Fijne service. Ik had 3 items besteld. 1 kon al meteen geleverd worden de andere 2 lieten nog op zich wachten. Ik kon er gratis voor kiezen om het ene item meteen te laten leveren. Alles netjes inge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al een tijdje geleden bestelling gedaan, in mijn bevestiging mail stond dat ik direct een mail zou krijgen met track&trace info dit was niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg nog altijd geen... ãã£ãšèŠã
Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
TennisPlanet.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
é£çµ¡å
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, ãªã©ã³ã
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik vind dat de bestelling veel te langâŠ
Ik vind dat de bestelling veel te lang onderweg is
Super snelle service
Super snelle service. Volgende dag al in huis. Goede prijs. Duidelijke website.
Zeer vlot om te bestellen en betalen
Zeer vlot om te bestellen en betalen. Duidelijke feedback en communicatie. Snelle levering.
Livraison rapide
Super snelle levering
Super snelle levering, vandaag besteld morgen geleverd.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Vertraging++
2x op enkele maanden iets besteld en 2x een mail âvertraging van de bestellingâ. Ondertussen al bijna twee weken over tijd en nog altijd niets ontvangen.

TennisPlanet.nl ããã®åç
Op de site stond dat ik het productâŠ
Op de site stond dat ik het product binnen 24 uur zou ontvangen. Uiteindelijk heeft het veel langer geduurd (4 dagen)waardoor het pas binnenkwam nadat ik het kon meenemen op de vakantie waarvoor ik het bestelde⊠heb het dus eigenlijk voor niks besteld

TennisPlanet.nl ããã®åç
Snel geleverd wat er besteld is
Snel geleverd wat er besteld is. Wel jammer dat de tennistas van Indian eigenlijk net iets te klein is voor twee rackets.
HET PAKKET IS HEEL VLUG GELEVERD
HET PAKKET IS HEEL VLUG GELEVERD. OOK DUIDELIJKE COMMUNICATIE
Altijd snelle levering en goedeâŠ
Altijd snelle levering en goede producten, retour ook altijd goed geregeld
Snelle levering en geen problemen bijâŠ
Snelle levering en geen problemen bij retourzending...je krijgt zelfs de verzendkosten terug!!!
Topper...
Ik wilde mijn vriendin een tennisshirtâŠ
Ik wilde mijn vriendin een tennisshirt geven dat zij graag wilde hebben. Bestel er twee om haar te verrassen en ivm verzendkosten.
Sturen jullie de verkeerde op. Hele verrassing naar de maan. Ook omdat zij nu de kosten van retourneren moet betalen.
Ze heeft jullie een mail gestuurd maar ik heb nog niet gehoord of ze daar een reactie op heeft gekregen.
Ik ben hier helemaal niet blij mee.

TennisPlanet.nl ããã®åç
Super snelle levering van fijn racket
Super snelle levering van fijn racket. En tegen de laagste prijs van het hele internet.
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet. Let op zijn oplichters!
Ik wordt nu al drie weken aan het lijntje gehouden.
Klantenservice medewerker is heel vriendelijk en kan niets doen.
Ga er van uit dat als je een bestelling doet er geen levering is.

goede kwaliteit!
goede kwaliteit!
fijne klantenservice, ik zal dit zeker aanraden op de tennisclub!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã