レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf is een groot bedrijf. Ze werken met heel veel leveranciers; ze hebben met heel veel mensen contact op deze aarde en hebben heel veel personeel in dienst. Ze vinden het niet leuk als... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zojuist in de Sting in Groningen geweest en een hele mooie broek kunnen scoren. Ik ben hier prettig en leuk geholpen door medewerkster valea en heb hierbij een goed advies gekregen. Jammer dat ik niet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hallo, meine Frau hat am 3. Oktober bei Ihnen 4 Oberteile eingekauft, sie war begeistert. Zuhause in MÃŒnster angekommen wollte sie eines anziehen und stellte fest, das alle Teile erheblich nach Par... もっず芋る

1.8

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zal echt nooit meer wat kopen bij The Sting

Ik heb 2 items retour gestuurd, daar ben ik zeer zeker van, in dezelfde doos gedaan waarin ik het ontvangen had. Sting blijft volhouden dat ik 1 item heb terug gestuurd en ik krijg mijn geld niet terug. Op basis van het gewicht van mijn retourpakket wordt bepaald dat ik lieg. Hoe kan ik als consument bewijzen dat er toch echt 2 items in de doos zaten? Misschien is er wat mis gegaan bij het afleveren van mijn pakket bij de Primera, de afmeting van de doos en het gewicht kloppen niet. Schijnbaar had ik hier beter op moeten letten, het gewicht van het pakket is bepalend voor wat ervan gevonden wordt wat je hebt terug gestuurd. Al jaren (denk al zeker 25 jaar, eerst voor mijzelf en nu meer voor mijn kinderen) goede klant. Dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt. Note bene woon ik vlak tegenover The Mall van Netherlands en kom ik regelmatig bij de Sting. Ik voel mij als al jaren goede klant echt bestolen en baal hier heel erg van. Ik wil iedereen waarschuwen dat wanneer je wat retour stuurt je je pakket goed opmeet en weegt en wanneer je het hebt afgegeven bij post.nl nog eens goed controleert of alles overeen komt anders ben je mooi de pineut.

Reactie op de reactie van The Sting:
Ook ik behandel items die ik online besteld heb zeer zorgvuldig. Bij een retour pak ik ze zorgvuldig in en check en dubbel check of ik alles netjes in de doos heb gedaan. Het blijft mijn woord tegen dat van jullie. Het valt mij op dat The Sting steeds meer negatieve reviews krijgt. Misschien moeten ze toch eens bij zichzelf te raden gaan of ze deze service zo willen voortzetten. In meerdere gevallen die ik lees raakt The Sting op deze manier veel (trouwe) klanten kwijt. Nogmaals ik ben er heel zeker van dat ik 2 items in de doos heb gedaan. In het verzendproces kan van alles zijn misgegaan. Dat dit bij de klant wordt neergelegd en dat de klant voor leugenaar wordt uitgemaakt vind ik een zeer kwalijke zaak. Het gaat mij absoluut niet om het geld want het item kostte 22,-. Erg vervelend maar niet onoverkomelijk. Het voelt alleen zeer onrechtvaardig. Per jaar gaf ik misschien wel honderden euro’s uit bij The Sting. Nu dus nooit meer. Bovendien zal ik aan iedereen mijn slechte ervaring vertellen en andere waarschuwen. Ook op social media. Ik weet zeker dat ik The Sting betaald heb voor een item wat ik niet in mijn bezit heb en dat geeft een hele nare nasmaak.

2025幎1月28日

Hi Irene,

Wat een vervelende situatie.
Bij ontvangst van een retour verwerken wij altijd alle items zorgvuldig. We gebruiken de wegingen om er achter te komen of alles in het pakket heeft gezeten. Mocht de weging om een bepaalde reden niet correct zijn, maar wij hebben wel alle items ontvangen, dan verwerken wij dit ook netjes.

Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. ^Lois

5぀星のうち2の評䟡

Kan maar niet inloggen op mijn account

Kan maar niet inloggen op mijn account op de sting website.. steeds krijg ik een error melding 'oh,oh, gaat iets mis" vreselijk gewoon...irritatie tot en met

2025幎1月8日

Hi,

Wat vervelend om te horen!

Wij zijn ons bewust van de storingen die momenteel invloed hebben op klant accounts en werken hier hard aan.
We begrijpen dat dit vervelend is, onze excuses hiervoor. Mocht je vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze customer care. Wij staan voor je klaar en waarderen je geduld en begrip.

^Lois

5぀星のうち1の評䟡

Wauw zo slecht ben ik nog nooit ergens

Wauw zo slecht ben ik nog nooit ergens geholpen geweest! Never dat ik ooit nog iets bestel of koop bij jullie!
Een verkeerde item ontvangen mocht het gratis terugsturen. Ja niet dus ben nu al twee weken aan het wachten tot jullie mijn retour misschien willen verwerken!! Nu komen ze af met oei we hebben het geld teruggestort van een vorige bestelling omdat deze hetzelfde artikel bevatten maar we trekken wel alle kosten eraf dus je krijgt maar 66 euro plaats van 73,9 euro terug betaald. Maar in het begin oei onze excuses dat is onze fout de retourkosten zijn voor ons. Geldwolven zijn jullie!

2025幎1月6日

Hi Jolien,

Mijn collega heeft een mail gestuurd met de vraag om een bel afspraak in te plannen, zij wilt dit namelijk telefonisch met je bespreken omdat wij wat vragen hebben over jouw case.

Topper op de klantendienst

Na problemen in het filiaal in Breda (waar ik erg ontevreden over was, dus de 5 sterren zijn niet hun verdienste) had ik contact met Jill van de klantendienst. Wat is deze dame een topper! Ze denkt mee, luistert, zorgt voor een goede oplossing en volgt het dossier perfect op!
Jullie moeten meerdere Jills in dienst nemen!

2025幎1月3日

The Sting からの回答

Wat fijn om te horen dat Jill je zo goed heeft geholpen! We begrijpen dat je ervaring in het filiaal in Breda niet optimaal was, maar het is geweldig om te lezen dat Jill het goed heeft kunnen maken en je een tevreden klant bent geworden. We zullen je complimenten zeker aan haar doorgeven!

Dank voor je feedback, we nemen je opmerking over meer Jills zeker ter harte. We streven altijd naar een goede klantenservice en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

5぀星のうち1の評䟡

gisteren een overhemd gekocht in

gisteren een overhemd gekocht in Hilversum maar moest gewoon pinnen ivm storing bij inwisselen van kadopasjes

2024幎12月26日

The Sting からの回答

Ah, vervelend dat er een storing was, zeker op zulke drukke dagen! We begrijpen dat dit heel irritant kan zijn. Helaas hebben we hier zelf ook weinig invloed op. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je de volgende keer zonder problemen te kunnen helpen!

5぀星のうち2の評䟡

Mooie winkels en mooie kleding

Mooie winkels en mooie kleding. Maar niet voor elk wat wils. Als je als dame een normale sweater wilt zal je naar de heren afdeling moeten want werkelijk alles is (te) kort

2024幎12月22日

Hi!
Wij volgen zeker de laatste mode, maar als je op zoek bent naar een iets langer model, hebben we die ook in ons assortiment. Misschien kunnen mijn collega's instore je hierbij verder helpen. Laat het onze collega's weten als we je ergens mee kunnen ondersteunen!

5぀星のうち5の評䟡

Ervaring in de online shop is goed

Ervaring in de online shop is goed. Snelle levering. Kwaliteit van de kleding is top.
Meerdere keren besteld.

2024幎12月6日

The Sting からの回答

Wat fijn dat je zo blij bent met onze shop, snelle levering en de kwaliteit van de kleding. Echt leuk dat je al vaker bij ons besteld hebt! 😊

We zien je graag snel weer terug. ^Liv

Super slecht ben nu 3 x speciaal naar

Super slecht ben nu 3 x speciaal naar zwolle gereden voor een cadeau bon en dat kon niet was een storing en als ik online bestel moet ik verzendkosten betalen waarom kan gewoon in de brievenbus

2024幎12月17日

Hi Monique,

Dit is waarschijnlijk zo op te lossen, we willen je vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via service@thesting.com of via 020-3412650
Wij helpen je graag verder.

The Sting Zoetermeer niet klantvriendelijk

The Sting Zoetermeer, nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord daar. Wat een waardeloos ongeïnteresseerd personeel

2024幎12月7日

Hi Piet,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je een minder positieve ervaring hebt gehad bij The Sting Zoetermeer. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus we nemen je bericht serieus.

Mocht je specifieke details willen delen over wat er is gebeurd, dan staan we daar uiteraard voor open. Je kunt ons rechtstreeks bereiken via service@thesting.com

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te informeren.

Echt een schijt winkel

Echt een schijt winkel, eerst is de knoop van mijn broek er 2 keer afgescheurd. Ik heb hem nu 1 maand geleden precies terug gestuurd en ik belde ongeveer 2 weken geleden, hij zei dat ik die week me geld terug kreeg. Nogsteeds niet gekregen. Dit hoort niet zo lang te duren. Hiervoor mijn slechte ervaring

2024幎11月21日

Heb ongeveer 8 weken geleden een jeans

Heb ongeveer 8 weken geleden een jeans gekocht zoals ik wel vaker kocht bij de sting.
Maar deze keer scheurde 1 kant van de broekspijp helemaal uit.
Waarschijnlijk te strak op de naad gestikt.
Mail contact met foto's gestuurd.
Zij konden niks betekenen moest een bon hebben.
Hoefde geen geld terug Maar een oplossing.
Nieuwe broek.
Terwijl hun telefonisch vertelde je hebt 6 maanden garantie .
Medewerker vertelde je kan hem ook via vinted gekocht hebben of marktplaats.
Ben beduusd van deze afhandeling van een klacht.
Maar naar zo'n afhandeling van een klacht Ben ik teleurgesteld.
En de broeken zijn best prijzig.
Zij werken niet in oplossingen

Er is een oplossing voor gekomen heb de kapotte broek terug gebracht en heb netjes mijn geld terug gekregen.
Hoop dat ze de kwaliteit omhoog gooien van de best prijzige broeken.
Bedankt voor een oplossing

2024幎11月15日

The Sting からの回答

Wat jammer dat de broek niet de gewenste kwaliteit heeft. Ik laat een van mijn collega's nog even op je reageren. Misschien dat we via een omweg wat voor je kunnen betekenen.
^Anouk

5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring bij Sting Den Bosch.

Slechte ervaring bij Sting Den Bosch.
Zie vorige review.
Ik heb er zelfs een foto bij van de tafel waarop de broeken lagen. Echt niet uit het schap.(helaas kan ik de foto hier niet toevoegen)
Geloof niet in sprookjes en mensen voor de gek houden.
Management van Sting probeer eerlijk zaken te doen.

2024幎11月1日

The Sting からの回答

Wat jammer dat je er zo over denkt. Het is echt een hele mooie actie en mijn collega's hebben de opdracht gekregen om de kassa te volgen. Bedankt voor je feedback! Wij gaan er voor zorgen dat onze collega's extra scherp zijn op de indelingen van de tafels. ^Rob

Retourneren nog moeilijker gemaakt

Vandaag geprobeerd een jas terug te brengen en wilde graag retourpinnen. Mijn dochter had de jas gekocht en betaald. Zij was er nu niet bij. Daarom kreeg ik het geld niet terug. Alleen retourpinnen met de pas waar ook mee betaald was. Het was alleen mogelijk om te ruilen. Heb zelf de rekening van dochter in beheer, kon de afschrijving laten zien.
Lekker klantvriendelijk ook !

2024幎10月12日

Hi,
Wat jammer dat je de jas niet hebt kunnen retourneren. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met een van mijn collega's. Je kan terug naar de store. Mijn collega zal het voor je oplossen. ^Anouk

5぀星のうち1の評䟡

Afgelopen zaterdag wilde ik mijn

Afgelopen zaterdag wilde ik mijn bestelling ophalen bij the sting in Tilburg. Helaas was ik mijn legitimatie vergeten en had ik alleen het ophaalbewijs (mail) bij me. Ik kreeg niets mee, we komen maar twee keer per jaar in Tilburg dus nu kan ik mijn bestelling nooit krijgen. Belachelijk gewoon, als ik het vanuit het rek zou kopen hoef ik me toch ook niet te legitimeren? Het meisje dat me hielp was heel vriendelijk. Alles zou goed komen ik moest het alleen even aanmelden als retour. Dit heb ik meteen gedaan, maar de retour wordt niet verwerkt. Logisch natuurlijk want er wordt niets ingeleverd. We zijn nu vier dagen verder en ik krijg gewoon de factuur van Riverty dat ik moet betalen.

2024幎10月5日

Hi Elske,
Bedankt voor je bericht en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je tegen deze situatie bent aangelopen bij het ophalen van je bestelling. Onze medewerkers zijn verplicht om een legitimatie te vragen bij het afhalen van online bestellingen. We begrijpen echter dat dit in jouw geval vervelend is, zeker omdat je niet vaak in Tilburg komt.

Wat betreft de retouraanmelding en de factuur van Riverty, dat klinkt als een misverstand. We willen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing en ervoor kunnen zorgen dat je retour correct wordt verwerkt.
ˆLiv

5぀星のうち1の評䟡

Winterjas gekocht met slechte rits.

Winterjas gekocht. 1 x geprobeerd te dragen maar rits werkt erg slecht. Krijg hem niet dicht en niet meer open zonder heel veel moeite. Terug naar winkel maar rits is niet kapot en wordt daarom niet terug genomen. Rits moet eerst kapot zijn.
Slechte service. Mijn beide dochters en ik komen niet meer in deze winkel. Door deze service kopen wij daar niks meer

2024幎10月5日

The Sting からの回答

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je problemen ervaart met de rits van je jas. Hoewel de rits niet officieel kapot lijkt, willen we graag kijken of we toch iets voor je kunnen doen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We hopen je hiermee alsnog verder te kunnen helpen. ˆLiv

5぀星のうち3の評䟡

Sting Winterswijk:Prima assortiment

Sting Winterswijk:Prima assortiment, leuk personeel. Maar zo vies. Extreem vieze bank waar je op kunt wachten als iemand aan het passen of shoppen is. En de vloeren echt vies. En dat al om 09.30 op zaterdagochtend. Die hebben lang geef stofzuiger gezien. Met zulke prijzen in de winkel mag je echt een andere beleving krijgen.

2024幎9月28日

Hi Melanie,
Bedankt voor je eerlijke feedback over je ervaring bij The Sting in Winterswijk. We waarderen je complimenten over het assortiment en ons personeel, maar het spijt ons te horen dat de netheid van de winkel niet aan je verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze winkels altijd schoon en uitnodigend zijn, ook bij openingstijd. Hopelijk zien we je binnenkort weer onder betere omstandigheden! ˆLiv

5぀星のうち5の評䟡

The sting heeft vaak mooie aanbiedingen

The sting heeft vaak mooie aanbiedingen wij komen er graag

2024幎9月11日

The Sting からの回答

Hi! Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je graag bij The Sting komt en de aanbiedingen waardeert. We hopen dat je volgende bezoek net zo goed bevalt. Tot snel! ˆLiv

2 pakketten besteld en nooit ontvangen

2 pakketten besteld en nooit ontvangen, contact gehad en wordt niet geholpen een klacht ingediend hij de geschillen orgaan en deze wordt door the sting niet aangenomen! Zeer slechte praktijken! NOOIT MEER!

2024幎8月22日

Beste Sterre,

Bedankt voor je bericht en de feedback die je hebt gegeven. We vinden het erg vervelend om te horen dat je je bestellingen niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben direct een onderzoek gestart bij het bezorg bedrijf om te achterhalen wat er precies is gebeurd met de twee bestellingen die zijn geplaatst. Aangezien beide orders onze webshop op de juiste manier verlaten heeft.
Volgens de informatie die we van het bezorg bedrijf hebben ontvangen, zijn beide pakketten wel afgeleverd op het adres die bekend is.

Als er nog vragen zijn, zijn we van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 18:00 om je te woord te staan.

Sting Hasselt

Sting Hasselt, zeer onprofessionele en kinderachtige verkoopster ontmoet. Niet behulpzaam, boos. Nooit meer naartoe met de twee dochters.

2024幎8月17日

The Sting からの回答

Wat jammer dat jouw shop ervaring in onze winkel niet geweest is wat je van ons zou mogen verwachten. Wij geven dit intern door, zodat je de volgende keer weer heerlijk kan genieten van onze nieuwste collectie.

hele slechte kwaliteit

Ik heb 2x de zelfde broek besteld, en allebei de broeken binnen en week kapot. Hele slechte kwaliteit. Zeker voor de prijs.

2024幎8月4日

The Sting からの回答

Hi Harm, Heb je al contact gezocht met onze klantenservice hierover? Zou je een mailtje willen sturen naar service@thesting.com, dan kijken wij graag met je mee. ˆLiv

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。