Fijne service. Ik had 3 items besteld. 1 kon al meteen geleverd worden de andere 2 lieten nog op zich wachten. Ik kon er gratis voor kiezen om het ene item meteen te laten leveren. Alles netjes inge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al een tijdje geleden bestelling gedaan, in mijn bevestiging mail stond dat ik direct een mail zou krijgen met track&trace info dit was niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg nog altijd geen... ãã£ãšèŠã
Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... ãã£ãšèŠã
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
TennisPlanet.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levertijd dramatisch
Levertijd dramatisch, ze verkopen producten die ze niet eens zelf op voorraad hebben, dit geven ze op zich netjes aan op de site, maar vervolgens duurt de levering dubbel zo lang als ze aangeven. Ik ben nu 9 dagen verder en mijn bestelling is nog niet eens naar me verzonden... De helft van mijn bestelling is zelfs nog niet eens in hun eigen magazijn aanwezig en de geschatte leverdatum is al 3x verschoven...

TennisPlanet.nl ããã®åç
Een fijne website om te bestellen
Een fijne website om te bestellen. Varianten en kleuren worden voorgesteld, dit is enorm fijn. Retourneren gaat ook gemakkelijk.
Uitstende informatie
Voldoende informatie over de productenzodat men een goede keuze kan maken
Er wordt gezegd vandaag besteld (voorâŠ
Er wordt gezegd vandaag besteld (voor 22 00)morgen in huis !Nou niet dus . alleen maar lokkertjes .
Kregen 3 dagen later een kapotte doos geleverd met inhoud . Nooit meer

TennisPlanet.nl ããã®åç
Zeer tevreden over timing en levering !
Hele goeie kwaliteit en een mooie kleur
Hele snelle levering en goed
Hele snelle levering en goed, stevig verpakt.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie. Alles netjes verpakt. Wij zijn zeer tevreden.
Mooie top JDH
Heel mooie top, goede prijs/kwaliteit en heel snelle levering aan huis.
topservice
Duidelijke uitleg bij de producten. Makkelijk bestellen en zeer snelle levering.
pakket is betaald ,zou al 14 dagenâŠ
pakket is betaald ,zou al 14 dagen onderweg zijn en nog steeds niet aangekomen.Ze gaan zogezegd een onderzoek instellen maar dit kan weken duren.Heb het product wel dringend nodig.ze willen geen ander opsturen, contact loopt heel slecht
Fijne website
Het is altijd makkelijk bestellen bij Tennisplanet. Goede sortering, scherp geprijsd en snel geleverd.
Heel blij met de bestelling en keurigâŠ
Heel blij met de bestelling en keurig op tijd afgeleverd.
Niets op aan te merken

leveringsprobleem
Hello,
We bestelden 18 dozen met 4 Babolat tennisbladen, maar ontvingen er maar één. We hebben een e-mail gestuurd naar tennisplanet. Maar geen reactie...
Zeer slechte service of oplichterij?
Prettige dag.

Bestellen/levering
Ondanks dat de broek niet op voorraad was, toch binnen 5 dagen geleverd.
Pakket met daarin de broek en een shirt waren netjes verpakt zoals je mag verwachten. Dit is in korte tijd dat ik hier voor een 2e x heb besteld.
zodra ik wederom e.e.a benodigd ben zal ik hier bestellen.
Lekker yonex racket
Lekker yonex racket, ligt goed in mijn hand en snel geleverd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã