The Next Closet

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede koopervaring van begin tot eind! Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Kreeg een bestelbevestiging, verzendbevestiging e.d. Het item werd snel verzon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Omdat Next Closet de ingezonden advertenties goed controleert op echt- en juistheid, kun je met een goed gevoel een bestelling plaatsen. Alles loopt gesmeerd en je wordt goed op de hoogte gehouden van... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hello, I have used The Next Closet (TNC) for over 6 years and I am very satisfied. The website is user friendly, the customer service is always fast, available and reliable. The shipping partners whic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I recently purchased a diy Blouse from The Next Closet and a pair of shoes from the Premium section. Both items were delivered in perfect state and I could not be more content with the handling. As... もっず芋る

䌁業情報

1. 叀着店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De marktplaats voor tweedehands designer merken. Alleen de mooiste kleding van Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant, Gucci etc. op kwaliteit gecontroleerd!

連絡先

すべおのレビュヌ

(4,172)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Fake Delvaux!!!!

Enkele jaren geleden een handtas van Delvaux, model Astrid, gekocht. Bij de levering had ik al mijn twijfels over de echtheid hiervan
 ik heb toe de verkoper hierover aangesproken, hij verzekerde me dat deze een échte Delvaux was
 The Next Closet heeft deze ook zogezegd als écht bestempeld. Blijkt dus een dikke fake tas te zijn
 Voor een kleine 400 euro bedrogen😡

2026幎6月6日

Beste op 11 april kocht ik schoenen en

Beste op 11 april kocht ik schoenen en betaalde deze. Diezelfde dag kreeg ik melding dat thenextcloset in faling was, geld weg en geen schoenen. Hoe kunnen zij nog goederen verkopen? En wie ontvangt dit geld. zijn toch criminele praktijken en ik zal niet de enige zijn die dit is overkomen. Waar kunnen wij terecht met onze klachten ?

2024幎4月12日
The Next Closet ロゎ

The Next Closet からの回答

Beste Carla,

Zoals besproken krijg je het geld van ons terug. Als dit niet al gebeurd is, zal dit zo snel mogelijk in orde worden gemaakt.

5぀星のうち1の評䟡

TNC is helaas failliet gegaan

Er jammer dat TNC failliet is gegaan, waarschijnlijk dat de samenwerking met Vite Envogue een laatste noodsprong was.

Aan SON en andere trouwe verkopers: ik had zelf ook net een item verkocht en verzonden. Ik heb een mail gestuurd naar TNC en kreeg als reactie dat de orders die al lopen afgerond worden zoals normaal. Al deze betalingen gaan automatisch via het systeem.

2024幎4月12日

Vandaag weer honderden items door Vite en Vogue

Deze verkoper heeft ons gevoel ook goed verwoord, en het gaat maar door en door:
Een triestig doordenkertje
Beste TNC, jullie jarenlange ouwe trouwe verkopers kijken lijdzaam toe naar jullie beleid van de laatste tijd. Triestig hoe plots een nieuwe verkoper uit Duitsland (na het opdoeken van Rebelle) op enkele dagen tijd ongeveer 45500!! stuks op jullie platform kan en mag plaatsen (klakkeloos en letterlijk overgenomen van Rebelle) en de oude garde van verkopers (die jullie platform mee groot hebben gemaakt) nog nauwelijks aan bod komen, niet bij "just in" en ook niet bij "sale". Élke pagina is volledig benut door bovenvermelde verkoper 🙄

Ondertussen staan er al méér dan 46500 stuks te koop van diezelfde verkoper en worden wij, als kleine jarenlange verkopers, in een hoekje geduwd en komen nauwelijks nog aan bod.
Dank aan diegenen die mijn review hierover steunen in onderstaande posts.

Update van 1 week later: 3194 items op één dag! Méér dan 48500 stuks in totaal, net geen 49000 nu. Ik voel plaatsvervangende schaamte tegenover jullie "oude" verkopers.

2024幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Wordt The Next Closet ondergesneeuwd door Vite & Vogue?

100% dezelfde ervaring;

Volledig eens met de verkopers die teleurgesteld zijn in TNC en dit is dan nog zacht en aardig uitgedrukt. Het lijkt alsof de Duitse site Vite en Vogue de boel volledig heeft overgenomen, iedere dag worden er honderden items geplaatst door een wat ons betreft zeer commerciële partij. De verkopers die Next Closet groot hebben gemaakt zijn nauwelijks meer te ontdekken tussen al dit geweld. Vaak zijn labels ook niet mee gefotografeerd, iets waar eerst nauwlettend op toegekeken werd. Wat is hier gebeurd? Wat is er aan de hand? Is dit het einde van Next Closet? En ja, inderdaad kun je beter direct van Vite en Vogue kopen, is goedkoper!!! Dus wellicht een goede tip. Na de herhaaldelijke storingen, de onverwachte prijsverhogingen voor kopers, het verbieden en verwijderen van een aantal merken zonder waarschuwing en deze nu gewoon weer goedkeuren etc. etc. is de lol er voor ons wel een beetje af! Wees duidelijk Next Closet en communiceer beter naar je door jullie zo genoemde "super sellers". Dit hebben wij niet verdiend!

2024幎4月9日

FAILLISSEMENT VAN TNC

Beste Marie en andere teleurgestelde verkopers, Lees aub de reviews van nog een aantal verkopers, die jarenlang positieve ervaringen hadden met TNC, en nu niet meer tevreden zijn sinds Vite Envogue dit platform heeft "overgenomen". Het strafste is dat zij zélf een website hebben waar diezelfde items dan nog eens goedkoper verkocht worden dan hier. Op 13 maart heb ik daarover een eerste review geplaatst en nadien hebben er nog enkele verkopers dit probleem aangekaart. Sommigen hebben ondertussen hun review verwijderd omdat ze overstapten naar Vinted.Grote stilte bij TNC zélf... Triestig!

2 Dagen later:
Zojuist ontdekt dat NIEUWE items van Vite Envogue bovenaan bij "just in" staan wat volkomen normaal is maar diezelfde stuks staan ook bovenaan bij "sale" aan diezelfde prijs. Deze verkoper krijgt dus véél meer kansen om iets te verkopen.
Wij, gewone verkopers, moeten wél 2 maanden wachten om bovenaan bij "sale" te staan of we moeten onze producten verlagen in prijs. Twee maten, twee gewichten dus...

Dank aan Arlette om toch te reageren nadat je jouw review verwijderd hebt!

11/4 13u
ZOJUIST HET FAILLISSEMENT VERNOMEN VAN THE NEXT CLOSET !!
Vite Envogue is dus op een zinkend schip gestapt.
Ikzelf heb dinsdag nog een aankoop verstuurd naar een koper én vanmorgend ook. De centen van die twee verkopen zal ik waarschijnlijk niet meer te zien krijgen. 😈

Update 12/4: Dankjewel Hilda voor de info over uitbetaling van verkochte goederen! Laat ons hopen dat de uitbetalingen tenminste normaal kunnen doorgaan. Fijn weekend 🌞

Update 13/4: Ik heb vanmorgend mailtje gekregen van TNC dat er al 1 uitbetaling heeft plaatsgevonden.

2024幎4月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス