Een ster is nog te veel. Tweemaal hetzelfde artikel besteld voor een verjaardag, tweemaal een totaal ander artikel ontvangen. Klantenservice aan de telefoon gehad, verwees me door naar de chat. Dit ui... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Schandalige service: twee artikelen besteld en er is er maar één geleverd. Na meerdere malen contact met de klantenservice blijft Tommy bij 'er is niks mis gegaan met het inpakproces, dus u moet het a... もっと見る
De op internet gekochte kleding was te klein, een shirt was ook al gedragen, contact gezocht met TH, ik mocht beide shirts terug sturen. Zo gedaan en de terugbetaling is ook in orde. Morgen ga ik in d... もっと見る
Schoenen gekocht september 2025, na een kleine 2 maanden gebruik begint hetgeen ze leer noemen te scheuren en bubbelen. Claim op ruil is afgewezen doordat het slijtage zou moeten voorstellen. Heb ze z... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
OPLICHTERS
Al jaaaaren kopen we regelmatig kleding voor onszelf en vier kinderen bij dit merk, zowel in de winkel als online. Ik heb recent twee jassen geretourneerd en ze zeggen dat ze maar 1 hebben terug ontvangen. Zogenaamd een onderzoek gestart door de betreffende afdeling, maar ze blijven dit beweren. Je krijgt standaard mailtjes terug, zonder inhoudelijke uitleg. Ruim 200 euro wat ze van je stelen. Dit is de laatste keer dat ik dit merk gekocht heb, er ik zou anderen dit merk ook zeker niet meer aanbevelen. Er werken OPLICHTERS
Rits van dure winterjas binnen 2…
Rits van dure winterjas binnen 2 winterseizoenen dragen kapot. Wegens persoonlijke omstandigheden niet direct contact gezocht. Toen viel de claim 2 weken buiten de garantietermijn. Dit terwijl er bewijs was dat dit daarbinnen kapot was gegaan.
Ik wacht al meer dan 10 dagen op een…
Ik wacht al meer dan 10 dagen op een terugbetaling van 117 euro voor een artikel wat ik wel heb betaald en wat door Tommy is geannuleerd. wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Wat een onproffesioneel bedrijf is dit. Ze hebben zg een systeemfout, nou dat gelooft niemand toch?
Na dagelijks bellen, nu wel de 117 euro retour gestort gekregen, de aanhouders wint in dit geval.
Ik heb laarzen besteld en geretourneerd…
Ik heb laarzen besteld en geretourneerd 16 november .Het is al 6 weken krijg mijn geld niet terug.(€ 156) Ik heb bewijs en ik heb het ook doorgestuurd aan Tommy hilfiger. Ik krijg alleen als een antwoord, dat ik moet wachten. Mijn advies is aan mensen NIET MEER via deze website bestellen . Klantenservice doet niet heir mee.
Omruilen
Laarzen besteld, helaas een maatje te klein. Ik kocht ze met 30% korting. Je raad het al, de dag erna geen korting meer. Omwisselen kost me de volle mep. Nou houd die laarzen maar. Onwijs slechte service wat betreft ruilen ivm acties , en als het niet slechter kon….kan het ook nog eens tot 2 weken kan duren voor ik me geld pas terug heb. 🥲
Zogenaamde exclusieve memberkorting…
Zogenaamde exclusieve memberkorting wordt de dag erna met 10% verhoogd waardoor er member nadeel is. Kachtenafhanding zegt: sorry- doei
Twee polo’s besteld 129 per stuk maar…
Twee polo’s besteld 129 per stuk maar een ontvangen
Zijn zogenaamd onderzoek gestart maar volgen hun heeft DHL ze bezorgd doos was wel stuk heb ik ook foto’s gestuurd maar geen poot om op te staan teleurstellend was de laatste keer hier gekocht
Twee kledingstukken besteld en betaald
Twee kledingstukken besteld en betaald. Mijn broek terug gestuurd. Ook mijn geld niet terug gekregen. Zij versturen via B post. Blijkbaar moet je dan via ander opsturen. Zogezegd hebben ze het niet ontvangen. 169 euro kwijt. Klantendienst 0/0. Alle bewijsstukken doorgestuurd en toch weigeren ze terug te betalen. Nooit koop ik niets iets bij hen. Andere deftige merken genoeg.
Ik kocht dingen van Tommy Hilfiger
Ik kocht dingen van Tommy Hilfiger. Het pakket kwam beschadigd aan, er ontbraken 2 sweatshirts aan de binnenkant. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, schreven ze mij dat ze niets zouden doen omdat het pakket van hen een goed gewicht had. Ik raad het niet aan. Het schijnt een goed bedrijf te zijn, maar ze geven niet om hun klanten. Als ik iets bij hen heb gekocht, zijn zij verantwoordelijk voor de leverancier die zij hebben gekozen. Ik ben 200 euro kwijt. Ze behandelden mij slecht. Ik raad je af om iets te bestellen, omdat het iedereen kan overkomen.
Milena
Member worden is het NIET waard.
Member worden en vervolgens alleen korting krijgen op meuk die ze aan de straatstenen niet kwijtraken. Nooit doen dus!
Belachelijke klantenservice en…
Belachelijke klantenservice en regelgeving. Ik heb 5 zwemshorts besteld voor mij en mijn zoontje, je wilt uiteraard eerst passen om te kijken of ze wel passen! Zelfs met onderbroek gedaan. Toen ik een vraag had over retourneren zei ze dat dit niet mocht! Ze verwees me naar de retour regels! Er was geen spelt tussen te krijgen. Dus nu heb ik 5 zwemshorts die niet passen en 150 euro lichter. Fijne webwinkel dat Tommy!
lager dan 1 ster kan blijjkbaar niet…
lager dan 1 ster kan helaas niet maar de winkel in Curacao ( Breedestraat) is beyond slecht! We zijn er meerdere keren geweest maar telkens dezelfde a-sociale bejegening door het personeel: onvriendelijk, onbeschoft en gewoon waardeloos. Praten niet of nauwelijks Nederlands , op zich geen probleem, maar terwijl je afrekent pampiaments onderling, geen enkel contact met de klant. Geen dank je wel, geen tot ziens, niks. De winkel is verder wel netjes ( op de trap na, bekleding laat los, gevaarlijk) . Dit personeel dient collectief, inclusief de bedrijfsleider( onbeschofte vent) terstond ontslagen te worden, anders gaat deze winkel ten gronde!
Nooit meer Tommy
In maart 2024 heb ik 3 stuks sneakers besteld,waarvan 2 geretouneerd had en achteraf bataald gekozen bij klarna.
1schoen heb ik direkt na ontvangs betaald.
2 andere schoenen moesten geretouneerd worden ,hebbik ook gedaan. Maar klarna moest aangepast worden had een openstaande bedrag van 340 euro maar tommy heeft het niet aangepast.ze habben wel gerouteneerde artikelen ontvangen.heb daarvoor paar keer gebeld en gemaild,maar niets is gewijzigd .na 4 maanden eindelijk opgelost na zoveel herrenneringen en boetes van klarna . En bij klarna kon ik niet meer achteraf betalen kiezen om dat ik openstaand bedrag had.Nu pas 20 juli opgelost maar uiteindelijk moest ik de herrennirings kosten zelf betalen Jammer.
NOOIT MEER TOMMY!!!!!!
Helaas heel slecht, jas niet geleverd
Helaas heel slecht! Een zomerjas besteld en direct betaald op hun site . Jas helaas nooit geleverd, nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen, maar tot op heden nog niks.
Klantenservice denkt totaal niet mee en krijg iedere keer een standaard bericht terug .
Hier bestel ik nooit meer
Pakket wordt niet geleverd
Bestelde bestelling helaas nooit ontvangen! Klantenservice doet er niets mee!
Écht meest waardeloze klantenservice
Écht meest waardeloze klant ontvriendelijke klanten service aller tijden. De knoop van de jas van m’n zoon was kapot binnen twee weken, overigens heel netjes dat ik hem terug mocht sturen. Dat wel! Direct een nieuwe besteld in dezelfde maat, kaartje eraf en aan de kapstok gehangen. Natuurlijk was ik er absoluut niet vanuit gegaan dat als ik dezelfde jas bestel, dezelfde maat, deze 10 cm korter is bij beide armen. Een productie fout leek mee. Foto’s gestuurd, labels opgestuurd, bon, bestelnummer (het was 2 dagen geleden…). Ze kunnen niks doen helemaal niks. Mijn fout dat ik het prijskaartje weg heb gegooid… heb nogmaals een 98 besteld en een foto gestuurd van het enorme verschil. Maar er wordt niks gedaan. Belachelijk slecht. En ontzettend duur.. nu twee spijkerjasseb waarvan 1 veel te klein is. Ik baal, en bestel nooit meer rechtstreeks bij Tommy vanwege de bar slechte klanten service.
Klantenservice registreert de retour…
Klantenservice registreert de retour niet bij Klarna. Ik ben nu al weken aan het e-mailen met Tommy Hilfiger en het probleem is nog niet opgelost. Het lijkt wel alsof je met een bot mailt, 0 service. Nog nooit meegemaakt. Ik moet straks een boete betalen bij Klarna omdat Tommy zo dramatisch functioneert. Nooit meer
In april 2024 een donsjas gekocht…
In april 2024 een donsjas gekocht blijkbaar niet waterdicht gedroogd met haardroger na 2 seconden tot mijn schrik ! is de binnenvoering van de jas gaan smelten. Ik vond het gevaarlijk! In de kledinglabel staat warm drogen en geen waarschuwing voor vlam vatbaar materiaal. Ik gebruik al 30 jaar mijn haardroger om de dons van de jassen handmatig te drogen. Altijd feilloos.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om mijn garantieaanspraak in te dienen, binnen een uur afgewezen en volgens het bedrijf " de beslissing komt van hogere hand en het staat vast"
Later dezelfde maand twee schuren aan de buitenkant zijn al zichtbaar, omdat mijn eerste klacht is afgewezen wordt mijn recht op garantie op de schuren te niet gedaan.
Vijf pogingen gedaan om gehoord te hebben op mijn klacht telkens ontvang ik een geautomatiseerde reactie via de mail. Mijn verzoek de zaak te herzien en de jas terug te nemen voor onderzoek en mijn klacht als consument serieus te nemen
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。