog klarmelding af varen indenfor en halv time. Meget imponeret!
Jeg skulle så alligevel ikke bruge lampen, og retursagen blev klaret uden problemer.
Lyn betjening
Vedr. Tendens: Ordre # 1000055526
Bestiller 2 lamper lÞrdag formiddag og de blev leveret til min dÞr tirsdag- mere kan man vist ikke forlange
Vil handle her med glÊde en anden gang
Det er fÞrste gang jeg har handlet her
Det er fÞrste gang jeg har handlet her, og det var på alle måder en positiv oplevelse, så det bliver sikker ikke sidste-.
Jeg bestilte mine varer i weekenden, og fik dem leveret med post nord på min adresse allerede tirsdag.
VIPP tilbehÞr
VIPP tilbehÞr
Modtog de bestilte varer i går og alt var perfekt. Kort leveringstid
Rigtig fin kundeservice :-) HandlerâŠ
Rigtig fin kundeservice :-) Handler gerne hos Tendensshop igen.
Ignorer reklamationer
Ignorer reklamationer. Svare ikke.
modtog 9 marts et par barstolle, hvor den ene havde tydelige skramme på sÊde. Send reklamation + og billeder afsted samme aften som jeg havde hentet dem. Ingen svar er modtaget. Efter telefon opringning blive vi spist af med, vores mand kigger på det. Men vi har stadig ikke modtaget noget svar overhovedet.
2 telefon opkald, bliver besvaret med vi ringere tilbage idag, men det sker ikke.
Facit, det er ligegyldig kundeservice og tendens bare gemmer sig.
De får fine anmeldelser fra dem der modtager produkter der ikke fejler noget. Problemet er bare at hvis du modtager et produkt med fejl, bliver din reklamation ignoreret. At kÞbe hos Tendens kan ikke anbefaldes.
Hurtig svar på forespÞrgsel
Hurtig svar på forespÞrgsel - god service - levering dagen efter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã