Eigenlijk geen eens 1 ster waard! Fiets amigo gekocht. Hier was een terugroep actie op of zelf laten maken en kosten declareren. Heel de remnaaf is defect! Contact opgenomen. Ze hebben de fiets opge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Finger Weg! Qualität der Hauseigenen Marke AMIGO absolut unterirdisch. Amigo Fahrräder werden als Schrott geliefert, sind von Haus aus Schrott und man muss wochenlang diskutieren um irgendwie Finanzi... もっと見る
企業が回答しました
Lange Geschichte für Kauf von 2 Paar Badelatschen, Gesamtwert 40 EUR + Versand. Nur 1 Paar geliefert, unfähig ein weiteres Paar zu liefern. Anmahnung von Klarna bekommen, danach Einigung Zahlung von d... もっと見る
企業が回答しました
Noch nie so ein schlechten Kundenservice gehabt. Meine Bitte mein Artikel zurückzunehmen da er nicht funktionsfähig ist wurde mir einer frechen Email beantwortet das ich ein Bild des defekten... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ondanks verloren pakje fijne…
Ondanks verloren pakje fijne afhandeling. Via enkele mails dagelijks op de hoogte gebleven. Pakje was kwijt. Heb volledige kosten terug gekregen.
Top service.

Billiger Rotz
Billiger Rotz ! Schmutzfänger für LKW.... 2mm stark....da ist eine Frischhaltetüte stabiler ! 10€ Rücksendung !! Nie wieder !

Snelle afhandeling retourzending
Ik had verkeerde wieldoppen besteld en heb deze
teruggestuurd.
De afhandeling was perfect en het terug te vorderen
bedrag hebben ze snel weer aan mij overgemaakt.

TOM からの回答
Rampzalige aankoop van een kinderfiets…
Rampzalige aankoop van een kinderfiets via T.O.M. BV. het thuisgeleverde fietsje was onberijdbaar. Na 10 meter viel de ketting eraf en was de fiets niet meer te herstellen. Pogingen om via het webwinkel iets geregeld te krijgen, leidde enkel tot de boodschap 'binnenleveren in Tilburg' (rit van 100km). Na een fietshersteller eraan te laten werken bleek dat hij met heel veel moeite hoopte het in orde gekregen te hebben, maar dat het de slechtste fiets was die hij ooit onder ogen had gekregen. Onlangs ging onze dochter terug de straat op met de fiets en na een rit van halve kilomter viel de ketting er opnieuw af en vanaf dan om de 50 meter. Nooit meer T.O.M. Bv. Let op met bestellingen bij deze 'goedkope' internetspeler.

TOM からの回答
Te late levering voor verjaardag (fout…
Te late levering voor verjaardag (fout DHL) opgelost door grotere trampoline op te sturen en korting te geven op 't totaalbedrag. Sorry voor mijn eerdere frustraties en bedankt voor de mooie oplossing.

TOM からの回答
Danke für die gute wahre die bekommen…mib
Danke für die gute wahre die bekommen habe chilis mit Früchten einfach nur danke ja mann die brennen 2 zweimal

TOM からの回答
dure fietskoplamp niet in het pakket…
Ik had een sterke fietskoplamp besteld en wat reflectoren. de reflectoren waren snel geleverd, maar de dure axa Blueline 50 lux Switch zwart RV1081 koplamp (€36,15) zat niet in het pakket, desondanks het aangevinkt is op de bestelbon. ik heb het onmiddelijk gemeld. Nu, 10 dagen later, nog steeds NIET opgelost. Ik heb ondertussen op een ander een degelijke ( goedkopere) koplamp gekocht.

TOM からの回答
Zeer tevreden met de afhandeling
Had een gitaar gekocht voor mijn dochter die was stuk door een fabriek fout had contact gezocht met de klantenservice en binnen een paar dagen kreeg ik een nieuwe gitaar geleverd.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling.

Afwimpelen van klacht
Klanten service super snel met antwoorden, besteld onderdeel is kapot. Sorry, helaas pech,succes.
Green nieuw onderdeel op voorraad.
Koop hier niets after sales wimpel je af.
Bestel liever bij een gerenommeerd bedrijf die wel achter zijn produckten staat.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Superservice!
Ik kreeg per ongeluk een verkeerd artikel toegezonden. Ik ben na contact hierover supersnel geholpen aan het juiste artikel en hoefde het verkeerd geleverde niet te retourneren. Ben heel erg tevreden over de service!

Uitstekende service
Ik was al tevreden over de steeds weer snelle levering en brede keuze op fietsgebied, maar nu helemaal met de service. Ik ontving een verkeerd product. Een fietspomp ipv de bestelde spatborden. Het werd onmiddellijk gecorrigeerd. Vandaag een dag later ontving ik de spatborden. De fietspomp mocht ik houden. Heel goed ingespeeld op het ongemak.

TOM からの回答
Kreeg een defecte tuinlamp maar na een…
Kreeg een defecte tuinlamp maar na een mailtje te hebben gestuurd kregen we direct netjes antwoord terug met de woorden wat verveeld we sturen direct een nieuwe.
Deze kwam al snel na een paar daagjes!
Super geholpen mijn dank! Dit zouden alle bedrijven moeten doen denken in oplossingen.
Super bedrijf.

zonnebril besteld verkeerde geleverd
zonnebril besteld, simpel zou je denken. Maar ik krijg een totaal ander model dan geleverd zou moeten worden. Geen telefonisch contact mogelijk. Ben er weer een hoop tijd aan kwijt om uit te zoeken hoe ik TOM BV kan bereiken.
Klantenservice gemaild, ik ben benieuwd hoe snel ze het juiste product leveren, ik hoop nog voor de winter :-)? Al met al nu al enkele weken verder na bestelling.

Item damaged
I bought a step for my 4yo son.
It arrived damaged, but it still works.
I sent some pics to the seller but I didn't get any reply yet.
I think they should check the product before to ship it.
Fietstas vervangen
Fietstas besteld. Eén van de haakjes waarmee de tas op en af de fiets geklikt wordt ging binnen een week kapot. Ik had 3 dagen later een nieuwe tas. Perfecte service en communicatie.

Frechheit
Musste 20€ für die Rücksendung zahlen. Absolute Frechheit, wenn man dort Stiefel kauft, muss man auch abgesichert sein, nicht 20€ zu zahlen, falls sie nicht passen. Bestelle dort auf jeden Fall nicht mehr, da kann man wo anders besser bestellen und sogar Gratis zurück senden

Niet telefonisch bereikbaar
Trampoline besteld, missen onderdelen en bedrijf is niet telefonisch bereikbaar. Kinderen teleurgesteld omdat er nu een halve trampoline in de tuin staat waar ze nog niet op kunnen springen. En i.v.m. geen telefonisch contact mogelijk ook geen flauw idee of en wanneer er een oplossing komt.

TOM からの回答
3 x zo duur als winkelprijs op de…
3 x zo duur als winkelprijs op de verpakking. Heel veel verpakking, doos, plastic zak en bezorgbus voor klein schriftje wat door brievenbus kan

Rolschaatsen besteld
Rolschaatsen besteld, gelijk een mailtje gehad met bevesting en een track and trace top!

TOM からの回答
Hallo, Vorsicht bei einem Einkauf von Tom BV. Rücksendekosten muss der Kunde selbst tragen, selbst bei berechtigten Reklamationen. Auch wenn der Internetauftritt deutsch ist, die Firma sitzt in den Niederlanden und man muss das Rückporto in die Niederlande bezahlen.
Edit: Der Antwort des Anbieters sollte man keinen Glauben schenken. Leere Versprechen!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。