The Retro Family B.V. レビュヌ

4,464
TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Een crÚme kleurig broodrooster besteld en ze stuurde het verkeerde op, namelijk een roze. Daarna een puinhoop in het magazijn en waren ze onze bestelling kwijt. Dus stonden we met lege handen met k... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Geen correcte firma. Op hun website staat vandaag besteld , morgen in huis. Dat klopt alvast niet. Want pas 2 dagen later ontvangen. Bovenop hadden we een Ariete Broodrooster kleur BEIGE besteld , en... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Op Black Frijday een neonlamp besteld en zaterdag ontvagen. Lamp bleek gebroken te zijn en gelijk mail naar The Retro Family gestuurd en maandagochtend al een mail ontvangen met een link om het gratis... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wij houden van het ontdekken van de wereld van vroeger, maar houden ook van alle speciale dingen die de wereld van nu te bieden heeft. En daarom vinden we het leuk die twee werelden te combineren en je allerlei interessante en handige retro spullen aan te bieden. Van audio tot telefonie, en van funcooking tot analoge fotografie, vind je bij ons allerlei bijzondere retro producten die je wereld net dat beetje extra zal geven.

連絡先

(4,464)

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

WAARSCHUWING!!

WAARSCHUWING!!! BESTEL NIETS BIJ THE RETRO FAMILY!! Ik heb 4 eetkamerstoelen besteld en €1036,- betaald. Geen bevestiging van de bestelling per mail gekregen en al helemaal geen stoelen ontvangen! Totaal geen communicatie mogelijk, telefoonnummers zijn afgesloten en op mijn vele mails komt geen enkele reactie. Inmiddels aangifte gedaan bij politie.

2025幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Super service and aftersales.

The delivery was as you would expect: fast and correct.
One year after the delivery, the toaster went bust. Within two working days I received a mail that a new one was sent. The question was if I would return the defective one (yes of course) but the replacement was already on its way.
Incredible service. Maybe as one would expect everywhere but extraordinary nonetheless in these days.
You can welcome me back next time I need something that is in your webshop.
Great!

2025幎9月2日
5぀星のうち2の評䟡

Pas op! Contact met klantenservice lijkt onmogelijk

Pas op!
Eind 2023 heb ik een mini oven gekocht. Destijds heb ik een hele goede ervaring gehad en ben ik ook snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice.
Begin juli 2025 spatte het raampje van de mini oven plotseling uit elkaar tijdens het voorverwarmen. Dit is binnen de garantietermijn gebeurd, maar het lijkt onmogelijk om in contact te komen met The Retro Family. Op mails wordt niet gereageerd en de 2 telefoonnummers die op de website te vinden zijn, zijn niet in gebruik.
Bij problemen is het dus niet mogelijk om in contact te komen met de klantenservice!

2025幎8月5日

Oplichting

Ik heb een waterkoker besteld. Dom genoeg via een creditcard besteld. Ik kreeg geen bestelbevestiging. Gemaild, autoreply. Gebeld, voicemail. Gemaild geen contact. Bedrag na bestelling wel gelijk afgeschreven. Mensen trap er niet in. het is geen bonafide bedrijf. Oplichting.

2025幎6月27日

Mensen doe het niet!

Mensen doe het niet!! Telefonisch niet te bereiken. 085 nummer op de website niet in gebruik. 06 nummer werkt ook niet. Ik doe een bestelling 17875 en wil deze annuleren, na 5 dgn. Geen vertrouwen in the retro family! na het lezen van al de slechte reviews en mijn ervaring. (levertijd is ook niet wat er op de site geschreven word. In mijn geval 5 weken) De bestelling aan nemen en naar klarna doorsturen regelde deze club in een dag. Ik ben nu bijna een week bezig om deze te bestelling te annuleren met een te door de retro family verkrijgen annuleringsnummer voor klarna. ER WORDT NIET GEREAGEERD. Niet op de mail, (middels een reply, een stel je vraag mail en een nieuwe mail) en niet telefonisch!

2025幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte zeer slechte service bij
detect

Slechte zeer slechte service bij defecte dingen je wordt aan het lijntje gehouden met met enkele dagen moet het binnen komen... zit al 2 maanden te wachten maar ik geef niet op bij een snelle afhandeling na deze review kan ik hem misschien nog bijstellen maar voor nu eigenlik niet eens 1 ster waardig!!

2024幎10月16日

Jammer

Jammer dat ik waterkoker en broodrooster pas geleden het volle pond heb moeten betalen ben ik niet blij mee scheelt nogal enkele euro'sdat is voor een pensionado veel M.V.G. R.A.C DONKERS

2024幎6月22日

Beste R.A.C. Donkers,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat u kort na uw aankoop een kortingsactie misloopt. Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We hadden graag de mogelijkheid gehad om u te helpen en de korting alsnog toe te passen op uw bestelling als u contact had opgenomen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Waterkoker Haden

Ik zag op trustpilot wisselende reactie over de waterkoker van Haden. Gezien er ook veel positieve reactie waren heb ik toch via de website van the Retro family de waterkoker besteld.

Het bleek een prachtige en ook praktische waterkoker te zijn. De waterkoker kwam eerder dan verwacht door een snelle levering. De waterkoker is een ideaal cadeau geschenk. Geen minpunten.

2024幎5月11日
5぀星のうち1の評䟡

Wij hadden een mooie retro waterkoker

Wij hadden een mooie retro waterkoker gekocht. De bovenlaag van het deksel laat los. Wij hadden gevraagd voor een nieuw los dekseltje. Dit konden ze niet leveren. De waterkoker is nog geen 2 jaar oud ( garantieperiode).

Voor ons was een nieuw dekseltje alleen voldoende geweest omdat we graag duurzaam met onze spullen willen omgaan. We hebben voor deze leuke waterkoker gekozen, omdat deze ook een mooi stuk in onze keuken is.
Van een product dat nog geen 2 jaar oud is, goed wordt onderhouden en op een normale manier is gebruikt is dit geen normale slijtage. De genoemde klacht mag volgens de gemiddelde gebruiksduurverwachtingen niet optreden.
De waterkoker gebruiken wij niet meer, het ziet niet meer uit.
Ondanks dat de waterkoker nog geen 2 jaar oud is geeft Retrofamily aan dat dit niet onder de garantie valt.
Wij willen graag komen tot een acceptabele oplossing, maar Retrofamily bied ons alleen maar 10 % korting op een nieuwe waterkoker.
Ik vind het niet kunnen dat je binnen 2 jaar een nieuw product moet kopen.

Update april 2024:
Na ons bericht op Trustpilot is het Retrofamily toch nog gelukt om een gebruikt dekseltje te vinden en naar ons op te sturen.

2024幎2月7日

The Retro Family B.V. からの回答

Wat jammer om te lezen dat u ons met een 1 beoordeelt.
In onze garantievoorwaarden staat precies omschreven wat er onder garantie valt. De functionaliteit van het artikel is hierin bepalend, schilfers die er vanaf raken vallen niet onder garantie. Losse deksels zijn helaas niet beschikbaar, zoals wij reeds hebben aangegeven. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is daarom hebben wij u een voorstel gedaan. Helaas heeft u daar niet op gereageerd maar in plaats daarvan ontvangen wij een 1. U had ons een reactie kunnen mailen met wat voor u een acceptabele oplossing is. En dat is weer erg jammer voor ons! In de mail correspondentie die wij met u hebben hebben ontvangen wij graag van u een tegenvoorstel. Intussen kunnen wij nogmaals ons magazijn vragen of zij willen kijken of er bij de retouren een zelfde ketel is gekomen zodat wij die deksel kunnen opsturen.

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een nieuw koffiezetapparaat

We hadden een nieuw koffiezetapparaat besteld, helaas deed het apparaat het niet, na telefonisch contact te hebben gehad met retro Family, waarbij we fijn werden geholpen, werd ons meegedeeld het niet functionerende apparaat retour te sturen. En is ons een nieuwe opgestuurd. Deze werkt perfect en ziet er super leuk uit!! Top

2024幎2月20日

Toegevoegd aan hun mailinglijst

Voegt mij zonder pardon toe aan hun mailinglijst? Waar slaat dat op? Ik heb nog nooit van het bedrijf gehoord.

2024幎2月6日

The Retro Family B.V. からの回答

Wat vervelend om te lezen! Wij voegen echter niet zomaar mail adressen toe hoor, wij zijn ook niet in het bezit van uw mailadres. Het kan zijn dat er een link is tussen ons en een andere webshop waardoor u in een bepaald bestand bent gekomen en daarom mailings van ons ontvangt. Graag ontvangen wij uw mailadres om dit te onderzoeken. Wilt u dit mailen naar support@theretrofamily.nl?
Excuus voor het ongemak en wij vernemen graag van u.

Koekoeksklok

Van onze leuke koekoeksklok was het vogeltje stukgegaan. Hij zong niet meer. Prima service en uiteindelijk een nieuwe gekregen. Heel blij mee

2023幎11月20日

The Retro Family B.V. からの回答

Dank voor u mooie review!

Aanrader!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

The Retro Family heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website is makkelijk te gebruiken, en mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. De retro producten zijn van hoge kwaliteit en brachten een vleugje nostalgie in huis. De klanten service was vriendelijk en efficiënt. Een absolute aanrader voor retro liefhebbers.

2023幎11月9日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een ontzettend leuk retro aanbod hebben ze op deze site staan. Zelf heb ik gekozen voor de Swan gatsby waterkoker.

Super snelle service! Prachtige kwaliteit waterkoker en fantastische klantenservice.

Ontzettend blij met mijn bestelling!

2023幎8月24日

Teleurstellende kwaliteit

Een mooie en betaalbare platenspeler op het eerste gezicht. Helaas tot tweemaal toe een platenspeler gekregen die defect is. De eerste keer met een platenspeler waarbij de ophanging van de arm niet goed is. Bij de tweede die is toegestuurd blijkt de tulpstekker-uitgang niet te werken. Teleurstellende kwaliteit.

2022幎7月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス