Titteboo®レビュヌ

1,053
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sender ikke komplet produkt. Man kan ikke fÃ¥ fat i dem hverken pÃ¥ telefonen eller pÃ¥ mail efter mange forsÞg. Ærgelig oplevelse

Jeg var lidt skeptisk efter at have lÊst anmeldelser her pÃ¥ trustpilot. Jeg valgte alligevel og kÞbe hos dem og er kun positivt overrasket. Alt er gÃ¥et efter bogen og varen blev endda afsendt kort... もっず芋る

Virkelig god service hos Titteboo. Vi fik lov at hente vores varer pÃ¥ deres lager pÃ¥ en helligdag, fordi de alligevel var derude og de hjalp endda med at bÊre nogle af de lidt tungere ting ind i bile... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering. Havde varerne 2 dage efter bestilling. Fik ordrebekrÊftelse med det samme. Varerne lever fuldt ud op til forventningerne, og sÃ¥ var Titteboo markant lavere pÃ¥ prisen end andre steder.... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 毛髪補品店
  5. 靎屋
  6. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Team Titteboo giver dig en oplevelsen af at vÊre sat i centrum, bÃ¥de dig og din familie. Dine bÞrn, bÞrnebÞrn eller oldebÞrn - vi hjÊlper alle med at fÃ¥ en spÊndende oplevelse i vores univers. 🀗

たあたあ

レビュヌを曞く

Problemer igen, igen...

Min kÊreste og jeg har bestilt et produkt hver isÊr i januar 2025:

1. ordre:
Min kÊreste bestilte en Sebra madras fra deres hjemmeside. Ordren gik igennem uden problemer, og betalingen blev trukket med det samme. Dog ringede de et par dage senere og informerede min kÊreste om, at produktet alligevel var udsolgt. En uge senere fik vi pengene tilbage.

2. ordre:
Jeg ringede til kundeservice, da jeg ville bestille et Sebra klÊdeskab. Der stod, at levering skulle ske med PostNord (250 DKK), men denne mulighed var ikke tilgÊngelig, mens jeg lavede ordren. Jeg kontaktede kundeservice for at hÞre, hvad vi skulle gÞre, da vi ikke har bil. Vi blev enige om, at jeg kunne sende en mail, da deres ordreside ikke var tilpasset produktet. Jeg fik dog aldrig svar, fÞr jeg ringede en uge senere. På det tidspunkt var produktet udsolgt, og kundeservice var usikker på, om det var til mig eller en anden. Igen blev jeg bare informeret om, at produktet var udsolgt.

Generelt:
Hjemmesiden er visuelt flot og har konkurrencedygtige priser, men kundeservice er ineffektiv, og kompensation er ikke eksisterende.

Dette er fÞrste gang, jeg nogensinde har klaget, da jeg mener, at alle kan lave fejl. Dog virker disse fejl systematiske, og jeg vil anbefale andre at vÊre forsigtige, da en god pris her kan ende med at give forsinkede refusioner og spildt tid, da bestilte produkter kan blive annulleret uden varsel.

2025幎1月10日
自発的なレビュヌ

Bestilte et Sebra puslebord med skuffer

Bestilte et Sebra puslebord med skuffer på deres hjemmeside, fik en ordrebekrÊftelse kort tid efter, hvor der stod leveringen indenfor 1-3 dage, på 4 dagen var der stadig ikke kommet noget fra fragt firmaet, så jeg kontaktede firmaet på mail. Jeg blev ringet op senere på dagen at de slet ikke havde det puslebord på lager men jeg kunne få et andet til yderligere rabat.
Jeg har efterflÞgende lÊst på trustpilot at det ikke er fÞrste gang i har vare på deres hjemmeside som de ikke har.
Jeg takkede nej til tilbuddet og kÞber istedet et andet sted, hvor jeg er mere tryg!
De får de to stjerner for i det mindste at vende hurtigt retur på deres mail

2024幎12月3日

KØB IKKE HER

KØB IKKE HER, det er en meget useriÞs forretning. Ventede forgÊves pÃ¥ 2 bestillinger fra deres webforretning. Modtog ordrebekrÊftelse og troede alt var i orden. BelÞbet fra den ene vare blev 2 dage efter blev trukket fra min bankkonto UDEN jeg fik den lovede besked om, at varen var til afhentning. Jeg ringede derfor til forretningen for at hÞre, om det betÞd, jeg nu kunne afhente min vare. Det viser sig sÃ¥, at de ikke har nogen af de bestilte varer!!!
Det personale, du kommer i kontakt med på deres telefon forstår desuden ikke dansk og taler kun et ringe engelsk.
SPAR DIG SELV FOR EN MASSE BESVÆR VED AT UNDGÅ AT HANDLE HER :(
Senere i dag fik jeg SMS, den ene vare stod nu til afhentning! Da jeg troppede op i forretningen, så havde de sÞrme fundet den ene vare frem, som jeg nu kunne få udleveret - mage til rod i lagerforvaltningen skal man lede langt efter. Har desuden fået tilbagebetalt pengene for den manglende vare.

2024幎9月30日

LÞgn og snyd

Jeg bestilte nogle strÞmper til min sÞn via titteboo da de havde gode priser. Det viser sig dog at selvom ordren går igennem er varerne ikke på lager. Det kontakter de mig om via sms.
EfterfÞlgende bliver penge trukket fra min konto uden ordren har forladt deres lager eller er modtaget hos mig
Efter utallige forsÞg på at forklare dette, til deres iÞvrigt fuldstÊndig utilregnelige kundeservice har jeg givet op.
De påstår ordren er sendt afsted men kan ikke fremvise nogen dokumentation eller historik. TvÊrtimod har de selv sagt at varerne ikke er på lager. Jeg vil blot have mine penge retur

Har intet positivt oplevet!!!!!

Ordre nummer: 36585

2024幎6月3日
Titteboo® ロゎ

Titteboo® からの回答

Hi,we are so sorry about that. Can I have your order number?

[Updated] Hi Julie,
We are glad to tell, we 've found the order and re-funded the money.
Sorry for the mis-communications with bad experience that occured to you.
BR Titteboo Customer Service

Det er ikke muligt at komme igennem

Det er ikke muligt at komme igennem eller få svar fra deres kundeservice!
Jeg har umiddelbart efter (inden for en halv time) jeg lagde en ordren, skrevet en mail for at annullere den.
Jeg har sendt mails til begge deres e-mailadresser og forsÞgt at komme i kontakt telefonisk i 3 dage..
Ingen respons. Jeg ville bare gerne vide om min ordre #36619 var blevet annulleret.

Nu har jeg modtaget en mail om, at pakken er på vej. Efter 3 dage
 Jeg vil mene at der var rigelig tid til at annullere en ordre, om ikke andet tage telefonen eller besvare en e-mail.

Det kalder jeg absolut ikke kundeservice.

2024幎6月12日
Titteboo® ロゎ

Titteboo® からの回答

Hi,
We have check your order in our system, we have cancelled your order and retrun money back already.

NÃ¥ede ikke at hente min pakke af personlige Ã¥rsager. Da den kom retur til dem, ringede de mig op og spurgte om jeg stadig Þnskede den og sendte den retur med det samme 🙏🏻

2024幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。