Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Thomsens Auto. Fra start til slut har servicen været helt i top, kommunikationen har været klar, og der har været fuldstændig styr på tingene hele v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wir sind von Deutschland nach Dänemark gezogen und haben inzwischen das fünfte Auto bei Thomsens Auto gekauft. Besonders lobenswert zu erwähnen ist hier Dennis der Verkaufsleiter in Sønderborg. Hilfsb... もっと見る
企業が回答しました
Fik købt min ny brugt bil hos Thomsens Auto i Sønderborg fair pris, hurtig handle oplevelsen gik udmærket kunne går frit rund og se deres udvalg. spørge runde til de forskellige biler sælgerne var meg... もっと見る
企業が回答しました
En stor tak til Dennis for en virkelig god oplevelse ved køb af bil hos Thomsens Auto. Dennis gav os en virkelig god service både med fremvisning af bil, og en problemfri håndtering af købspapire... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 16%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Et stort udvalg af biler
Et stort udvalg af biler, meget god, hjælpsom og venlig service, der er ingen problemer med noget, jeg kan varmt anbefale at bruge deres tjenester.

Køb af bil
Man bliver taget godt imod af personalet og får hurtig hjælp.
Der er styr på tingene og stedet er flot vedligeholdt.
Den bil jeg havde kigget på står ligeså skarp som på billederne.
Aftalerne bliver overholdt

Utrolig dårlig kundeservice
Købte en bil i september sidste år, hvor jeg tog den igennem kontrol hos mekaniker.
Bilen blev solgt med 4 nedslidte dæk
( sælger mente at de nok skulle have været skiftet inden salg)
Alligevel måtte jeg kæmpe i to måneder om at få det lavet.
Bilen blev også solgt med fejl på fartpilot som ikke virkede.
Efter fem måneders kamp blev fartpilot endelig lavet.
Det er efter min mening ikke i orden og det har været en dårlig oplevelse at købe bil hos jer. Desværre.
Utrolig dårlig kunde service, da jeg skulle to-tre mail for at få svar tilbage.
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe bil hos jer og det var første og sidste gang jeg valgte jer.
Det er nu tredje gang vi handler bil…
Det er nu tredje gang vi handler bil hos Thomsens auto og vi er hver gang blevet behandlet godt og og endt ud med en god bil , som lever op til vores forventninger

Thomsens Auto からの回答
Jeg købte sidste år en Citroen c4…
Jeg købte sidste år en Citroen c4 cactus
Og jeg mildest talt føler mig snydt. Hele det salg har været under al kritik
For det første så viste stelnummeret en hel anden model en den der stod til at blive solgt, men trods den "lille" fejl blev vi enige om et køb alligevel
Efter vores køb har vi så fundet ud af at modellen har en fejl på motoren i forhold til dets olieforbrug, der slår fejl på Motorlampen jævnligt og bruger 4 liter olie om måneden, dette har sælgeren aldrig fortalt os noget om og nu står vi med en bil som intet er værd grundet denne nu kendte fejl.

En God Oplevelse med efterfølgende Nedtur
Sælgeren Dennis var venlig og var villig til at gå ned i pris, da der blev opdaget en lille ting der skulle laves, dog fandt jeg samme dag ud af at de havde solgt mig Bilen med et Dødt Batteri, den ville starte igen efter køb af Nyt batteri. En dog lidt nederen ting... ved oplevelsen.

Thomsens Auto からの回答
Jeg handlede bil med Dennis i…
Jeg handlede bil med Dennis i afdelingenen i kollund. Dennis var venlig og imødekommende. Billederne på nettet, svarede til stand og udsende på bilen. Det var en god oplevelse at handle ved Thomsens Auto.

Thomsens Auto からの回答
Super og sikker handel med gensidig tillid
Kørte til Kollund for at se på en brugt Volvo V70. Fik en rigtig god snak med Dennis og på grund af den gode og hurtige service kørte jeg derfra i Volvoen. Da jeg ikke havde regnet med en handel samme dag, havde jeg ikke alle dokumenter med, men pga. gensidig tillid kunne jeg bare eftersende reg. attest og nøgle 2. Kan kun anbefale Thomsens Auto.

Thomsens Auto からの回答
Fra den ene sælger til den anden .....
Efter at have spottet en ældre Peugeot 207 på deres hjemmeside tog min søster og jeg ned for at se den. Vi kiggede, prøvede en tur, gjorde os kloge og sparkede dæk. En god oplevelse.
Efter et par kopper varm kakao og en lang snak frem og tilbage blev Dennis og jeg enige om en pris samt hvad der skulle følge med.
Jeg kørte tilfreds derfra og kører stadig i bilen uden problemer. Jeg kunne godt overveje at købe bil hos Dennis igen. Altså hvis handlen på næste bil er mindst lige så god ;-)

Thomsens Auto からの回答
Det var et problemfrit køb ,gav en bil…
Det var et problemfrit køb ,gav en bil i bytte ingen problem der,de småproblemer ved den nye blev hurtigt løst.godt tilfreds. Bent

Thomsens Auto からの回答
Super god service og behandling
Super god service og behandling. Der er ikke en finger at sætte på noget. Dejligt imødekomne personale.
Vi blev betjent af Dennis og endte med at købe en Citroën C4 spacetourer.
Vi håber at vi bliver rigtig glade for bilen.

Thomsens Auto からの回答
Jeg vil ikke giver dem engang 1…
Jeg vil ikke giver dem engang 1 stjerne! Jeg har købt en Caddy og vi bliver enig om at de vil skifter 2 dyser . Fordi de har "genbrugt" en bolt, som SKAL være ny, helle motoren skal skiftes nu!!! Så jeg vil IKKE anbefaler at købe fra dem, de er useriøs firma!

Thomsens Auto からの回答
Super god oplevelse med ny Jagt bil
Jeg manglede ny jagt bil og det jeg søgte dukkede pludselig op ved Thomses Auto i Kollund må sige jeg fik super god behandling, købte bilen ubeset og den var fuldstændig som sælgeren Dennis beskrev hvis ikke finere. Så alt i alt en rigtig god oplevelse hele vejen rundt.

Thomsens Auto からの回答
Professionel service og lynhurtig…
Professionel service og lynhurtig ekspedition, som ønsket.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kigger denne vej, når der skal handles bil igen.

Tak for god behandling
Hej Dennis.
Tusinde tak for en rigtig god service/behandling ved mit køb af endnu en bil hos Jer.
Vi får altid en god behandling når vi kommer, så vi kan varmt anbefale Thomsens Auto. Vi kommer igen 😀
Mvh. Mona

Thomsens Auto からの回答
Aftale holdt til punkt od prikke.Rigtig god service.
Rigtig god service,jeg kørte fra Ålborg til Sønderborg,handlede med Salgschef Dennis,2timer efter var jeg på vej hjem i den nye bil,har altid fået en pæn behandling ved telefonsamtaler,fik malet kofanger efter aftale i Ålborg,fejl ved bagdør bliver lavet i Ålborg,en rigtig god oplevelse at handle i Sønderborg,handler der gerne en anden gang.Kjeld Larsen.

Thomsens Auto からの回答
Super god og hurtig handel alt var…
Super god og hurtig handel alt var lige efter bogen tak for handlen

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。