Thomsens Auto レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En stor tak til Dennis for en virkelig god oplevelse ved køb af bil hos Thomsens Auto. Dennis gav os en virkelig god service både med fremvisning af bil, og en problemfri håndtering af købspapire... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi var nede i deres Kollund afd. og kigge på en bmw 530d som eftersigne skulle stå snorre lige på billeder men da vi kom derned lignede den et lig… nårh pyt vi fandt en Audi a4 dernede sælger find... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsb... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Dårlig information om bilen.

Købte en brugt Skoda karoq ved Thomsens Auto som blev synet i Åbenrå med to defekte forlygter som det tog ca 3 mdr for dem at skifte. Derudover hugger bilen ved igangsætning og i lyskryds. Det har den været på 5 forskellige værksteder for at blive lavet. Alle steder selv ved Skoda værksted kan de mærke problemet men kan ikke lave det. Skoda siger at sådan kører sådan en bil.
Havde en aftale med salgschefen om at vi kunne finde en anden bil men det ville chefen ikke være med til. Jeg kunne bare gå videre med sagen.

Kan ikke anbefale køb af bil ved Thomsens Auto.

2024年8月28日

Hej Jørn

Vi har fået at vide fra 2 Skoda værksteder at bilen kører som den skal !

Se mail fra Skoda :
******************************************
Det bekræftes hermed at bilen er opdateret til nyeste software samt bilen efterfølgende prøvekørt.

Bilen kører som den skal og bilens stand og funktion svarer til bilens alder.

Med venlig hilsen/Best Regards

Toni Ravn
Servicechef
Brdr. Schmidt Aps, Langebro 15, 6200 Aabenraa
Telefon +45 74633636
Direkte +45 39390714
*****************************************

Og helt det samme sagde Skoda i Tyskland Men det ved du jo for de ringede jo og fortalte dig det , og du hentede din bil dernede og lod vores lånebil stå ved dem ( som vi havde aftalt )

5つ星のうち1の評価

Helt igennem en ringe oplevelse at købe…

Helt igennem en ringe oplevelse at købe bil ved dem især hvis bilen går hen og fejler noget. Der reklamation går ud på at undgå at holde kontakten med kunden. Samtidig gør de alt for slippe for at faktisk lave bilen. Jeg oplevede at blive tilbudt en frokost men de ville "lave" bilen mens min egen mekaniker sagde at det ikke ville af hjælpe problemet med bilen.
Når de så har "lavet" bilen og den så stadig ikke kører ordentligt lader de simpelthen bare vær med at svare på deres mail.
Nok den mest useriøse bilforhandler der findes.
Har efterfølgende hørt fra andre mekanikere der tidligere har haft samarbejde med dem at de har "lavet" en bil for dem ved at nulstille fejlkoden...
Aldrig køb bil ved dem de gør alt hvad de kan for snyde en og andre bilforhandlere i Sønderborg og omegn siger også at de ting Thomsens auto laver er på kanten til at være forkasteligt.
Jeg fortæller alle jeg møder og kender omkring dem..

2024年8月23日

Hej Mikael.

Vi står ganske uforstående overfor din ufine anmeldelse, da vi umiddelbart efter din henvendelse med reklamation fik undersøgt køretøjet, nær din bopæl, efterfølgende tilbudt dig en afhjælpning som du først sagde ja tak til, og lidt efter sagde nej tak til.
I den efterfølgende dialog blev vi enige om en ny løsning som var en økonomisk løsning hvor du modtog et kontant beløb og således selv kunne vælge værksted og udbedring.
Vi ønsker ikke her at udlevere indholdet i aftalen som du efter at have modtaget pengene fra os, på listig vis løb fra og fik indehaveren af virksomheden, som ikke var bekendt med aftalen, til at sende dit køretøj på værksted.

Her blev div. dele på køretøjet udskiftet, endda dele som din egen mekaniker havde anbefalet.

Det er helt korrekt at du blev tilbudt en frokost på vores regning, årsagen hertil var som du er bekendt med, at det var nødvendigt at få køretøjet til Aabenraa, og at du indenfor et par timer ville være køreklar igen.
For ulejligheden tilbød vi at give frokost.

Vi mener at du har fået en helt rimelig og god behandling, og er naturligvis ærgerlige over at du både løber fra vores aftale og samtidig laver en ufin anmeldelse.

Hvis du mener at dit køretøj fortsat ikke kører som det bør, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse.

Reklamations afd.
Thomsens Auto A/S

Tak for en god handel

Tak for en god handel, sælger James holdte hvad han lovet.

2024年8月16日

Hej Karl

Selv tak :-) Og tak for din fine anmeldelse , det sætter vi stor pris på :-)

Søger om billån

Søger om billån , og for aldrig en opringning fra thomsens i sønderborg om det gået igennem , plus har en veninde som bøvler med dem stop med at handle med dem 🙈 de snyder folk , og de reagere ikke ved nogle kunder , dog fik jeg bil et andet sted . Dårlig stil og dårlig forhandler .

2024年7月22日

Hej Jannie

som jeg har forstået har du været i dialog med vores sælger James !

Så forstår ikke lige din anmeldelse :-)

Du har selv søgt lånet ved Santander , så det har vi jo ikke gjort for dig

Mvh

Trusler om politianmeldelse!

Thomsens auto har på skrift truet mig med en politianmeldelse "fordi" jeg har lavede en dårlig anmeldelse på trustpilot hvor jeg har "navngivet" personer i firmaet! Det hele startede med en reklamationssag som først blev løst lidt over 3 måneder efter problemet starede. Der nu idag blevet indgået et forlig om sagen hvor BEGGE parter ikke er tilfredse med udfaldet men kan leve med det. i Det forlig skal jeg også slette den gamle anmeldelse hvor navngivne personer fremstår. Jeg anbefaler på det kraftigste ikke at lave samme fejl som mig og købe bil her. OG hvis man laver den fejl at købe bil her, så forvent en lang kamp med deres "Reklamationsafdeling"

Jeg var/er heldigvis medlem af FDM som hjalp mig hele vejen igennem med sagen.

Den eneste fornuftige i virksomheden er salgschefen Dennis, som er til at tale med.

Resten af firmaet får 0 stjerner fra mig.

2024年5月26日

Hej Muhammed.

Vi har ladet dit køretøj undersøge, dækket samtlige transportudgifter i forbindelse med undersøgelsen.
Da vi ikke er enige med dig i dine krav til afhjælpning, afhenter du køretøjet og igangsætter uden videre udskiftning af nogle sliddele, hvorefter du kontakter FDM og stiller krav til at få dækket udgifterne til din værkstedsregning.
FDM oplyser at de er klar over at du som forbruger har grebet sagen forkert an, til trods for det tilbyder vi et økonomisk bidrag, som du afviser og opretter en klage i ankenævnet.
på det tidspunkt har du allerede lavet en særdeles ufin anmeldelse på trustpilot hvor du også vælger at udstille enkeltpersoner som arbejder for virksomheden, det burde vel ikke være nødvendigt.
Det grænser i vores optik til grov udlevering og chikaneri.

Vi indgår et økonomisk forlig hvor du får det du stiller krav om, og vi forventer til gengæld at du fjerner din ufine anmeldelse.
Det er i vores optik en fair aftale.

Vi kunne have valgt at afvise dine krav.
Der er i øvrigt tale om et 10 år gammelt køretøj som har kørt knap 230000 km.

Reklamations afd.
Thomsens Auto A/S

5つ星のうち5の評価

Super god og faglig service

Super service. Jeg har for anden gang købt bil hos Thomsens Auto. Der er altid tid til at svare på spørgsmål. James har været meget hjælpsom og ydet en ekstra god service, da der opstod tvivl efter et besøg hos Mercedes.
10 ⭐️ for super god og faglig service.
De bedste anbefalinger til Thomsens Auto.

2024年6月28日

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse , dejligt at du er tilfreds :-)

Dennis

Billeder matcher ikke annoncer

Først og fremmest har jeg ikke købt bil her, men de billeder de ligger på nettet er langt fra virkeligheden. På billederne er der ingen rust at se, men virkeligheden er at samtlige 10-15 biler vi ville de var ved at ruste væk. Vi kørte fra Århus til Kollund og under 20 min senere på vej tilbage igen da intet var noget værd. Så et godt råd, ring først og få friske billeder eller handel et andet sted.

2024年6月23日

Hej Martin

Vi har en del ældre biler ( i pris klassen 10.000kr - 50.000kr ) , og nogen af dem har stået et godt stykke tid . Så billeder er ikke altid helt friske :-( Og billeder er taknemlige ! Godt råd giv et kald inden hvad du gerne vil se på , så kan vi ALTID sende friske billeder !!

God dag

5つ星のうち5の評価

Har købt bil i Sønderborg afdelingen

Har købt bil i Sønderborg afdelingen. Betjent hele vejen af James. God behandling og service hele vejen! Intet at sætte en finger på.

2024年6月13日

Hej Jan

Tak for din anmeldelse :-) Den sætter vi stor pris på

5つ星のうち1の評価

Hvis du er til Brutal Anal skal du købe…

Hvis du er til Brutal Anal skal du købe DIN næste bil her for hos thomses biler bliver du taget godt og grundigt i roven kan ikke anbefale nogen at købe bil her.
besidder ingen etik eller moral.

2024年1月19日

Hej Ivan

Kontakt mig venligst på 30807580 da jeg gerne vil høre nærmere om din oplevelse d.29.01.2024

Utrolig dårlig servise

Jeg er dybt ulykkelig, købte bil og i starten var samarbejdet super godt, lige indtil fejl og mangler på reklamationen skulle laves. Så kan intet lade sig gøre. Man får den ene undskyldning i hånden efter den anden og tingene bliver ikke lavet. Alt skulle man have set dem dag man kørte væk i bilen. Når man kontakter forhandler omkring ingen kommunikation vil han ikke blandes ind i noget. Det føles som om at de ikke kommunikerer sammen. Og besked man får et at de ikke gider skriver men man får heller intet nr. Til dem, de trækker bare garantien på ens bil.... Dybt utilfreds efter en ellers god Start. Kunne jeg ville jeg trække mine gode anmeldelse tilbage! Min bil har været på værksted i snart 14 dage så ikke afsluttet endnu, da Thomsen ikke vil lave fejl på bilen. Den er købt stArt april.

2024年6月12日

Hej Eva

Først fremmest vil jeg lige gøre dig opmærksom på hvem der svarer dig ( Dennis som solgte dig bilen )

Jeg forstår ikke lige hvad du vil med denne trustpilot anmeldelse ? Da du jo er blevet hjulpet langt mere end hvad du har krav på ! Bundmåtte i bagagerum, som jeg bestilte til dig ved skoda Og sener sørgede jeg ogå for at den blev monteret korrekt , med fastgørelse under bagsæde mm. Og du stod og grinte og var rigtig godt tilfreds!

Da din gearkaasse gir bøvl, bestiller vi omgående en tid på værkstedet og de konstatere at gearkassen bør skiftes ! Og vi ber omgående værkstedet om at bestille en gearkasse til dig ...... Som du får lagt i .......Naturligvis uden egen betaling !!

Så igen jeg forstår ikke hvor du vil hen med dette !

Forstår godt at man kan blive frustreret når ens bil går i stykker ! Men lad os nu holde os til fakta !

God dag

5つ星のうち1の評価

Strongly do not recommend this company

I recommend to find another company to deal with. It is a worst case i have ever experienced. Better save your money and time!

2024年5月29日

Thomsens Auto からの回答

Dont now what you have bought or not bought so i dont now anything about this !

Køb ikke din bil her

Køb ikke din bil her. Købte bil med flere fejl, thomsens Auto ikke informerede om. Efterfølgelse kørte Reklamations afdelingen ( unavngiven person) rundt i en masse undvigemanøvre for at dække omkostninger til reperation. FDM jurist hjalp mig over flere måneders tovtrækkeri med reklamation. Aldrig købe bil hos Thomsens Auto!

2024年5月15日

Hej Maria

Har forsøgt at finde ud af hvad sagen drejer sig om, Men har ikke kunne finde noget på Maria :-(

Du er velkommen til at kontakte os

Mvh
Dennis

5つ星のうち5の評価

Sag vedr reklamation i Sønderborg…

Sag vedr reklamation i Sønderborg afdeling.
Bil købt og så kom der fejl på lydanlæg. Efter kontakt med reklamation afd som ikke førte til noget, kom der kontakt til James i Sønderborg afd. Herefter blev det en positiv oplevelse, kan kun give den bedste anbefaling til Thomsen Auto Sønderborg afdeling. Tak James 👍

2024年2月20日

Hej Lars

Godt at høre :-) Og tak for din anmeldelse

Thomsens

Handlede med Dennis i Sønderborg

Handlede med Dennis i Sønderborg, er yderst tilfreds med både handel og behandling, fik skiftet forruden der var kraftigt stenslag i den købte, men der var ingen tøven fra Dennis, ej heller med syn af bilen ved afhentning, ventede 20 min ca , en kop kaffe så blev bilen leveret.
Så kan kun anbefale Thomsen i Sønderborg.

2024年5月1日

Hej Bent

Tak for din skønne anmeldelse ! Det sætter vi stor pris på :-)

Hurtig god handel

Hurtig god handel

God oplevelse ved køb af brugt bil. Alle aftalte udført som aftalt. Tak til James i Sønderborg.

2024年4月11日

Hej Laila

Dejligt at høre alt er gået som det skulle :-) Tak for din anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Venlig og rar service med plads til…

Venlig og rar service med plads til humor. Vi blev taget godt i mod og er glad for vores nye bil. Thomsens Auto får et 13-tal med pil op.

2024年4月28日

Hej Pia

Mange tak for din skønne anmeldelse . Det sætter vi stor pris på :-)

Super service, har handlet bil ved James i Sønderborg . Kan varmt anbefales

2024年4月26日

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse

Thomsens auto

Super god service

Jeg købte en brugt bil ved Thomsens-Auto i Sønderborg, Super flink personale , Som fandt den helt rigtige løsning til mig, Tak James og Dennis 🙂
Endnu en gang mange tak for handlen.

2024年4月11日

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse !

Thomsens auto

5つ星のうち5の評価

Super service. Har igennem mange år købt flere biler hos Thomsens Auto.
Sidste bil Var en Skoda Octavia Vrs. Køber gerne hos Thomsens Auto
Kan kun anbefale Thomsens Auto.

Vh Brian Schmidt

2024年4月12日